- 2 Temmuz 2018
- 286
- 103
- 103
- 32
- Konu Sahibi Olderveolur000
-
Geçmiş olsun. Boş çıkmasının sebebi nedirMerhaba hanımlar Şubat ayında yumurta toplama işlemi sonrası tedavim yumurtaların boş çıkması ile iptal edildi. Opu dan 10 gün sonra regl oldum. Ve ondan bir ay sonra tekrar normal döngüm de regl oldum fakat sadece bir gün sürdü böyle olan var mı acaba ?
Teşekkürler aslında şöyle her tüp bebek tedavisinde boş çıkıyor fakat bende yumurta az toplandı 4 tane 3 boş biri olgun değil dediler. Yumurtalıklarm ilaca karşı direncliymisGeçmiş olsun. Boş çıkmasının sebebi nedir
Bende de sadece 5 tane varTeşekkürler aslında şöyle her tüp bebek tedavisinde boş çıkıyor fakat bende yumurta az toplandı 4 tane 3 boş biri olgun değil dediler. Yumurtalıklarm ilaca karşı direncliymis
İnşallah kalitelidirler bir tane olsa gene yetiyor zaten stres yapmaBende de sadece 5 tane var
Teşekkür ederimİnşallah kalitelidirler bir tane olsa gene yetiyor zaten stres yapma
Bende yarın opu olucam zor bı işlem miKizlar benimde gecen cumartesi yumurtalarim toplandi 6. Gunde regl oldum doktor erken ya da gec olabilir korkmayn dedi :)
Korkmayın inşallah kolay geçer.Bende yarın opu olucam zor bı işlem mi
Hadi inşallah teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinKorkmayın inşallah kolay geçer.
Anestezi almış olacaksınız zaten uyandığınızda da çok hafif bir sancı ama adet sancısı kadar bile değil yani bende öyle olmuştu. 2 hafta oldu ben olalı, hemşire ağrı kesici serum takalım demişti istememiştim öyle zor değil :)
Opu zor işlem değil anestezi altında oluyorsun canım bende 9 nisanda oldum ama önemli olan işlemden sonrası benim işlemden sonra çok fazla ağrım oldu ama nedeni çok yumurtamın olmasıydı çok şükür atlattım ama bence ağrı kişiden kişiye değişiyor hayırlı olsunBende yarın opu olucam zor bı işlem mi
Ben daha olamadım ya bi an önce olurum bende inşallah bugün tam 9 gün oldu hala ses yok ilk başlarda lekelenmem çok oldu ama bir türlü hastalanamadımKizlar benimde gecen cumartesi yumurtalarim toplandi 6. Gunde regl oldum doktor erken ya da gec olabilir korkmayn dedi :)
Canim normaldr olursun gecikmede oluyorBen daha olamadım ya bi an önce olurum bende inşallah bugün tam 9 gün oldu hala ses yok ilk başlarda lekelenmem çok oldu ama bir türlü hastalanamadım
Hic korkma zaten olmussundur simdi cok rahat bir islemBende yarın opu olucam zor bı işlem mi
Karnım ağrıyor ama korkulacak bir şey degilHic korkma zaten olmussundur simdi cok rahat bir islem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?