Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tarlusal adet gördürmek için kullandırılıyor diye biliyorum.. antbiyotik de vermediler.. vücdun doğal hormon dengesinde koymak istiyoruz diyorlar. bakalım benim kırmızılar ne zaman gelecek..Bi iki gun gec oldu benim adet.ama opudan sonra iki ilac vermislerdi biri antibiyotik bide tarlusal diye bi hap.adet gordugumdede estrofemle transfere hazir hale gelmeye calisiyorum suan
hemen hemen normal zamanda geliyor, demek kiBenim toplama işleminden sonra iptal oldu tedavim transfer olmadı,Opu sonrası 12. Gün adet oldum canım
bende de kabızlık ve şişkinlik var, senin tam tersinim, opu sonrası 2. gün bugün..benim opu sonrası 5 günde transfer oldu bilseydim bi ay beklerdim çünkü opu sonrası ne ishalim düzeldi. karnım bağırsaklarım içime battı taş gibi oldu.opudan sonra bunu yaşayanlar var mı?
benim midem bağırsaklarıma taş doldurmuş gibilerdi ya vallahakarnımın üstüne yatamadım enaz üçgün içimdeki gaz ne mideden ne aşağıdan çıkıyordu kasılmış gerilmiş kalmıştım sen nasılsın şimdibende de kabızlık ve şişkinlik var, senin tam tersinim, opu sonrası 2. gün bugün..
geçen seferden kendimi bildiğim için opudan 2-3 gün öncesinden kayısı falan yemeye başladım, 2 gündür henüz tuvalete çıkamadım . sadece midem ve karnım çok şiş, yani bol bi tshirt giysem bile midem belli oluyor, gaz sıkıştırması yaşamaddım ama evet bahsettiğin gibi bir ağırlık var karnımda.benim midem bağırsaklarıma taş doldurmuş gibilerdi ya vallahakarnımın üstüne yatamadım enaz üçgün içimdeki gaz ne mideden ne aşağıdan çıkıyordu kasılmış gerilmiş kalmıştım sen nasılsın şimdi
Rica ederim canımhemen hemen normal zamanda geliyor, demek ki
teşekkür ederim arkadaşım bilgi için..
sanirim bu işleme böyle tepki veriyor vücut bencede böyle şey oluncageçen seferden kendimi bildiğim için opudan 2-3 gün öncesinden kayısı falan yemeye başladım, 2 gündür henüz tuvalete çıkamadım . sadece midem ve karnım çok şiş, yani bol bi tshirt giysem bile midem belli oluyor, gaz sıkıştırması yaşamaddım ama evet bahsettiğin gibi bir ağırlık var karnımda.Allahım bu çektiğimiz sıkıntıların mükafatını verir inşallah
Dr.nuzu arayin.Ciddi olabilir.Opu sonrasi ohss diye bir sey var.Karinda su toplanmasina vs sebep oluyor.muayene ile anliyorlar mudahale ediyorlar.Gecer gecer diye beklemeyin.benim opum dan sonra bugün 8. gün oldu hala adet olmadım ,toplama tedavisi yapılacak transfer yok zaten...
ama gaz sancım hala geçmedi
şişkinlikde cabası...
acaba ne zaman adet olurum
ALLAH ALLAH,Dr.nuzu arayin.Ciddi olabilir.Opu sonrasi ohss diye bir sey var.Karinda su toplanmasina vs sebep oluyor.muayene ile anliyorlar mudahale ediyorlar.Gecer gecer diye beklemeyin.
Ben de cok sancilandim.Siskinlik oldu.Dr.u aradim ohss sanmiyorum ama buyuk yumurtaliklar buyuyebiliyor muayenede fayda var dedi.sonucta yapay yuklemeler soz konusu.bi muayene edilmek lazim.kiminde kist bile olusmus.Sancim gecti o yuzden gitmedim ben.ALLAH ALLAH,
ben ohss yi yumurtalıkların çok fazla uyarılması olarak biliyorum
mesela bazı bayanlarda 35-40 yumurta oluşuyor hepsini topluyorlar o ohss olmuyormu?
şişkinliğim azaldı ama adet olmadım hala
normalde günüme daha 4 gün var ama neticede yumurtalar erken oluştu ve toplandı adet olmam gerekmezmiydi şimdiye kadar