OPU SONRASI REGL GECİKMESİ

Benim 6 gün gecikti canimmm bende acaba gebelik olabilir mi dedim ama herzaman ki gibi tek çizgiyi gordummmm tarlusal kullanmama rağmen ağrısı var kendisi yok pco var ni sendee
Hayır canım pcos yok her zaman düzenlidir gününde gelir adetim normalde. İlk kez böyle bir şey yaşıyorum. Negatif görmekten yorulduğum için test yapmıyorum şu an

merhaba ,
benım opu sonrası 2.adetım 12 gun sonra gelmişti..

Ben ben lucrin depot kullanmıştım 3 aylık geçici menopoza sokuldum sonra direk opu oldum 10 gün sonra regl oldum 9 şubatta en son, 2.hala olmadı 3.döngüm geliyor artık.

benimde ıkıncı adetim 6 gün gecıktı hala yok tam olacakmışım gıbı oluyor olmuyor ama

benimde ikinci adetim sadece kahverengi pıhtı şeklinde oldu. opudan sonraki reglim çok yoğundu ve doğum kontrol hapı kullandırmıştı doktor. Acaba bu yüzden mi oldu anlamadım.

merhaba opudan 5 gün sonra ilk adetim geldi, 2.ci ise bugün yani tam 6 gün gecikme ile geldi, ben opudan sonra hiç ilaç kullanmadım ama burda da araştırdığım kadarı ile geç geliyor

Ben ben lucrin depot kullanmıştım 3 aylık geçici menopoza sokuldum sonra direk opu oldum 10 gün sonra regl oldum 9 şubatta en son, 2.hala olmadı 3.döngüm geliyor artık.
Lucrin ile yumurta kalitenizdr degisiklik oldu ku bende opu oncesi lucrin vurulucam m.ediyorym.normalde toplamadan sonra vuruluyor ilk kez boyl3 duydum

Lucrin ile yumurta kalitenizdr degisiklik oldu ku bende opu oncesi lucrin vurulucam m.ediyorym.normalde toplamadan sonra vuruluyor ilk kez boyl3 duydum
Bana söylenen çikolata kisti odaklarını lucrin ile baskılayıp sonra opu yapılacak dendi ,opudan sonra kısa bir regl oldum ama sonra 3 ay regl olmadım mecburen söktürücü ile oldum.
Şimdi regl günüm aslında ama olmadım hala yumurtalıklar tembelleşti asla şaşmazdı oysa.

Benimde oyle.baskilamak icin 2 ay igne olacafim .sonra fel dedi sonra ignelere baslayacagiz galiba.peki yumurta toplamada kac yjmurtaniz toplandi kaci dollenip donduruldu.benim 2 tedavimdede 5.gune gitmiyor embriyolar cok kaliteiz

Benim geçen yıl 3 yumurta çıkmıştı 1 tanesi 3.güne gitti dondurulup transfer edildi ama tutmadı.
Bu yılda 3 yumurtam vardı ama kalitesiz dedi doktor ve döllenmeye bile sokmadı.
Yeni adeti bekliyorum şimdi gitmek için 2 gün geciktim yine.

Benim 3.adet de gecikiyor bakalım ne olacak. Ben de biraz bekleyeyim yaz sonu transfer yaptırayım diye düşündüm. Bir de rahim filmi istedi dr. Ama 3.regl de dün olmalıydım 1gun gecikti. Bir süre böyle denge bozuk oluyor sanırım

Benim opu öncesi geçici menopoz tedavisi de vardı ondan dengem bozuldu, dün doktora gözüktüm tekrar söktürücü verdi gecikmenin 8.günü Beta HGC baktır yoksa başla dedi.

Benim opu öncesi geçici menopoz tedavisi de vardı ondan dengem bozuldu, dün doktora gözüktüm tekrar söktürücü verdi gecikmenin 8.günü Beta HGC baktır yoksa başla dedi.
Ben de bugün doktora gittim.
Bana da söktürücü Tarlusol verdi yarın baslayacağım.
Menopoz belirtisi veya tedavisi de olmadim. Anlamadım neden böyle oldu. Adet belirtim bile yok şu an
yumurtaliklarima bakti sorun yok dedi. Neden oluyor ki böyle. İlaçlar bizi çok mu bozdu acaba. Fazla yumurta toplandı benden acaba o yüzden mi böyle oldu. benim gibi 3. Adetinde de geciken de görmedim sitede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…