Opu sonrası transfer

2 adet gördüm cnm ama bu bir buçuk aya tekabül etti sanırım. Çünkü erken adet gördüm ilkini . Bizim klinik en az 2 adet görmemizi istiyordu
Ay 2 adet uzun acaba her yer mi öyle yapıyor zaman sıkıntım var benim nasıl olacak bilmiyorum peki transferin adetin kaçıncı günü yaptılar?

Hanımlar opu sonrası kaçıncı ayınızda transfer oldunuz?1 adet görüp sonrasında transferi yapılan var mı aramızda?
Opudan 5 gün sonra adet olmustum adet donemim olmamasina ragmen.o ilk adet sayilmisti sonra bir daha adet olmadim ama rahim kalinligim uygun oldugu icin transfer yapildi ortalama iki adet donemi gibi bir zaman gecmisti 19 nisan opu 10 haziran transfer

Sizin dediğiniz gibi olur inş benimkide Çünkü zaman sorunum var, regle bittikten 3-4 gün sonra transfer olunuyor demekki sizinkinin hesabına göre, çok teşekkür ederim yanıtınız için

Sizin dediğiniz gibi olur inş benimkide Çünkü zaman sorunum var, regle bittikten 3-4 gün sonra transfer olunuyor demekki sizinkinin hesabına göre, çok teşekkür ederim yanıtınız için
Aslinda merkezin notlarina gore benm 21 ya da 22 mayista adet olmam gerekirmis yani bu hesaba gore adet olduktan 18 gun sonra transfer olmus oluyorum aslinda. Zaman sorununuz baska sehirden mi geliyrosuniz tedavi olduğunuz yere?

Ay 2 adet uzun acaba her yer mi öyle yapıyor zaman sıkıntım var benim nasıl olacak bilmiyorum peki transferin adetin kaçıncı günü yaptılar?
2 sinde adet oldum 20 sinde transfer cnm onu rahım kalınlığına falan bakıyorlar galiba doktorun daha net bilgi verir tabi ama benim böyleydi

Aslinda merkezin notlarina gore benm 21 ya da 22 mayista adet olmam gerekirmis yani bu hesaba gore adet olduktan 18 gun sonra transfer olmus oluyorum aslinda. Zaman sorununuz baska sehirden mi geliyrosuniz tedavi olduğunuz yere?
Evet farklı şehir olduğu için Eylül ayında kendi şehrimde olmam gerekecek, inş ki 1 adet sonrası transfer olur sağlıkla

Ayy tuttu mu?
Taze transferi yapmıyorlarmış genelde sizin nasıl oldu?
daha olalı 5 gün oldu valla bilmiyorum, ilk defa yaptırdık. doktorumuz açıklama yaptıktan sonra sorunuz var mı diyordu ama hiç aklıma böyle sorular gelmedi forumda gördükçe düşünüyorum ben de. her şeye kendi karar verdi yani. aslında sanırım her yerin her doktorun kendine has bir protokolü var..

Ay hadi hayırlı olsun pozitif sonucunu al inş
Kaç yumurtan oluştu canım peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…