Hadii hayırlısı olsun canım benim insallah güzel haberlerini duyarız.belirtilere takılıpta sakın burda psikolojini bozma herkesin bünyesi farklıdırAlllaah yarına transfer icin çağırdılar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadii hayırlısı olsun canım benim insallah güzel haberlerini duyarız.belirtilere takılıpta sakın burda psikolojini bozma herkesin bünyesi farklıdırAlllaah yarına transfer icin çağırdılar![]()
Bugın 3.günün hadi bakalım iyi haberlerini beklitoruzTransferden geldim hadi bismillah![]()
Rahim dinlendirme işlemi aslında döllenen yumurtalara yapılan bir işlemmiş sadece adı rahim dinlendirme diye geçiyor. Ben bahceciye gidiyorum müstecep kavrut doktorum cok memnunum .ilk ödememiz 1350 tl verdik daha sonra 6750tl verdik. İlaclarada şimdilik 1500 gitti. Tekrarlayan düşüklerim oldugu için 3 döllenen yumurtayı pgt ye gönderdik o da 3745tl tuttu.simdi genetikten gelecak olan haberi bekliyoruz tatlımMerhaba kızlar tüm msjlarınızı okudum hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tutar bebişleriniz gelir, bende tüp bebek yaptırma adayıyım ve bende korkuyorum açıkcası,rahim dinlendirme , genetik pgt vs olayınıda hiç anlamadın,, buarada hangi şehir hastane doktora yaptırıyosunuz ayrı ayrı fiyat yazarsanız sevinirim
İnşallah sagolasin senin ne zaman belli olacak acaba belli olsa da birlikte gün saysakBugın 3.günün hadi bakalım iyi haberlerini beklitoruz
Ayy nerde o günler canım genetikten 20 gün sonra gelcek haber insallah iyi haber gelirde adetten hemen sonra transferim yapılırİnşallah sagolasin senin ne zaman belli olacak acaba belli olsa da birlikte gün saysak![]()
Gunaydinn cogunlukla evdeyim aksama dogru igne olmak icin cikiyorum bol bol dinleniyorumkardia mu insallah sende kendini yormuyosundur yat dinlen uzat ayaklarını
Aynen öyle yap canım kimsenin belirtileriylede ilgilenme sen ne kadar rahat olursan bebişin de sana o kadar rahat tutunur Allah ın izniyle bak bi gün daha gecti Allah ım insallah snaa güzel haber almanı nasip eder inanki cok isterimGunaydinn cogunlukla evdeyim aksama dogru igne olmak icin cikiyorum bol bol dinleniyorum
Sagolasin inşallah hepimize iyi haberler nasip eder iki gundur pembe akıntı geliyor Dr proluton yaptırdı hayırlısı diyorumAynen öyle yap canım kimsenin belirtileriylede ilgilenme sen ne kadar rahat olursan bebişin de sana o kadar rahat tutunur Allah ın izniyle bak bi gün daha gecti Allah ım insallah snaa güzel haber almanı nasip eder inanki cok isterim
O cok normalmiş sakın moralini bozma kullandıgın jel var mı alttan o da yapıyormusSagolasin inşallah hepimize iyi haberler nasip eder iki gundur pembe akıntı geliyor Dr proluton yaptırdı hayırlısı diyorum
Yok kullanmiyorum progestan ignem varO cok normalmiş sakın moralini bozma kullandıgın jel var mı alttan o da yapıyormus
Hmm anladım canım bugunde geldimi pembe lekeYok kullanmiyorum progestan ignem var
Evt sabah geldi gün boyu idrar sonrasi açık kahve akıntıda geldiHmm anladım canım bugunde geldimi pembe leke
Merhaba hayırlı olsun inşallah Rabbim nasip eder bizim yapabilecegimiz tek şey zaman sabir ve dinlenmekMerhaba Arkadaşlar uzun zamandır bende gelmiyordum en son eşim varikosel ameliyatı olmuştu onu paylaşmıştım :) 21 Aylık evliyim 26 yaşındayım.Ocak 2017 de eşim çift taraflı varikosel oldu ve ilaç hiçbirşey verilmedi 8 ay sonra kontrole gittiğimizde sadece 3 milyondan 4 milyona çıktığını öğrendik doktorumuz üstüne bir de moralimizi bozdu "Hiç bir gelişme yok Aralık'ta gelin " dedi. Ve ben o Hayal kırıklığıyla eşime döndüm dedim ki; Hadi gel Bahçeci Fulya Tüp bebek merkezine gidelim herkes çok memnun unutalım bu kötü günü ben artık hazırım dedim ve sonuç; Salı günü Opu işlemim olacakUmarım hepimiz çok güzel anneler oluruz ve umudumuzu,gayretimizi hiç yitirmeyiz
Hepimize tek duam,Bizlerde anne olalım inşallah
![]()
Olsun canm sıkma canını herşey olacagına varırEvt sabah geldi gün boyu idrar sonrasi açık kahve akıntıda geldi
İnsallah canım benim. Hakkında hayırlısı olsun naptın toplandımı yumurtalarınMerhaba Arkadaşlar uzun zamandır bende gelmiyordum en son eşim varikosel ameliyatı olmuştu onu paylaşmıştım :) 21 Aylık evliyim 26 yaşındayım.Ocak 2017 de eşim çift taraflı varikosel oldu ve ilaç hiçbirşey verilmedi 8 ay sonra kontrole gittiğimizde sadece 3 milyondan 4 milyona çıktığını öğrendik doktorumuz üstüne bir de moralimizi bozdu "Hiç bir gelişme yok Aralık'ta gelin " dedi. Ve ben o Hayal kırıklığıyla eşime döndüm dedim ki; Hadi gel Bahçeci Fulya Tüp bebek merkezine gidelim herkes çok memnun unutalım bu kötü günü ben artık hazırım dedim ve sonuç; Salı günü Opu işlemim olacakUmarım hepimiz çok güzel anneler oluruz ve umudumuzu,gayretimizi hiç yitirmeyiz
Hepimize tek duam,Bizlerde anne olalım inşallah
![]()