• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Çok sevinidim sizin adınıza benim de yarın test günüm🥹 bakalım neler olacak inşallah istediğimiz sonuçları alırız

Peki siz ilk doğumunuzı kimde yaptınız benim doktorum kalp atışından sonrasına bakmıyormuş:(
Ben 6. Aya kadar tedavi gördüğüm doktorda devam ettim oğlumda sonra bütçemiz zorlandığı için devlete geçtim şimdi yine aynı doktordayz bu sefer pek maliyetli olmadı bizim için fiyatda anlaşırsak doğuma kadar aynı doktorda ilerlemeyi düşünüyorum

Offf kızlar ben hiç sonucumu görmek istemiyorum ya çok korkuyorum yani garibim evde test de yapmadım hiç direk kan vericem cuma 😞

Ben 6. Aya kadar tedavi gördüğüm doktorda devam ettim oğlumda sonra bütçemiz zorlandığı için devlete geçtim şimdi yine aynı doktordayz bu sefer pek maliyetli olmadı bizim için fiyatda anlaşırsak doğuma kadar aynı doktorda ilerlemeyi düşünüyorum
Nerdesiniz doktorunuz kim acaba

Aaa benimde ben tolga hoca doğum yaptırmıyor diye biliyordum
İlkinde 0 dan tedaviydi ben işten ayrılcaktım mecbur eşimin iş durumu karışıktı doğum ücreti çok gelmişti o yüzden bırakmak zorunda kaldım şimdi sadece 50.000 tl transfer ücreti ödedik bir doğum oaketi fiyatı alıcam olumlu sonuç alırsam

Offf kızlar ben hiç sonucumu görmek istemiyorum ya çok korkuyorum yani garibim evde test de yapmadım hiç direk kan vericem cuma 😞
Bende aynıyım aşırı korkuyorum tutmus gibi hissediyorum ama hüsrana uğramaktan aşırı aşırı korkuyorum. Asla test yapmıcaksın diyen eşim erken gebelik testi aldırdı o da bekleyemiyor pozitif hissediyorum bu kez oldu diyip duruyor sabah ruh halime göre testi yapabilirim ama ona da korkuyorum 😂 şuan herşeyden korkuyorum

Back
X