2.regliniz mi 45 gün sonra oldu ilki mi?Ben opudan yaklasik 45 gun sonra regl oldum, kanda gebelik testi verip herhangi bir sey yoksa tarlusal kullanmami soylemisti doktorum. Tarlusali kullanirken reglim de geldi zten, stres filan tetikleyebiliyor
Ilki opudan 4 gun sonra oldu, ikincisi 45 gun sonra geldi, opudan 45 gun sonra diye yanlis yazmisim pardon. Opudan sonraki ikinci diye duzelteyim, tesekkurler2.regliniz mi 45 gün sonra oldu ilki mi?
Ben opudan yaklasik 45 gun sonra regl oldum, kanda gebelik testi verip herhangi bir sey yoksa tarlusal kullanmami soylemisti doktorum. Tarlusali kullanirken reglim de geldi zten, stres filan
Çok fazla gecikmişIlki opudan 4 gun sonra oldu, ikincisi 45 gun sonra geldi, opudan 45 gun sonra diye yanlis yazmisim pardon. Opudan sonraki ikinci diye duzelteyim, tesekkurler
Evet 28-30 gun arasi olur cok duzenlidir. Ama surec icinde kullandigimiz ilaclar ve ister istemez yaptigimiz stres bizi etkiliyor maalesefÇok fazla gecikmişNormalde adetleriniz düzenli mi oluyordu peki?
Teşekkür ederim o zaman ümitlenmemek gerek gebelik için, gelmesini beklicem artıkEvet 28-30 gun arasi olur cok duzenlidir. Ama surec icinde kullandigimiz ilaclar ve ister istemez yaptigimiz stres bizi etkiliyor maalesef
Bence kanda test verin, bir durum yoksa ilac kullanin ki yeni sureciniz baslasinTeşekkür ederim o zaman ümitlenmemek gerek gebelik için, gelmesini beklicem artık
Benim de ikinci adetim 43 gün sonra geldi. 2.adet genelde gecikiyor endişelenme. Çok düzenlidir adetlerim normaldeArkadaşlar merhabalar, yumurta toplama işleminden sonra ilk adetim normal döngümden bir gün önce geldi. Transfer için 2.adetimi beklemek istedim. Normalde 4 gün önce gelmesi gerekiyordu reglimin ama hala gelmedi. Normalde adetim hiç gecikmez. Tam zamanında olur. Hiç gecikme yaşamayıp da opu Sonrası 2. adetinde gecikme yaşayan var mı? Varsa kaç gün gecikti, yardımcı olur musunuz? Kafamda deli sorular gereksiz gebelik testi yapmak istemiyorum, opudan dolayı olduğunu düşünüyorum. Bu durumda olanlar neler yaşadı, gebelik oldu mu olmadıysa adetiniz ne zaman geldi öğrenebilir miyim?
