Opu öncesi e2

Canım ben transfer in 9. Gundeyim.cok şükür pozitif çıktı.rabbim dileyen herkese nasıp etsin

Kardelen060492 canım oldun mu opu nasılsın nasıl geçti?
Canım iyi geçti 20 yumurta toplamışlar 17si olgun çıkmış 10tanesi döllenmiş 2 gün sonra tekrar arayacaklar. Benimde sancım çok fazla dün cetrotide bulamadık eczacı bugün bulmuş hemen öğlen yaptm. Onu yapınca rahatladm biraz daha yoksa patlayacak bomba gibiydim

Ay hadi geçmiş olsun canım çok güzel maşAllah böyle güzel güzel devam edip 5.güne gelirler
Benimde cumartesi olacak artık nasipse cetrotide bugün yapıcam bir de gonapeptly gece yapıcam, ama cetrotide bitmiş oluyor sonrasında da nasıl bulucam başka ne ilaç kullanıyorsun canım benimde ağrılı olur büyük ihtimalle yumurta sayılarımız benzer

Opu sonrası arveles, monodoks, dostinex 8mg, oksapar 0.4, 3 günlükte cetrotide yazdı doktor canum. Cetrotide şimdiden bulmaya çalış canım hiç biyerde yok 3günde anca buldum bende. Bide doktorum bana embriyoskop ve mikroçip yapcağını söylemişti. Embriyoskop yapılıyor ama mikroçipe uygun değilmiş eşimin spermi. Sperm sayısı ve hareketli sayısı az olduğu içinmiş

Eczacıma sorayım canım ay önceden de söylemiyorlar ne sinir bir durum .. oksaparda zorunlu demi 3 ay yapıcaz eğer olumlu olursa süreç
Ay mikroçip mi öbürümü bir şey denmedi bana canım ay sağlıkla olsun da ne yapalım ondan da vardır bi hayır
Transferi ne samana planladı peki doktor cankm adet görsen hemen rahatlarsın inş

Evet kuzum ya adet görsem rahatlarım geçen sene opudan 6 gün sonra adet görmüştüm şimdi ne zaman olurum bilmiyorum. Adet olunca Baskılama yapılcak lucrinle canım ekimin ortası gibi transfer olur sanırım. En son transferimden önce lucrinle baskılama yapmştk ve gebe kalmıştm, doktorum yine yapalım onu dedi. Adet olunca gdcm konşcz ona göre netleşecek cnm. Seninki nasıl planlandı hemen transfer olacakmısın

Ay bunu da erkende ol da rahatla canım inş
Benimkini adet gör sonra başlarız transfer için hazırlığa dedi ama inş her şey uygun olur benimde Eylül ekim gibi olur heralde uzun soluklu planları hiç konuşmuyoruz, muayeneler hep bir sonrakine odaklı oluyor ilerisini soramıyorum çekiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…