Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ne demek oluyor canımdigerleri de yakalar insallah 3aa yi canim. Benim altinci gun blast oldu bir tanesi meselaumarim havuza gerek kalmaz diyelim
3aa iyi mi mesela orta kalite diyorlar bana transfer edilebilir kalite dediler öyle mi?ilk kez yaptırdığım için pek bilmiyorum açıkçası yine stres oldum üç gündür ağrıdan öldüm zaten havuz olursa da anca 1 tane daha çıkacak heraldedigerleri de yakalar insallah 3aa yi canim. Benim altinci gun blast oldu bir tanesi meselaumarim havuza gerek kalmaz diyelim
3aa en iyi degil ama guzel hir kalite canim. Aa olmasi cok guzel 3 sadece embriyo capini gosteriyor. 5,6 bunlar daha genis buyuk demek.3aa iyi mi mesela orta kalite diyorlar bana transfer edilebilir kalite dediler öyle mi?ilk kez yaptırdığım için pek bilmiyorum açıkçası yine stres oldum üç gündür ağrıdan öldüm zaten havuz olursa da anca 1 tane daha çıkacak heraldeAllah gönlümüze göre versin artık kısmet.
selamlar başladınız mı adetle beraber? doğal siklusla mı ilerliyorsunuz?Ben transfer bekliyorum canim ikinci opumu cok oldu olali adetim bile geldi de bittiembriyolarin icin guzel dileklerimi yolluyorum cok guzel gelisip buyusunler
![]()
3aa iyi mi mesela orta kalite diyorlar bana transfer edilebilir kalite dediler öyle mi?ilk kez yaptırdığım için pek bilmiyorum açıkçası yine stres oldum üç gündür ağrıdan öldüm zaten havuz olursa da anca 1 tane daha çıkacak heraldeAllah gönlümüze göre versin artık kısmet.
3aa iyi mi mesela orta kalite diyorlar bana transfer edilebilir kalite dediler öyle mi?ilk kez yaptırdığım için pek bilmiyorum açıkçası yine stres oldum üç gündür ağrıdan öldüm zaten havuz olursa da anca 1 tane daha çıkacak heraldeAllah gönlümüze göre versin artık kısmet.
Merhabalarselamlar başladınız mı adetle beraber? doğal siklusla mı ilerliyorsunuz?
aa dondurulmus embriyo transferinde de mi çatlatma iğnesi var, bilmiyordum:) progestan'a da basladınız mı?Merhabalargecen haftaki adetimle beraber basladik, yari dogal siklus oluyormus sanirim. Bes gunluk letrozol kullandim yumurta uyarimi icin. Sanirim yine catlatma ignesi vurulacagim bir kac gun icinde
![]()
Herkeste oluyor mu onu bilmiyorum inanin yaniltmiyim o yuzden :) yok henuz baska igne ilacim vitaminim bile yok, ilac da klomen gibi bir ilacti bes gun ictim bitti dunaa dondurulmus embriyo transferinde de mi çatlatma iğnesi var, bilmiyordum:) progestan'a da basladınız mı?
genelde çatlatma iğnesi sonrası yalancı pozitiflik vs olabiliyor seklinde okudum idrar testinde özellikle., aklınızda olsun. estrofem kullandırmıyorlar mi?Herkeste oluyor mu onu bilmiyorum inanin yaniltmiyim o yuzden :) yok henuz baska igne ilacim vitaminim bile yok, ilac da klomen gibi bir ilacti bes gun ictim bitti dun
Evet onu ben de gordum ama sagsalim transferimi olabilirsem evde test yapmayi dusunmuyorum kesin demoralize olur ekstra stres basar kendimi biliyorumgenelde çatlatma iğnesi sonrası yalancı pozitiflik vs olabiliyor seklinde okudum idrar testinde özellikle., aklınızda olsun. estrofem kullandırmıyorlar mi?
Bol bol su için sık tuvalete çıkın bu şekilde şişlik güzel iniyor ama gene hafiften bir şişlik kalıyor taze transfer olmayacaksa ilk adetinizde şişlik tamamen geçiyor benim öyle olduKizlar merhaba , bende iki gün önce opu oldum, sizin dediğiniz gibi tuvaleti yaprken bile zorlaniyrm ayakta duramiyrm yürümek bi eziyet gibi , karnım ynai alt karnım çok fena ağrıyor dokundurmuyor cok şiş, umarım bir an önce geçer rutinlerimi çok özledim
Teşekkür ederim inşallah gecerBol bol su için sık tuvalete çıkın bu şekilde şişlik güzel iniyor ama gene hafiften bir şişlik kalıyor taze transfer olmayacaksa ilk adetinizde şişlik tamamen geçiyor benim öyle oldu
Gecer gecer merak etmeyinTeşekkür ederim inşallah gecer