Opu öncesi hangi ilaçları kullandınız

mervelouse

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2023
24
4
6
33
Merhaba kızlar, bugün tüp bebek sürecim başladı. Opu işlemine kadar kullanmam gereken 3 iğne yazdı. Bana biraz fazla geldi.
Genotropin 12 mg,gonalf 900 ve pergoveris kullanıyorum. Bu durumu yaşayanlar var mı ?
İlk tüp bebek sürecim olduğu için gözümü korkuttu bu üç iğne. 6 gün kullanmam gerekiyormuş sonra kontrollere çağırdı umarım fayda sağlar.

merhaba tedaviniz hayırlar ile tamamlansın inşaAllah🤲🏻
korkmanıza gerek yok doktorlar kişiye özel olarak ilaçları ve dozları belirliyorlar bende aynı iğneleri kullanmıştım yumurtanın kaliteli büyüyüp gelişmesine destek oluyorlar ☺️

Merhaba kızlar, bugün tüp bebek sürecim başladı. Opu işlemine kadar kullanmam gereken 3 iğne yazdı. Bana biraz fazla geldi.
Genotropin 12 mg,gonalf 900 ve pergoveris kullanıyorum. Bu durumu yaşayanlar var mı ?
İlk tüp bebek sürecim olduğu için gözümü korkuttu bu üç iğne. 6 gün kullanmam gerekiyormuş sonra kontrollere çağırdı umarım fayda sağlar.
Her doktorun çalışma stili farklı ve durumunuza göre ekstra ilaç yazabilir. Bende pcos var sadece gonalf kullandım ve eşit buyusunler diye cetrotide. Ama dusukoverli bir arkadaşa aynı doktor ekstra bir ilaç daha vermiş. Yumurta büyütmek için ve catlamadan eşit büyütmek için verilen ilaçlar bunlar korkulacak bir şey yok yani :)

Hayırlı olsun inşaallah sağlıkla hayırla tamamlansın 🥰 yumurtalar sağlıklı olsun diye katkılı yiyeceklerden kaçın dedi doktor.
Banada gonal f
3 tane Cetrotide iğne
1 Ovitrelle
Opudan sonra
Antibiyotik
Transferden sonra
Decort hap 7 gün kullandım. Ne için bilmiyorum ama kortizonlu bi ilaçmış.
5. Gün tekrar ovitrelle iğne sebebini bilmiyorum.
Progestan 6 saatte bir fitil olarak.
Folidoce
Coraspin

merhaba tedaviniz hayırlar ile tamamlansın inşaAllah🤲🏻
korkmanıza gerek yok doktorlar kişiye özel olarak ilaçları ve dozları belirliyorlar bende aynı iğneleri kullanmıştım yumurtanın kaliteli büyüyüp gelişmesine destek oluyorlar ☺️
Ay hadi inşallah umarım benimkilerde güzel güzel büyüyüp gelişir.

Günlük kaç doz kullanmıştınız iğneleri

Back
X