Opu sonrası 2. adet g cikmesi

Flower30

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2024
409
262
23
31
Merhaba hanımlar dondurulmuş embriyo transferi olacağım ama opu sonrası 2. Adetim 5 gündür gecikiyor normalmi acaba adetlerim düzenlidir hep hiç belirtim de yok gebelik şüphem falan yok ama bu şekilde gecikme olmadı normal mi . Bu durumu yaşayan varmi benim gibi?

Evet normal ikinci adet genelde gecikiyor opudan sonra, ben de yaklaşık 10 gün kadar gecikmiştim.

Merhabalar ,
Yumurtalarım dondurdum evli değilim
Ama Opu sonrası adet olamadım 17 gün geçti aradan.doktorumla konuştum haftaya kadar bekleyelim dedi.olmazsan gel dedi.korkmaya başladım
Böyle yaşayan var mı .

Merhabalar ,
Yumurtalarım dondurdum evli değilim
Ama Opu sonrası adet olamadım 17 gün geçti aradan.doktorumla konuştum haftaya kadar bekleyelim dedi.olmazsan gel dedi.korkmaya başladım
Böyle yaşayan var mı .
Merhaba benim de temmuzda 2. Adet sonrası transferim olacaktı 8 gün gecikmede doktorum bekleyelim olmazsan tarlusal söktürücü veririz dedi benim gibi olup sonrasında transfer olup pozitif gören var mı

Merhaba benim opudan sonra 2. Adetimden sonra 3 günlük gecikmem oldu öylesine test aldım yaptım silik çizgi çıktı, sonrasında kan verdim beta 142 çıktı, şok oldum çünkü asla beklediğim bir şey değildi. Yarın yine kan vereceğim bakalım ne olacak, tedirginim.

Merhaba benim opudan sonra 2. Adetimden sonra 3 günlük gecikmem oldu öylesine test aldım yaptım silik çizgi çıktı, sonrasında kan verdim beta 142 çıktı, şok oldum çünkü asla beklediğim bir şey değildi. Yarın yine kan vereceğim bakalım ne olacak, tedirginim.
Bnmde 2ci adetim suan 4gun gecikti pcos um ama duzenli adetim ewde kaset test yaptim cikmadi. Bu ay yumurtlama takibide yaptim yumurtada goremedim adet tarihime 5 gun kala biraktim ovulasyon testi bakmayida. Siz sansli olanlardansiniz demek ki. Cogu kiside oluyomus gecikme

Bnmde 2ci adetim suan 4gun gecikti pcos um ama duzenli adetim ewde kaset test yaptim cikmadi. Bu ay yumurtlama takibide yaptim yumurtada goremedim adet tarihime 5 gun kala biraktim ovulasyon testi bakmayida. Siz sansli olanlardansiniz demek ki. Cogu kiside oluyomus gecikme
Valla ben çok şaşkınım eşimin sperm değeri inanılmaz düşük çünkü, 1 milyonun altındaydı en son. O kadar çık olumsuzluk ve hayal kırıklığı yaşıyoruz ki ben hala inanıp sevinemiyorum bile. Allah yardımcımız olsun.

Valla ben çok şaşkınım eşimin sperm değeri inanılmaz düşük çünkü, 1 milyonun altındaydı en son. O kadar çık olumsuzluk ve hayal kırıklığı yaşıyoruz ki ben hala inanıp sevinemiyorum bile. Allah yardımıcımız olsun

Valla ben çok şaşkınım eşimin sperm değeri inanılmaz düşük çünkü, 1 milyonun altındaydı en son. O kadar çık olumsuzluk ve hayal kırıklığı yaşıyoruz ki ben hala inanıp sevinemiyorum bile. Allah yardımıcımız olsun
Nasip kismet diyelim belki zamani gelmistir olur kan werin bence

Back
X