• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opu sonrası ilk adet

bebekoo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2022
73
167
13
Herkese merhaba arkadaşlar. Opu sonrası 14. Günde ilk adetimi oldum. Fakat çok ama çok az yani iki gündür bir ped dolmamıştır. Doktor da ilk adette transfer hazırlığına başlayacaktı her şey uygunsa. Sizce bu kadar az olması normal mi ertelenir mi transfer ya ne yapsam artar?

Herkese merhaba arkadaşlar. Opu sonrası 14. Günde ilk adetimi oldum. Fakat çok ama çok az yani iki gündür bir ped dolmamıştır. Doktor da ilk adette transfer hazırlığına başlayacaktı her şey uygunsa. Sizce bu kadar az olması normal mi ertelenir mi transfer ya ne yapsam artar?
Normal. Benim dr öyle az olmuştu. Sorun olmadı şükür

bende opu sonrası 1 hafta erken adet oldum, böyle olması normalmiş, benim aksine ilk 2 gün inanılmaz kanamam vardı betim benzim soldu kanamadan, 2. günü kontrole gittim dr opu dan kaynaklı yumurtalıklarda kalıntılar var dedi küçük kistik yapılar o yüzden transfer 2. adetime kaldı, 1 ay rahim dinlendirme olacak yasmin ile birlikte, Yasmin e aynı gün başladım kanamam normale döndü, üstelik 5 yumurta toplanmıştı fazla da yumurta toplanmadı 🤦

Bende opu sonrası ilk adette transfer olucam ama kanama miktarım normalden az. Transfer için sorun olur mu acaba siz naptınız lütfen cevap verin bu konuda

Bendede aynısı oldu.
Opu sonrası ilk adetim 4 gün sonra geldi çok az.
İkinci adetim tam tersi gecikti.
İkinci adetimle yapmıştık biz.

Merhaba kızlar bana da doktorum opudan bir hafta sonra adet olursun ama az gelebilir demisti adet olunca da muayene edelim dedi fakat gelen giden yok ne kadar gecikme normal sizce? Opudan onceki adetimi 2 temmuzda oldum bugun olursun dedi erken olacagi icin az gelir dedi ama gelmiyor acaba normal gununde mi olurum ki?

Back
X