İnşallah canım çekilecek gibi değil1 hafta sürdü ağrım oturamadm kalkamadm bir gece çok şiddetlendi kabız gibiydim birde wc işkenceydi 3. Günden snra yavaş yavaş düzeldim korkmayn çok sddetlenirse tabi doktora gidin ama bendede oldu ağrı yani
İnşallah tek duam o yönde arkadaşım hayırlısı ile alırız inşallah bebisleri kaç tanesi olgunlaşmış senin yumurtalardan sonrasında kaç tanesi embriyo haline gelmiş bilgi verdiler mi. Bana 15 yumurta topladık dedi ertesi gün aradı 12 tanesi olgunlaşmış dediMerhaba bende temmuzda opu olmustum 23 yumurtam toplanmisti muhtemelen dondurulmus transfer olursunuz yumurta sayiniz fazla sizinde bende on gun boyunca siskinlik kramp otorup kalkmakta zorluk cektim ama regl olunca kus gibi rahatlicaksiniz merak etmeyin ben şimdi transfer gununu bekliyorum on gunden az kaldi rabbim inşallah hayirlisinla pozitif sonuc almayi nasip etsin hepimize sürec zor sancili ama inşallah bebisleri kucagimiza alinca hepsini unutucagiz
Canım benim suan 7 tane 5.gün embriyom var dondurulmus bide doktorum 3.gunden sonra gelisim sperme bagli tamamen dedi ilk gun 22 tanesi olgun cikmisti benim 3.gun aradiklarinda 13 tu 5.gun 7 ye dustu canım simdi ay sonu 5aa transfer olucagim inşallahİnşallah tek duam o yönde arkadaşım hayırlısı ile alırız inşallah bebisleri kaç tanesi olgunlaşmış senin yumurtalardan sonrasında kaç tanesi embriyo haline gelmiş bilgi verdiler mi. Bana 15 yumurta topladık dedi ertesi gün aradı 12 tanesi olgunlaşmış dedi
Amin canım sende mi donmus transfer okcaksinİnşallah hayırlısı olsun hepimiz için
Evet canım iki adet bekleyeceğim dönmüş transfer olacak inşallahAmin canım sende mi donmus transfer okcaksin
Benimde oyle oluyor zaman hizli gecti simsi transfer gununu cekiyorum iple ay basi inşallah ❤Evet canım iki adet bekleyeceğim dönmüş transfer olacak inşallah
Benimde oyle oluyor zaman hizli gecti simsi transfer gununu cekiyorum iple ay basi inşallah ❤
Ne durumda suan embriyolarin haber geldimi canımEvet canım iki adet bekleyeceğim dönmüş transfer olacak inşallah
6 tanesi 3.gune gelmiş canım, haber verecekler kaç tanesi kaçıncı güne geliyor diye 12 yumurta gelişti 6 si ile devam ediyorlar suandaNe durumda suan embriyolarin haber geldimi canım
4 yumurta kalmış canım. 4 tanesi 5.gune gelmiş dondurmalar dördünü de6 tanesi 3.gune gelmiş canım, haber verecekler kaç tanesi kaçıncı güne geliyor diye 12 yumurta gelişti 6 si ile devam ediyorlar suanda
Benim de aynı forumda arkadaşların önerisiyle sıcak su yaptım ve karnımı sardım siz de öyle yapın Allah cümlemize şifa ve hayırlı bebişler versin inşallahArkadaşlar benim opudan sonra 4. Günüm ve karnımda ağrı midemde ağrılar var çok şiddetli olmasada rahatsız edici derin nesef zor alıyorum esneyemiyorum normalmi bunlar ilk denemem
Merhaba 23 yumurtadan geriye kaç kaldı? Benim de 23 yumurtam toplanmıştı bugün embriyolog aradı ve 22 yumurtanın döllendiğini ama 5. Güne kadar bekleyeceklerini bu sayının çok azalabileceğini hatta bazen kalmadığını söyledi. biraz moralim bozuldu ondanMerhaba bende temmuzda opu olmustum 23 yumurtam toplanmisti muhtemelen dondurulmus transfer olursunuz yumurta sayiniz fazla sizinde bende on gun boyunca siskinlik kramp otorup kalkmakta zorluk cektim ama regl olunca kus gibi rahatlicaksiniz merak etmeyin ben şimdi transfer gununu bekliyorum on gunden az kaldi rabbim inşallah hayirlisinla pozitif sonuc almayi nasip etsin hepimize sürec zor sancili ama inşallah bebisleri kucagimiza alinca hepsini unutucagiz
Sayıları şimdi okudum kusura bakmayın. Ben 3. Gün arayacak mısınız diye sorduğumda hayır yumurta sayınız fazla 5. Gün arayacağız ve ne kadar kaldığını söyleyeceğiz dediler biraz şaşırdım onaCanım benim suan 7 tane 5.gün embriyom var dondurulmus bide doktorum 3.gunden sonra gelisim sperme bagli tamamen dedi ilk gun 22 tanesi olgun cikmisti benim 3.gun aradiklarinda 13 tu 5.gun 7 ye dustu canım simdi ay sonu 5aa transfer olucagim inşallah
Banada oyle oldu canım 5.gun aradilar benide yumurta sayisi cok oldugunda oyle oluyor demekkiSayıları şimdi okudum kusura bakmayın. Ben 3. Gün arayacak mısınız diye sorduğumda hayır yumurta sayınız fazla 5. Gün arayacağız ve ne kadar kaldığını söyleyeceğiz dediler biraz şaşırdım ona
Hmm anladım canım hayırlısıyla transferlerimizi oluruz inşallahBanada oyle oldu canım 5.gun aradilar benide yumurta sayisi cok oldugunda oyle oluyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?