Opu işlemi

gzdshn

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
109
Puanlar
18
Yarın nasipse yumurta toplamam olacak biraz tedirginim bu süreçten geçenler biraz bilgi verebilir mi? Zor mu nasıl geçiyor korkulacak birşey var mıdır?

Yarın nasipse yumurta toplamam olacak biraz tedirginim bu süreçten geçenler biraz bilgi verebilir mi? Zor mu nasıl geçiyor korkulacak birşey var mıdır?
Hiç korkmayın 2 ay önce oldum, ağrım bile olmadı pcos olmama rağmen çok kolay geçirdim. Çok hafif bir anestezi veriyorlar

Hiç korkmayın 2 ay önce oldum, ağrım bile olmadı pcos olmama rağmen çok kolay geçirdim. Çok hafif bir anestezi veriyorlar
İğnelerden dolayı yaklaşık 3-4 gündür çok yoğun kasık ağrım var tereddüt içerisindeyim açıkçası umarım benimki de kolay geçer

İğnelerden dolayı yaklaşık 3-4 gündür çok yoğun kasık ağrım var tereddüt içerisindeyim açıkçası umarım benimki de kolay geçer
Evet o bende de oldu, ama opudan sonra çok rahatladım.beni zorlayan opudan sonra kabız oldum ona çok dikkat edin bol sıvı tüketin opu bitince

2 saate çıkarıyorlar canım. Tüp bebek sürecinin sanırım en en kolay işlemi opuydu. Hiç korkma olscak ve bitecek inşallah 🍀💕

Bende ilk defa opu oldum heyecan ile tedirginlik vardı ama tedirginlik opu ile ilgili değildi zaten sana anestezi verdikten sonra her şey bitiyor odaya getirdiklerinde zerre hiçbir şey hissetmedim sadece çok açtım ben Memorial‘de oldum sana içerisinde banyosu lavabosu olan çok genç bir oda veriyorlar sonrasında hem bana hem eşime çok güzel bir kahvaltı getirdiler başka merkezlerde bir bisküvi bir meyve suyu verdiklerinde okumuştum benim başka bir sağlık probleminden dolayı beni 3 saat kadar tuttular her yarım saatte bir hemşire geldi sonrasında da çıktım pazara gittim yemek yedim sonrasında 3.04 gün hareketlerime biraz dikkat ettim ağır bir şey Kaldırmadım hiçbir ağrım sızım olmadı çok da rahat geçti korkma çünkü opu bu işin fragmanı en heyecanlı kızsın ertesi gün seni aradıklarında Embirioların onların döllenme döllenmemedi mi ve sonraki gelen beş gün🤗🤗🤗

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız açıkçası yazdıklarınızla çok şükür oldu eve geldim fakat ağrım çok fazla yürümekte zorlanıyorum oturup kalkarkende aynı şekilde idrara bir kere çıktım daha o da zorluyor olabilir 21 yumurtam toplandı hayırlısı olsun hakkımızda 🙏🏼

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız açıkçası yazdıklarınızla çok şükür oldu eve geldim fakat ağrım çok fazla yürümekte zorlanıyorum oturup kalkarkende aynı şekilde idrara bir kere çıktım daha o da zorluyor olabilir 21 yumurtam toplandı hayırlısı olsun hakkımızda 🙏🏼
Merhaba bende baya korkuyorum pkosmusun acaba ? 21 yumurta dıyınce aklıma öyle geldi. Ağrın sabahtan bu yanı biraz hafifledimmi?

Yumurtası fazla olan arkadaşlar da olabiliyormuş ben de beş tane toplanmıştı o yüzden çok büyük semptomlar olmadı ama idrara çıkmadan o da bende oldu ya sanki kasıklarım da yumurtalıklarım patlayacakmış gibi ufak ağrılarım vardı ama ağrı eşiğim birtık yüksek o kadar çok kendime bir şey yapmadım kötü hissetmedim beş gün çok dikkat ettim ağrı Kaldırmadım sert bir şekilde eğilmedim rutin işlerimi yapıp oturdum dinlendim çok sosyalleşmedim sonrasında hızlı toparladım sen de iyi olacaksın inşallah

Şöyle söyliyim acı eşiğim baya yüksek normalde pcos ile alakalı bir şey söylenmedi ağrım içinde yumurta fazla olduğu için böyle oldu diye düşünüyorum elbette biraz azalma var ama yürürken oturup kalkarken zorlanıyorum biraz ama kendini korkutma bence herkeste aynı semptomlar olmayabilir kiminin çok kolay geçiyormuş baya baktım çünkü bende

Yumurtası fazla olan arkadaşlar da olabiliyormuş ben de beş tane toplanmıştı o yüzden çok büyük semptomlar olmadı ama idrara çıkmadan o da bende oldu ya sanki kasıklarım da yumurtalıklarım patlayacakmış gibi ufak ağrılarım vardı ama ağrı eşiğim birtık yüksek o kadar çok kendime bir şey yapmadım kötü hissetmedim beş gün çok dikkat ettim ağrı Kaldırmadım sert bir şekilde eğilmedim rutin işlerimi yapıp oturdum dinlendim çok sosyalleşmedim sonrasında hızlı toparladım sen de iyi olacaksın inşallah
İnşallah canım ağrı kesici vs alabilirsin dediler dayanıyorum dinleniyorum henüz almadım olacak o kadar hayırlı sonuçlar alalımda acı ağrı çekilir hiç önemli değil

Back
X