Hayır canım pcos yok her zaman düzenlidir gününde gelir adetim normalde. İlk kez böyle bir şey yaşıyorum. Negatif görmekten yorulduğum için test yapmıyorum şu anBenim 6 gün gecikti canimmmbende acaba gebelik olabilir mi dedim ama herzaman ki gibi tek çizgiyi gordummmm tarlusal kullanmama rağmen ağrısı var kendisi yok pco var ni sendee
merhaba ,Arkadaşlar merhabalar, yumurta toplama işleminden sonra ilk adetim normal döngümden bir gün önce geldi. Transfer için 2.adetimi beklemek istedim. Normalde 4 gün önce gelmesi gerekiyordu reglimin ama hala gelmedi. Normalde adetim hiç gecikmez. Tam zamanında olur. Hiç gecikme yaşamayıp da opu Sonrası 2. adetinde gecikme yaşayan var mı? Varsa kaç gün gecikti, yardımcı olur musunuz? Kafamda deli sorular gereksiz gebelik testi yapmak istemiyorum, opudan dolayı olduğunu düşünüyorum. Bu durumda olanlar neler yaşadı, gebelik oldu mu olmadıysa adetiniz ne zaman geldi öğrenebilir miyim?
Sevgiler
Haberdar ettiğiniz için teşekkürler6 gün gecikmeyle bu sabah regl oldum, bu konu başlığını daha sonra merak edenler olursa diye paylaşıyorum.
Sevgiler
7gun gecikmeyle 2. Regl oldum.Ben de 2.Regl beklıyorum
5gun gecikti. Normalde düzenli olurum.
Merhaba gecikme sonrası baktırdınız mı acaba benimde 6 gün gecikti ve çok ağrım varUmarım öyle olurbugünle birlikte henüz 5 gün gecikti. Biraz daha bekleyip baktırıcam
Hayır 6 gün sonra geldi reglim ve tedaviye başladıkMerhaba gecikme sonrası baktırdınız mı acaba benimde 6 gün gecikti ve çok ağrım var
Lucrin ile yumurta kalitenizdr degisiklik oldu ku bende opu oncesi lucrin vurulucam m.ediyorym.normalde toplamadan sonra vuruluyor ilk kez boyl3 duydumBen ben lucrin depot kullanmıştım 3 aylık geçici menopoza sokuldum sonra direk opu oldum 10 gün sonra regl oldum 9 şubatta en son, 2.hala olmadı 3.döngüm geliyor artık.
Bana söylenen çikolata kisti odaklarını lucrin ile baskılayıp sonra opu yapılacak dendi ,opudan sonra kısa bir regl oldum ama sonra 3 ay regl olmadım mecburen söktürücü ile oldum.Lucrin ile yumurta kalitenizdr degisiklik oldu ku bende opu oncesi lucrin vurulucam m.ediyorym.normalde toplamadan sonra vuruluyor ilk kez boyl3 duydum
Benimde oyle.baskilamak icin 2 ay igne olacafim .sonra fel dedi sonra ignelere baslayacagiz galiba.peki yumurta toplamada kac yjmurtaniz toplandi kaci dollenip donduruldu.benim 2 tedavimdede 5.gune gitmiyor embriyolar cok kaliteizBana söylenen çikolata kisti odaklarını lucrin ile baskılayıp sonra opu yapılacak dendi ,opudan sonra kısa bir regl oldum ama sonra 3 ay regl olmadım mecburen söktürücü ile oldum.
Şimdi regl günüm aslında ama olmadım hala yumurtalıklar tembelleşti asla şaşmazdı oysa.
Benim opu öncesi geçici menopoz tedavisi de vardı ondan dengem bozuldu, dün doktora gözüktüm tekrar söktürücü verdi gecikmenin 8.günü Beta HGC baktır yoksa başla dedi.Benim 3.adet de gecikiyor bakalım ne olacak. Ben de biraz bekleyeyim yaz sonu transfer yaptırayım diye düşündüm. Bir de rahim filmi istedi dr. Ama 3.regl de dün olmalıydım 1gun gecikti. Bir süre böyle denge bozuk oluyor sanırım
Ben de bugün doktora gittim.Benim opu öncesi geçici menopoz tedavisi de vardı ondan dengem bozuldu, dün doktora gözüktüm tekrar söktürücü verdi gecikmenin 8.günü Beta HGC baktır yoksa başla dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?