Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaAllah canım sabah olur olmaz gidicemÇok sevinidim sizin adınıza benim de yarın test günümbakalım neler olacak inşallah istediğimiz sonuçları alırız
BendeeeİnşaAllah canım sabah olur olmaz gidicem![]()
Evde test yaptınmı hiçBendeee
Yaptım potifizi gördüm kana bakacağız işteEvde test yaptınmı hiç
Hadi inşaAllah kandada pozitif görürüz idrar testleriyle ilgili o kadar olumsuz yorum varki insan emin olamıyorYaptım potifizi gördüm kana bakacağız işte![]()
Peki siz ilk doğumunuzı kimde yaptınız benim doktorum kalp atışından sonrasına bakmıyormuşHadi inşaAllah kandada pozitif görürüz idrar testleriyle ilgili o kadar olumsuz yorum varki insan emin olamıyor
Ben 6. Aya kadar tedavi gördüğüm doktorda devam ettim oğlumda sonra bütçemiz zorlandığı için devlete geçtim şimdi yine aynı doktordayz bu sefer pek maliyetli olmadı bizim için fiyatda anlaşırsak doğuma kadar aynı doktorda ilerlemeyi düşünüyorumPeki siz ilk doğumunuzı kimde yaptınız benim doktorum kalp atışından sonrasına bakmıyormuş![]()
Ne yaparsak yapalım o kam testini görmeden rahat edemicez hayırlısı ile güzel haberler alalım inşaAllajOfff kızlar ben hiç sonucumu görmek istemiyorum ya çok korkuyorum yani garibim evde test de yapmadım hiç direk kan vericem cuma![]()
İnşallah ya inşallahNe yaparsak yapalım o kam testini görmeden rahat edemicez hayırlısı ile güzel haberler alalım inşaAllaj
Az kaldı hayırlısı ile sabırİnşallah ya inşallah![]()
Nerdesiniz doktorunuz kim acabaBen 6. Aya kadar tedavi gördüğüm doktorda devam ettim oğlumda sonra bütçemiz zorlandığı için devlete geçtim şimdi yine aynı doktordayz bu sefer pek maliyetli olmadı bizim için fiyatda anlaşırsak doğuma kadar aynı doktorda ilerlemeyi düşünüyorum
Ankaradayım tolga ecemiş doktorumNerdesiniz doktorunuz kim acaba
Aaa benimde ben tolga hoca doğum yaptırmıyor diye biliyordumAnkaradayım tolga ecemiş doktorum
Yaptırıyor canımAaa benimde ben tolga hoca doğum yaptırmıyor diye biliyordum
İlkinde 0 dan tedaviydi ben işten ayrılcaktım mecbur eşimin iş durumu karışıktı doğum ücreti çok gelmişti o yüzden bırakmak zorunda kaldım şimdi sadece 50.000 tl transfer ücreti ödedik bir doğum oaketi fiyatı alıcam olumlu sonuç alırsamAaa benimde ben tolga hoca doğum yaptırmıyor diye biliyordum
Ay çok sevindim muhtemelen bende orda devam ederimYaptırıyor canım
Bende aynıyım aşırı korkuyorum tutmus gibi hissediyorum ama hüsrana uğramaktan aşırı aşırı korkuyorum. Asla test yapmıcaksın diyen eşim erken gebelik testi aldırdı o da bekleyemiyor pozitif hissediyorum bu kez oldu diyip duruyor sabah ruh halime göre testi yapabilirim ama ona da korkuyorumOfff kızlar ben hiç sonucumu görmek istemiyorum ya çok korkuyorum yani garibim evde test de yapmadım hiç direk kan vericem cuma![]()
Fiyattan haberdar edelim birbirimizi önce hangimiz konuşursakAy çok sevindim muhtemelen bende orda devam ederim