Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç korkmayın 2 ay önce oldum, ağrım bile olmadı pcos olmama rağmen çok kolay geçirdim. Çok hafif bir anestezi veriyorlarYarın nasipse yumurta toplamam olacak biraz tedirginim bu süreçten geçenler biraz bilgi verebilir mi? Zor mu nasıl geçiyor korkulacak birşey var mıdır?
İğnelerden dolayı yaklaşık 3-4 gündür çok yoğun kasık ağrım var tereddüt içerisindeyim açıkçası umarım benimki de kolay geçerHiç korkmayın 2 ay önce oldum, ağrım bile olmadı pcos olmama rağmen çok kolay geçirdim. Çok hafif bir anestezi veriyorlar
Evet o bende de oldu, ama opudan sonra çok rahatladım.beni zorlayan opudan sonra kabız oldum ona çok dikkat edin bol sıvı tüketin opu bitinceİğnelerden dolayı yaklaşık 3-4 gündür çok yoğun kasık ağrım var tereddüt içerisindeyim açıkçası umarım benimki de kolay geçer
Merhaba bende baya korkuyorum pkosmusun acaba ? 21 yumurta dıyınce aklıma öyle geldi. Ağrın sabahtan bu yanı biraz hafifledimmi?Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız açıkçası yazdıklarınızla çok şükür oldu eve geldim fakat ağrım çok fazla yürümekte zorlanıyorum oturup kalkarkende aynı şekilde idrara bir kere çıktım daha o da zorluyor olabilir 21 yumurtam toplandı hayırlısı olsun hakkımızda![]()
İnşallah canım ağrı kesici vs alabilirsin dediler dayanıyorum dinleniyorum henüz almadım olacak o kadar hayırlı sonuçlar alalımda acı ağrı çekilir hiç önemli değilYumurtası fazla olan arkadaşlar da olabiliyormuş ben de beş tane toplanmıştı o yüzden çok büyük semptomlar olmadı ama idrara çıkmadan o da bende oldu ya sanki kasıklarım da yumurtalıklarım patlayacakmış gibi ufak ağrılarım vardı ama ağrı eşiğim birtık yüksek o kadar çok kendime bir şey yapmadım kötü hissetmedim beş gün çok dikkat ettim ağrı Kaldırmadım sert bir şekilde eğilmedim rutin işlerimi yapıp oturdum dinlendim çok sosyalleşmedim sonrasında hızlı toparladım sen de iyi olacaksın inşallah