- 28 Eylül 2021
- 694
- 602
- 53
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Ay 2 adet uzun acaba her yer mi öyle yapıyor zaman sıkıntım var benim nasıl olacak bilmiyorum2 adet gördüm cnm ama bu bir buçuk aya tekabül etti sanırım. Çünkü erken adet gördüm ilkini . Bizim klinik en az 2 adet görmemizi istiyordu
Opudan 5 gün sonra adet olmustum adet donemim olmamasina ragmen.o ilk adet sayilmisti sonra bir daha adet olmadim ama rahim kalinligim uygun oldugu icin transfer yapildi ortalama iki adet donemi gibi bir zaman gecmisti 19 nisan opu 10 haziran transferHanımlar opu sonrası kaçıncı ayınızda transfer oldunuz?1 adet görüp sonrasında transferi yapılan var mı aramızda?
Sizin dediğiniz gibi olur inş benimkideOpudan 5 gün sonra adet olmustum adet donemim olmamasina ragmen.o ilk adet sayilmisti sonra bir daha adet olmadim ama rahim kalinligim uygun oldugu icin transfer yapildi ortalama iki adet donemi gibi bir zaman gecmisti 19 nisan opu 10 haziran transfer
Aslinda merkezin notlarina gore benm 21 ya da 22 mayista adet olmam gerekirmis yani bu hesaba gore adet olduktan 18 gun sonra transfer olmus oluyorum aslinda. Zaman sorununuz baska sehirden mi geliyrosuniz tedavi olduğunuz yere?Sizin dediğiniz gibi olur inş benimkideÇünkü zaman sorunum var, regle bittikten 3-4 gün sonra transfer olunuyor demekki sizinkinin hesabına göre, çok teşekkür ederim yanıtınız için
2 sinde adet oldum 20 sinde transfer cnm onu rahım kalınlığına falan bakıyorlar galiba doktorun daha net bilgi verir tabi ama benim böyleydiAy 2 adet uzun acaba her yer mi öyle yapıyor zaman sıkıntım var benim nasıl olacak bilmiyorumpeki transferin adetin kaçıncı günü yaptılar?
Evet farklı şehir olduğu için Eylül ayında kendi şehrimde olmam gerekecek, inş ki 1 adet sonrası transfer olur sağlıklaAslinda merkezin notlarina gore benm 21 ya da 22 mayista adet olmam gerekirmis yani bu hesaba gore adet olduktan 18 gun sonra transfer olmus oluyorum aslinda. Zaman sorununuz baska sehirden mi geliyrosuniz tedavi olduğunuz yere?
Anladım canım çok teşekkür ederim peki tek adet mi gördün?2 sinde adet oldum 20 sinde transfer cnm onu rahım kalınlığına falan bakıyorlar galiba doktorun daha net bilgi verir tabi ama benim böyleydi
Ayy tuttu mu?benimkini adet olmadan yaptılar
Anladim canim inşallah saglikla hemde size uyacak sekilde olsun zordur farkli yerden gelip gitmek tabiEvet farklı şehir olduğu için Eylül ayında kendi şehrimde olmam gerekecek, inş ki 1 adet sonrası transfer olur sağlıkla
daha olalı 5 gün olduAyy tuttu mu?
Taze transferi yapmıyorlarmış genelde sizin nasıl oldu?
Benim 30 Mayıs'ta opu oldu. 1 Ağustos transfer tarihi. 2 adet geçti.Hanımlar opu sonrası kaçıncı ayınızda transfer oldunuz?1 adet görüp sonrasında transferi yapılan var mı aramızda?
Amin canım amin evet çok zorAnladim canim inşallah saglikla hemde size uyacak sekilde olsun zordur farkli yerden gelip gitmek tabi
Ay hadi hayırlı olsun pozitif sonucunu al inşdaha olalı 5 gün olduvalla bilmiyorum, ilk defa yaptırdık. doktorumuz açıklama yaptıktan sonra sorunuz var mı diyordu ama hiç aklıma böyle sorular gelmedi forumda gördükçe düşünüyorum ben de. her şeye kendi karar verdi yani. aslında sanırım her yerin her doktorun kendine has bir protokolü var..
Opu sonrası kaçıncı gün regl oldunuz peki?Benim 30 Mayıs'ta opu oldu. 1 Ağustos transfer tarihi. 2 adet geçti.
inşallah çok sağol ♥hep beraber pozitifleri görürüz inşallahAy hadi hayırlı olsun pozitif sonucunu al inş
Kaç yumurtan oluştu canım peki?
Yok cnm 2 adet gördüm öyle istiyordu doktorumAnladım canım çok teşekkür ederim peki tek adet mi gördün?
Ya çok güzel maş , evet hep birlikte görelim peş peşe pozitifleri bebeklerimiz gelsininşallah çok sağol ♥hep beraber pozitifleri görürüz inşallah10 tane oluştu, 8i döllendi 5’i 5. güne ulaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?