Opu e2 değeri

tupbebek1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
468
Puanlar
53
Merhaba, Amh değerim çok çok düşük. Bu ay 1 Folikül göründü. 6 günde 18 mm e ulaştı. E2 değerim 115 cumartesi opu olacak. Açıkçası düşük geldi değer. Femara kullanmadım. Sadece iğne tedavisi oldum. Bu değerle olgun yumurta çıkar mı bilemiyorum. Tecrübesi olan var mı? Cumartesiye kadar yükselir mi

femara ve klomen kullandığım tedavimde e2 90 dı. 1 dolu çıkmıştı ama ilerlemedi. femaranın e2 yi baskıladığını söylemişti doktorum.

Ben de menapour kullandım bilmiyorum bu baskılar mı inşallah doludur

Ben son opumda (2 yumurta toplanacaktı)e2 270 iken catlatma ignesi yaptim, tek yumurta gelecek diye düşünüyordum ama iki dolu yumurta geldi, fakat birisi döllenmedi.

Güncelleme.folikül boş çıktı. Bundan sonra dolu alabileceğimi de düşünmüyorum. Malesef umudum kalmadı

Güncelleme.folikül boş çıktı. Bundan sonra dolu alabileceğimi de düşünmüyorum. Malesef umudum kalmadı
Rabbim yar ve yardımcın olsun pes etme devam et amh düşük olabilir ama önemli olan kalitesi bir daha yaparsanız Opu mutlaka öncesinde yumurta kalitesini artıran şeyler yiyin ve zekeriya as duası var onu da okuyun bu süreçte inşallah hayırlısıyla olur

Merhaba..uzun zamanlar geçmiş sanırım hamilesinizde Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..aynı durumları yaşıyorum sizinle..ctesi opu olacagim çok yüksek ihtimalle bugün yapılan e 2 değerim 280 çıktı o kadar üzüldüm ki anlatamam size..iki yumurta görünüyordu zaten iyi giden ama onlarda dolu değil galiba..su an opu bile olmak istemiyorum ..nasıl yapicam bilmiyorhm ne olur bana bı akıl verin

Merhaba, amin inşallah Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin. Çok sayıda Opu oldum ben. Çok düşük değerle dolu çıktığı da oldu. Çok yüksek ile boş. Hiç buna bakıp karamsarlığa düşmeyin. 1 tanesi bile dolu çıksa her zaman umut var. Ve cumartesiye daha çok var daha gelişir onlar

`