Ben olmadım kuzu ama daha 4. Gün ve reglime 11 gün var bunun optimal süresi kaç gün ki? Yani benim opu 13. Gün yapıldı daha var aslında reglimeKızlar regli olabildiniz mi ya benim 11 gün oldu iki gün daha olmazsam kontrole cagirildim
Benimde reglime var ama 8 ile 10 gün arasında oluyor dedi hemşire olmazsa iki gün daha gelin kontrole dedi bakalım bekliyorum pazartesi giderim olmazsam bı kontroleBen olmadım kuzu ama daha 4. Gün ve reglime 11 gün var bunun optimal süresi kaç gün ki? Yani benim opu 13. Gün yapıldı daha var aslında reglime
İnşallah regl olmazsın ve doğal gebe kalırsın canımBenimde reglime var ama 8 ile 10 gün arasında oluyor dedi hemşire olmazsa iki gün daha gelin kontrole dedi bakalım bekliyorum pazartesi giderim olmazsam bı kontrole
Olabiliyorda canım benim zor ya o ihtimali vermiyorum kendime kızım var çok şükür tüp bebekle ikinci için opu oldum tekrardan kızımla olan emriyolar tutunmadi yeniden toplama yapıldı bakalim inşallah bu olan emriyolar kızıma kardeş olurİnşallah regl olmazsın ve doğal gebe kalırsın canımnadirde olsa bazen böyle durumlar olabiliyormuş
Şimdi buraya yazdıktan sonra regli oldum şükür valla çok sıkıntı olmaya baslamisti onca iğne yedik rahatlasın vücudumuz yaMerhaba, ben Opudan sonra 4. Gün regli olmuştum. Ama bu bir sonraki döngümü çok etkiledi. Opu sonrası 2. Reglim 10 11 gün geç geldi.
Çok sevindimŞimdi buraya yazdıktan sonra regli oldum şükür valla çok sıkıntı olmaya baslamisti onca iğne yedik rahatlasın vücudumuz ya
Çok teşekkür ederim sizinde aynı şekildeÇok sevindimburdan sonrası gönlünüze göre ilerlesin
kuzu aynıları bende de oldu opudan sonra sonra tekrar azaldı benim de bugün 10. gün hala olamadımKızlar benim göğüsler yine doldu bir de hafif kasık ağrılarım ve akıntı başladı çok erken değil mi daha 3 gün oldu opu
Ay çok sıkıldım gerçekten göğüslerim öyle bir ağrıyor ki. Sabah acıyla uyanıyorum. Gebelik riski 0 olsa kendimi kekik sularına yatırırdım regli erkene çekiyorkuzu aynıları bende de oldu opudan sonra sonra tekrar azaldı benim de bugün 10. gün hala olamadım
benim 0 ben içeyim bari kekik mekik otlar o gögüs ağrısı kasık ağrısı bi pik yapıyor sonra azalıyo ama ben de pazartesi bi yazcam hemşireye olamazsam şişiyoruz çünkü sürekli olamadıkçaAy çok sıkıldım gerçekten göğüslerim öyle bir ağrıyor ki. Sabah acıyla uyanıyorum. Gebelik riski 0 olsa kendimi kekik sularına yatırırdım regli erkene çekiyor
Kuzu pcos var mıydı sende? Pcos lu hastaların karın içi sıvı birikmesi daha fazla oluyor çünkü bu da ekstra zor geçmesine neden oluyor. Kekik suyu kaynatıp iç canım çay demleme usulü gibi. Biraz kanamayı arttırabilir sadece. Valla ben seni dinledim opu dan sonrası için aklıma o fikri sokmasaydın inan beklerdim denemezdimbenim 0 ben içeyim bari kekik mekik otlar o gögüs ağrısı kasık ağrısı bi pik yapıyor sonra azalıyo ama ben de pazartesi bi yazcam hemşireye olamazsam şişiyoruz çünkü sürekli olamadıkça
Canım ben oldum bugün 5. Gün işin tuhaf yanı hiç ağrım yok ben normalde çok ağrılı geçiririmKızlar regli olabildiniz mi ya benim 11 gün oldu iki gün daha olmazsam kontrole cagirildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?