ya seçtiğimiz camı beğenmezse sonradan ?Belli bi masa yoktu bizde oturacak yerler vardıcamı deneyemez çünkü cam firmasindan kesilmemis geliyo sen makinada çerçevenin şekline göre kesiyosun.
Ancak çerçeveyi deneyebilir.
Tek bi kasa var odemeyi orda aliyosun zaten yani bizde öyleydiişi özledim çok sevdiğim çok zevk aldığım bi işti ama patron böyle olunca çıkmak zorunda kaldım
Aslında bunları işe başlarsan daha detayli ogrneirsin ama gözlük kullanan insanlar bu işte uzman oluyo artik cok fazla cam seçeneği yok zaten ya devletin verdiğini yada karşılamadığını sececek kendi tercihiya seçtiğimiz camı beğenmezse sonradan ?
çarşı mağazası ise çok iyi. asgari ücretten düşük ücret vermek yasal olmasagerek. Ama çok net bir bilgim yok, mantık yürütüyorum. Adı üstünde "asgari"avm değil çarşı mağazasıAsgari ücretten azdır dıye korkuyorum cunku yetiştirilmek üzere elaman ya
anladım çok tesekkür ederim sıktım senıAslında bunları işe başlarsan daha detayli ogrneirsin ama gözlük kullanan insanlar bu işte uzman oluyo artik cok fazla cam seçeneği yok zaten ya devletin verdiğini yada karşılamadığını sececek kendi tercihi
e bebek mağazası da part tıme eleman arıyomus ucrette 900 küsürmüş. optıkten vazgecıp buraya mı gtsemçarşı mağazası ise çok iyi. asgari ücretten düşük ücret vermek yasal olmasagerek. Ama çok net bir bilgim yok, mantık yürütüyorum. Adı üstünde "asgari"
Part-time ise 900veriyosa bence ona gite bebek mağazası da part tıme eleman arıyomus ucrette 900 küsürmüş. optıkten vazgecıp buraya mı gtsem
demi ya önce e bebeğe gidiyim benPart-time ise 900veriyosa bence ona git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?