Sevgiler
Evet 28-30 gun arasi olur cok duzenlidir. Ama surec icinde kullandigimiz ilaclar ve ister istemez yaptigimiz stres
10 gün beklemek istiyorum erken gibi geliyor, 10 gün içinde gelmezse gebelik testi yapıp doktorumu aramayı düşünmüştümBence kanda test verin, bir durum yoksa ilac kullanin ki yeni sureciniz baslasin
Benim de ikinci adetim 43 gün sonra geldi. 2.adet genelde gecikiyor endişelenme. Çok düzenlidir adetlerim normalde
Bu seninle ilgili değil canım herkeste böyle oluyor. Ancak toparlanıyor demekki yumurtalıklarniye böyle oluyor acaba, ilkinde sıkıntı olmayınca beni etkilemedi iğneler diye düşünmüştüm
Ben de tüm belirtileri yaşadım ama gelmedi es geçti. Siz de düzensizlik varmış o yüzden bir tık daha rahatsınızdır, tabi hepimiz sabırsızız bir an önce sonuç almak istiyoruz. Ben de şu an gebe değilsem gelsin artık modundayım, belirsizlik çok zor. Zihin susmuyor acaba böyle regli gecikip gebe kalan var mıdır diye cvplar arıyor. Bir tarafım da gebelik olsaydı zaten olurdu şimdiye kadar boşuna bekleme kendi olmuyor diyor, inanmıyor. Böyle değişik ikilemler19 ocakta opu oldum 24 ocak ilk adetim geldi 2. Yi bekliyorum transfer için hala adet olmadım bu ara çok kasık ağrım var ama başlamıyorDoktoruma muayene oldum ramazan öncesi bekleyelim kendi gelsin dedi. Pco dan dolayı adetlerim hiç düzenli olmadı zaten 4 ay adet olmadığımı bilirim. Sıkıntı değilde insan bi sabırsızlanıyo bi an önce süreç için
MuayeneYe gittiğimde 2. Adeti beklerken kendiliğinden hamile kalma vakalarıda olmuş oluyomuş yani. Kan verip baktırabilirsin bence.Ben de tüm belirtileri yaşadım ama gelmedi es geçti. Siz de düzensizlik varmış o yüzden bir tık daha rahatsınızdır, tabi hepimiz sabırsızız bir an önce sonuç almak istiyoruz. Ben de şu an gebe değilsem gelsin artık modundayım, belirsizlik çok zor. Zihin susmuyor acaba böyle regli gecikip gebe kalan var mıdır diye cvplar arıyor. Bir tarafım da gebelik olsaydı zaten olurdu şimdiye kadar boşuna bekleme kendi olmuyor diyor, inanmıyor. Böyle değişik ikilemler
Benim 6 gün gecikti canimmmArkadaşlar merhabalar, yumurta toplama işleminden sonra ilk adetim normal döngümden bir gün önce geldi. Transfer için 2.adetimi beklemek istedim. Normalde 4 gün önce gelmesi gerekiyordu reglimin ama hala gelmedi. Normalde adetim hiç gecikmez. Tam zamanında olur. Hiç gecikme yaşamayıp da opu Sonrası 2. adetinde gecikme yaşayan var mı? Varsa kaç gün gecikti, yardımcı olur musunuz? Kafamda deli sorular gereksiz gebelik testi yapmak istemiyorum, opudan dolayı olduğunu düşünüyorum. Bu durumda olanlar neler yaşadı, gebelik oldu mu olmadıysa adetiniz ne zaman geldi öğrenebilir miyim?
Sevgiler
Canjm sende o sürede adet ağrısı oldu mu yoksa normal miydinBence kanda test verin, bir durum yoksa ilac kullanin ki yeni sureciniz baslasin
Benimde ikinci adetim 6 gün geçmişti bence tamamen stresten kaynaklı transfere odaklaniyoruz diye merak etmeyin olursunuz biran önceArkadaşlar merhabalar, yumurta toplama işleminden sonra ilk adetim normal döngümden bir gün önce geldi. Transfer için 2.adetimi beklemek istedim. Normalde 4 gün önce gelmesi gerekiyordu reglimin ama hala gelmedi. Normalde adetim hiç gecikmez. Tam zamanında olur. Hiç gecikme yaşamayıp da opu Sonrası 2. adetinde gecikme yaşayan var mı? Varsa kaç gün gecikti, yardımcı olur musunuz? Kafamda deli sorular gereksiz gebelik testi yapmak istemiyorum, opudan dolayı olduğunu düşünüyorum. Bu durumda olanlar neler yaşadı, gebelik oldu mu olmadıysa adetiniz ne zaman geldi öğrenebilir miyim?
Sevgiler
Adet agrim oldu, tamam regl oluyorum artik dedim ama olamadm maalesefCanjm sende o sürede adet ağrısı oldu mu yoksa normal miydin
Umarım öyle olurMuayeneYe gittiğimde 2. Adeti beklerken kendiliğinden hamile kalma vakalarıda olmuş oluyomuş yani. Kan verip baktırabilirsin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?