Tüp Bebek OPU sonucu

Evet canım yumurta büyütme sürecindeyim cumartesi son kontrol. Sonra hafta başında opu yapılacak sonra da sırasıyla rahim dinlendirme,histeroskopi, transfer. Ekim ortası transfer olur diye düşünüyorum
Opudan sonra genelde hemen regl oluyormuşsunuz. Bi sonraki de geç oluyormuş, öyle bi bilgi verdiler mi

Opudan sonra genelde hemen regl oluyormuşsunuz. Bi sonraki de geç oluyormuş, öyle bi bilgi verdiler mi
Regl zamanıyla ilgili konuşmadık canım. Ama benim doktorum eminim duphaston verir çünkü çatlatma iğnesinde bile vermişti gününde olurum diye düşünüyorum. Benim opudan sonra 1 regl beklenip ondan sonra histeroskopi yapılacak sonra tekrar 1 regl beklenip o ay transfer yapılacak

Regl zamanıyla ilgili konuşmadık canım. Ama benim doktorum eminim duphaston verir çünkü çatlatma iğnesinde bile vermişti gününde olurum diye düşünüyorum. Benim opudan sonra 1 regl beklenip ondan sonra histeroskopi yapılacak sonra tekrar 1 regl beklenip o ay transfer yapılacak
Evet herkesin yumurta toplamadan sonra olan regl değil bi sonrakinden sonra yapmışlar. İnşallah güzel olur her şey.

Evet herkesin yumurta toplamadan sonra olan regl değil bi sonrakinden sonra yapmışlar. İnşallah güzel olur her şey.
İnşallah canım doktorum 6 ayı bile bulabilir bazen dedi çünkü rahmin vücudun en uygun olduğu zaman bekleniyormuş ama ben 6 ay bulacağını düşünmüyorum en kötü Ekim sonu transfer yapılır en iyi ihtimalle Ekim başı ya da ortası

İnşallah canım doktorum 6 ayı bile bulabilir bazen dedi çünkü rahmin vücudun en uygun olduğu zaman bekleniyormuş ama ben 6 ay bulacağını düşünmüyorum en kötü Ekim sonu transfer yapılır en iyi ihtimalle Ekim başı ya da ortası
Bana direk sonraki döngüyü bekliyoruz dedi. İnşallah uzamaz. İnsan sanırsızlanıyor

Ya bana şey çok garip geliyor zaten tüp ile spermi ve yumurta birleştirip döllemeyi yapıyorlar. Yani o saatten sonra niye döllenmiyorsun bir zahmet bölün çoğal her şeyi doktorlar yaptı zaten alt tarafı hayatta kalacaksın değil mi ama ya 😁
Evet ben de o yüzden çok ümitliydim çünkü erkek kaynaklı sonuçta dölendi ama kimyasal oldu maalesef nasip diyorun artık

Merhaba tekrar. Siz gonal-F kaç ile başladınız. Bana günlük 300 doz verdi ve yüksek gibi geldi.
300 canım. Benim biraz kilom var bende korktum ohss olurum diye. Ama doktorum tam olması gereken dozu vermişiz sana dedi sormuştum hocam yüksek değil mi diye.

Back
X