Opu sonrası ohss yardımcı olur musunuz acil

elipsso

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2025
27
6
1
30
Cuma günü opu oldum endometriozis sebebiyle bir yumurtaligimdan yumurta alınamadı tek yumurtalik için çok yüksek miktarda hormon aldım cuma günü opu oldum pazar günü sol ayak bileğim şişti ve bastırınca çökme yapiyo odemim var. Ara ara Baş dönmesi ve baş ağrım var. Bu tarz bir şey yaşayan oldu mu ? Ohss belirtisi mi bunlar her yerde DVt yani pıhtı riski olabilir bacakta diyo doktoruma ulasamiyorum size ne yapmalıyım kendi kendine geçer mi ? Tedavi olurken bacak ağrım vardı doktor tedbiren hastaneye yatış verdi ama aynı geve bir şey yok dediler çıktım hastaneden annemde de inme geçmişi var korkuyorum ne yapmalıyım?

Tedavi olduğun hekime ulaşmalısın ya da merkezi telefonla arayabilirsiniz eğer öyle bir imkanınız varsa. Benimde ohss riskim vardı olmadım ama bazı ufak şikayetlerim oldu doktor ilaç verdi ve hemen toparladım süreci onlar bildikleri için yardımcı olacaklarda doktorlarımız. Allah yardımcınız olsun

Amin teşekkür ederim zor bir süreç herkesin Allah yardımcısi olsun. Doktoruma ulaşamıyorum keşke ulaşabilsem üniversite hastanesinde tedavi görüyorum kapandığı için ulaşmam mümkün değil yarında resmi tatil ne yapacağım bilmiyorum

Bir sonraki gün mutlaka gidin görüşün inşallah kolay bir şekilde atlatırsınız bu süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…