• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opu sonrası 2. adet g cikmesi

Flower30

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2024
744
476
23
32
Merhaba hanımlar dondurulmuş embriyo transferi olacağım ama opu sonrası 2. Adetim 5 gündür gecikiyor normalmi acaba adetlerim düzenlidir hep hiç belirtim de yok gebelik şüphem falan yok ama bu şekilde gecikme olmadı normal mi . Bu durumu yaşayan varmi benim gibi?

Evet normal ikinci adet genelde gecikiyor opudan sonra, ben de yaklaşık 10 gün kadar gecikmiştim.

Merhabalar ,
Yumurtalarım dondurdum evli değilim
Ama Opu sonrası adet olamadım 17 gün geçti aradan.doktorumla konuştum haftaya kadar bekleyelim dedi.olmazsan gel dedi.korkmaya başladım
Böyle yaşayan var mı .

Merhabalar ,
Yumurtalarım dondurdum evli değilim
Ama Opu sonrası adet olamadım 17 gün geçti aradan.doktorumla konuştum haftaya kadar bekleyelim dedi.olmazsan gel dedi.korkmaya başladım
Böyle yaşayan var mı .
Merhaba benim de temmuzda 2. Adet sonrası transferim olacaktı 8 gün gecikmede doktorum bekleyelim olmazsan tarlusal söktürücü veririz dedi benim gibi olup sonrasında transfer olup pozitif gören var mı

Merhaba benim opudan sonra 2. Adetimden sonra 3 günlük gecikmem oldu öylesine test aldım yaptım silik çizgi çıktı, sonrasında kan verdim beta 142 çıktı, şok oldum çünkü asla beklediğim bir şey değildi. Yarın yine kan vereceğim bakalım ne olacak, tedirginim.

Merhaba benim opudan sonra 2. Adetimden sonra 3 günlük gecikmem oldu öylesine test aldım yaptım silik çizgi çıktı, sonrasında kan verdim beta 142 çıktı, şok oldum çünkü asla beklediğim bir şey değildi. Yarın yine kan vereceğim bakalım ne olacak, tedirginim.
Bnmde 2ci adetim suan 4gun gecikti pcos um ama duzenli adetim ewde kaset test yaptim cikmadi. Bu ay yumurtlama takibide yaptim yumurtada goremedim adet tarihime 5 gun kala biraktim ovulasyon testi bakmayida. Siz sansli olanlardansiniz demek ki. Cogu kiside oluyomus gecikme

Bnmde 2ci adetim suan 4gun gecikti pcos um ama duzenli adetim ewde kaset test yaptim cikmadi. Bu ay yumurtlama takibide yaptim yumurtada goremedim adet tarihime 5 gun kala biraktim ovulasyon testi bakmayida. Siz sansli olanlardansiniz demek ki. Cogu kiside oluyomus gecikme
Valla ben çok şaşkınım eşimin sperm değeri inanılmaz düşük çünkü, 1 milyonun altındaydı en son. O kadar çık olumsuzluk ve hayal kırıklığı yaşıyoruz ki ben hala inanıp sevinemiyorum bile. Allah yardımcımız olsun.

Valla ben çok şaşkınım eşimin sperm değeri inanılmaz düşük çünkü, 1 milyonun altındaydı en son. O kadar çık olumsuzluk ve hayal kırıklığı yaşıyoruz ki ben hala inanıp sevinemiyorum bile. Allah yardımıcımız olsun

Valla ben çok şaşkınım eşimin sperm değeri inanılmaz düşük çünkü, 1 milyonun altındaydı en son. O kadar çık olumsuzluk ve hayal kırıklığı yaşıyoruz ki ben hala inanıp sevinemiyorum bile. Allah yardımıcımız olsun
Nasip kismet diyelim belki zamani gelmistir olur kan werin bence

Merhaba tüp bebekle mi hamile kaldınız

Merhaba tüp bebek transferi olmayı beklerken normal yolla hamile kaldım.
Çok iyi maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sorun sizde miydi eşinizde miydi bir uğraşiniz özellikle yapıp dikkat ettiğiniz bir durum oldu mu bunun için yoksa kendiliğinden mi oldu

Çok iyi maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sorun sizde miydi eşinizde miydi bir uğraşiniz özellikle yapıp dikkat ettiğiniz bir durum oldu mu bunun için yoksa kendiliğinden mi oldu
Ben 38 yaşındayım yaşıma göre amh değerm çok iyiydi doktorun dediğine göre fakat eşimin sperm sayısı inanılmaz düşüktü. Doğal beslendik, spor yürüyüş, bol su, antioksidan meyvelerden karışım yapıp içtik. Aslında bir de mfk takviyeleri kullandık ama sperm sonuçlarımız buna rağmen kötü gelmişti. Normal yolla imkansızdı ama mucize oldu diyebilirim. Tabi önemli olan sağlıkla kucağımıza alabilmek. Hayırlısı bakalım. Sizin durumunuz nedir?

Ben 38 yaşındayım yaşıma göre amh değerm çok iyiydi doktorun dediğine göre fakat eşimin sperm sayısı inanılmaz düşüktü. Doğal beslendik, spor yürüyüş, bol su, antioksidan meyvelerden karışım yapıp içtik. Aslında bir de mfk takviyeleri kullandık ama sperm sonuçlarımız buna rağmen kötü gelmişti. Normal yolla imkansızdı ama mucize oldu diyebilirim. Tabi önemli olan sağlıkla kucağımıza alabilmek. Hayırlısı bakalım. Sizin durumunuz nedir?
İnşallah sağlıkla gelir güzel düşünün güzel olsun bende her şey normal ama benimde eşim testis kanseri geçirdi spermleri şu an çok düşük tüp bebek içinde üç yılı doldurmadik daha bizde takviyelere başladık burdan araştırıp gördüğüm kürleri deniyorum msrp plus diye bir takviye verdi doktorumuz bize çok sanmıyorum işe yarayacağını ama kullanın isterseniz dedi bizde bir umut başladık sağlıklı beslenmeye de özen gösteriyoruz bakalım böyle bir mucizenin gelip bizi de bulması temennim

Sizin sebepsiz mi düşüktü yoksa hastalıktan mi ne kadar sürede değişti sperm sayısı yani sperm sayısını öğrendiğiniz zamanla hamilelik arasında ne kadar süre geçti

Merhaba hanımlar dondurulmuş embriyo transferi olacağım ama opu sonrası 2. Adetim 5 gündür gecikiyor normalmi acaba adetlerim düzenlidir hep hiç belirtim de yok gebelik şüphem falan yok ama bu şekilde gecikme olmadı normal mi . Bu durumu yaşayan varmi benim gibi?
Merhaba. Kaç gün kadar gecikti 2. Adet. Bi de opudan sonra ilk adetim normal günümde oldu diyebilirim. Şuan 2. Bekliyorum ama pek adet belirtim yok 7 gün kalmasına rağmen

Back
X