Opu öncesi estradiol

rosmari335

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
515
479
23
Merhabalar. Ekim ayında tedavi olmuştum ancak olumsuz sonuçlanmıştır.
Bu ay yeni bir sürece girdim. Cumartesi opu yapılacak ve e2 değerim 236 olarak görünüyor. Önceki tedavide 1136 idi. Progesteron ise 1,3 görünüyor. Öncekinde transfer günü 48,6 idi.
Tedaviye başlama sebebim amh düşüklüğü. Önceki tedavide 7 yumurta çıkmış 4ü kaliteli çıkmıştı. Bu sefer doktor 4 yumurta görüyordu 3ü gelişti kaçı kaliteli çıkacak belirsiz.
Sorum şu: yumurta kalitesi bir anda böyle düşebiliyor mu? 3 aydır kendime çok iyi bakıyorum bir çok takviye, hap ve ek olarak iyi beslenme ve spor. Rezerv sorunu sebebiyle mi böyle düştü kalite?
İkinci sorum da bu hormon değerlerim neyi ifade ediyor? Başarı ile ilgili bir işaret mi?

Merhaba,
Genelde e2 değeri dolu Folikül başına 200 civarı oluyor. Mesela 3 Folikül doluysa 600 civarında veya yakın bir değer olmalı. Ama tabi ki tek kısas da bu değil. Benim 600 üstü geldiğinde 3 folikülddn 3 yumurta çıkmıştı. Bu ay 350 e2 değeri ile hiç yumurta çıkmadı. 1 tane olsun olur diyordum bu değer göre. Her ay vücut farklı üretiyor farkı sanırım. Bazı aylar güzel bazı aylar kötü oluyor. Benim de korkum maalesef bu. Bundan sonra böyle mi olacak durumu. Bende kist oluştu opu sonrası o nedenle 1 ay sonra başlayacağız tekrar. O zaman durum ne olacak merak ediyorum

Merhaba,
Genelde e2 değeri dolu Folikül başına 200 civarı oluyor. Mesela 3 Folikül doluysa 600 civarında veya yakın bir değer olmalı. Ama tabi ki tek kısas da bu değil. Benim 600 üstü geldiğinde 3 folikülddn 3 yumurta çıkmıştı. Bu ay 350 e2 değeri ile hiç yumurta çıkmadı. 1 tane olsun olur diyordum bu değer göre. Her ay vücut farklı üretiyor farkı sanırım. Bazı aylar güzel bazı aylar kötü oluyor. Benim de korkum maalesef bu. Bundan sonra böyle mi olacak durumu. Bende kist oluştu opu sonrası o nedenle 1 ay sonra başlayacağız tekrar. O zaman durum ne olacak merak ediyorum
Merhabalar. Yumurtaların döllenebilecek kalitede değil dedi opu sonrasında. Neden böyle oldu hiç bir fikrim yok. Sizde mi opu sonrasında çıkmadığını öğrendiniz?

Merhabalar. Yumurtaların döllenebilecek kalitede değil dedi opu sonrasında. Neden böyle oldu hiç bir fikrim yok. Sizde mi opu sonrasında çıkmadığını öğrendiniz?
Merhabalar, evet malesef opu olmadan net bişey söylenemiyor umarım yeni denemenizde güzel sonuçlar alırsınız her ay farklı olabiliyor

Merhabalar, evet malesef opu olmadan net bişey söylenemiyor umarım yeni denemenizde güzel sonuçlar alırsınız her ay farklı olabiliyor
Amh düşün olduğu için çok beklememek gerekiyor ama maddi manevi çok da yıprandık.
İnşallah siz de çok güzel haberler alırsınız en yakın zamanda.

Amh düşün olduğu için çok beklememek gerekiyor ama maddi manevi çok da yıprandık.
İnşallah siz de çok güzel haberler alırsınız en yakın zamanda.
Evet benim de çok düşük malesef sizi çok iyi anlayabiliyorum 🙁 bakalım bende hevesle yeni ayı bekliyorum zaten az yumurta tek tük onların da durumu belli olmuyor Allah yardımcımız olsun

Merhaba,
Merhabalar FSH değerlerinden anlıyor musunuz? Yani şu şekilde tedavi aldıysanız bilgilendirme yapılmıştır konuya vakıf mısınız

Merhabalar FSH değerlerinden anlıyor musunuz? Yani şu şekilde tedavi aldıysanız bilgilendirme yapılmıştır konuya vakıf mısınız
Bildiğim kadarıyla 10 altında olması lazım. Ama FSH kadar Amh ve ultrasonda görünen Folikül sayınız önemli

Back
X