Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yeni bir gözlük aldım. Optelli diye bir marka çok hoşuma giderek aldım fakat, bu markayı daha önce hiç duymamıştım. Kullanan var mı, memnun musunuz? :uhm:
bende geçenlerde bir optiğe girmiştim ve bu markanın çok güzel olduğunu söyledi yüzüme de gayet güzel gitti bende bu markadan almayı düşünüyorum gözlüğün fotografını koyabilir misin cnm ve ne kadara aldın?
bende bugün 2 tane gözlük beğendim ikisi de optellidi iyi bi marka olduğunu duymuştum bakalım çook çok daha güzellerine rastlmazsam alıcam yarın ikisinide =)
kızlar ben de bugün rastladım ucuz geldi yüzde 50 indirmdeymş 79 liraya aldım :) ama ben de duymamıştm daha önce.garantisi falan var 2 yıl.çok hoş çok beğendm foto ekleym yakın zamanda..değşklk olsun diye aldım şahsen ama bilen varsa bilgilendirebilrse sevinirim. ne kadar sağlıklı acaba?