Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10 yumurtam toplanmıştı. 8 tanesi olgunmuş. İlk gün arandık 8i de döllenmiş embriyolog pek karşılaşmayız böyle ilk gün için çok iyi dedi çok mutlu oldum. Sizde durum nasıldı?
10 yumurtam toplanmıştı. 8 tanesi olgunmuş. İlk gün arandık 8i de döllenmiş embriyolog pek karşılaşmayız böyle ilk gün için çok iyi dedi çok mutlu oldum. Sizde durum nasıldı?
Hayırlı olsun güzel sonuçlar, benimde 7 toplandı 4 olgun ve birinci gün hepsi döllendi. 2. Günde güzel gitti. 2 tanesi 5. Güne sağlıklı gitti. 1 tanesi sonradan gelişti. 3 tanesi de 5. Gün donduruldu. Pgt yaptırdık 3 ü de sağlıklı. Transferi bekliyorum
Hayırlı olsun güzel sonuçlar, benimde 7 toplandı 4 olgun ve birinci gün hepsi döllendi. 2. Günde güzel gitti. 2 tanesi 5. Güne sağlıklı gitti. 1 tanesi sonradan gelişti. 3 tanesi de 5. Gün donduruldu. Pgt yaptırdık 3 ü de sağlıklı. Transferi bekliyorum
Bilmiyorum. Benim iki düşük öyküm vardı o yüzden önerdi ve yaptırdık. Genetik hastalık da yoktu testlerimiz temiz çıktı ama tekrar bir olumsuz hikaye yaşamamak içni garantiye almak istedi doktor. Sizin bir olumsuz öykünüz yok gerek görülmemiş demek ki