Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 gün gecikti benimÇoğunlukla geç geldiği söylenmiş zamanında gelen var mı?
Bende 2 gün sonra gelecek diye bekliyorum ama çok geldiğini söylemişler. Umarım benimde sizin gibi çok gecikmez, peki belirti oldu mu.4 gün gecikti benim
nasıl bir belirti regl için miBende 2 gün sonra gelecek diye bekliyorum ama çok geldiğini söylemişler. Umarım benimde sizin gibi çok gecikmez, peki belirti oldu mu.
Evet evet belirti yaşadınız mı yolsa aniden geldinasıl bir belirti regl için mi
He yok aniden geldi, transfer de oldum bu ay olumsuz oldu onda da hiç bi belirtim olmadEvet evet belirti yaşadınız mı yolsa aniden geldi
2. Reglde de 3 gün gecikmem varmışHatırlamadığım için takvime baktım ben opudan sonra 11 gün gecikme yaşamışım pcos var bende o yüzden normal karşılamıştım ben
Geçmiş olsun, inşallah bir sonrakine pozitifi görürsünüz. Bende işte bekliyorum ilk denemem olacak.He yok aniden geldi, transfer de oldum bu ay olumsuz oldu onda da hiç bi belirtim olmad
Bakalım benimki nasıl olacak biran önce transfer sürecine başlamak istiyorum da sabırsızlık o yüzden2. Reglde de 3 gün gecikmem varmış
Seni o kadar çok iyi anlıyorum kiBakalım benimki nasıl olacak biran önce transfer sürecine başlamak istiyorum da sabırsızlık o yüzden
Testi ne zaman yapacaksınız. İnşallah güzel haberler alırsınızSeni o kadar çok iyi anlıyorum kizaman çabuk geçer inşallah ve sürecin olumlu ilerlerr
ben de 2.transferimin 4.günümdeyim zaman geçmiyor hareket etmek istiyorum ilaçlar sağolsun regl sancısı gibi sancılar yapıyo ama sağlık olsun bakalım
Allahım kucaklarımızı boş eylemesin inşallah
![]()
Test tarihim 5 kasım ama elimdeki progestan iğneleri 3 kasıma kadar anca yetiyo 4 kasım yani 11.gün gibi kan vermeyi düşünüyorum ona göre progestan iğnesi almam lazım beta hcgye göre ilerlicez nasip bakalımTesti ne zaman yapacaksınız. İnşallah güzel haberler alırsınız![]()
Yazarsınız sonuçlarıTest tarihim 5 kasım ama elimdeki progestan iğneleri 3 kasıma kadar anca yetiyo 4 kasım yani 11.gün gibi kan vermeyi düşünüyorum ona göre progestan iğnesi almam lazım beta hcgye göre ilerlicez nasip bakalım
Reglimin ilk günü ile trasnfer günümün arasında 19 gün var toplam regl bittikten 14 gün sonrasına denk geliyor bu aradaYazarsınız sonuçlarıanladım duruma göre yeniden ilaçlar olacak. Oeki regliden kaç gün sonra transferinix oldu