Opu

Yasemin Sunar Alpdogan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2019
65
27
3
47
Tüp bebek tedavisi görüyorum, ilk yumurta toplama işlemi sonrası elim boş kalmıştı, 2. Turda 6 yumurta toplandı, 3 embriyo oluştu, 2 si 5. Güne ulaştı çok şükür, daha kaç kez daha olur bilmiyorum ama 12 embriyoya ulaştığımızda ayıklamaya gidecek, artık bundan sonraki turlar için motivasyonum çok daha güçlü çünkü biliyorum ki havuzda 2 tane embriyom var, allahım şükürler olsun sana

Ayıklama işlemi yapılacak, 1 embriyo için verilen ücretde aynı 12 embriyo için verilen ücretde aynı, bu nedenle ne kadar çok gönderirsek elde kalan sağlıklı embriyo sayısı o kadar çok olacak, bu nedenle havuzda 12 embriyoya kadar toplanacak

Ayıklama ücreti aynı olur da her seferinde yumurta toplama hem maliyetli hem de vücuda zor değil mi. Ne kadar aralıklarla yumurta toplama oluyor? Doğal siklusla mı ilaçla mı

Ayıklama ücreti 2000 dolar, bir embriyoda göndersek 12 embriyo da göndersek, farzedin ki 1-2 gönderdik, onlarda sağlıksız o zaman ayıklama ücreti de bu zamana kadar ki maddi manevi tüm emekler boşa gidecek ama 10-12 embriyo gönderirsek allahın da izniyle sağlıklı gelen embriyo sayısı daha fazla olacak, tutmayıp birden çok transfer gerekirse yada inşallah 2. Bebek düşündüğümde o embriyolar hazırda bekliyor olacak, tüm bunları düşünürsek yumurta toplama işleminin maliyeti ve de vücutta bıraktığı yıpranmışlığı göze almak gerekir diye düşünüyorum, yumurta toplama işlemi ne kadar aralıklarla oluyor çok emin değilim, şöyle söyleyeyim ilk yumurta toplama işlemi sonrası ilk adetde işlemden kalan parçalar kistleşmesin diye bir ay boş geçti ondan sonraki ay iğne tedavisi sonrası işlem yapıldı, şimdi hemen bir sonraki adetde mi tedaviye başlanacak yine bir boş geçip bir sonraki adetde mi başlanacak bilemiyorum

Anladım bu açıdan bakınca haklısınız sağlam ilerlemek oluyor bu. Hangi merkezde tedavi görüyorsunuz? Problem neydi sizin

Enteresan bi uygulamaymış, 2000 dolar ne kadar çokmuş, doktorunuz kim bi de yaşınızı bilmiyorum ama bu dediğiniz yumurta toplama işlemi aylar sürebilir, tüm toplananlar beşinci güne gitmiyor ihtimalini düşünürsek.. ilginç bi yaklaşım haber verirseniz gelişmeleri bilgilenmiş oluruz

Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın

Anladım bu açıdan bakınca haklısınız sağlam ilerlemek oluyor bu. Hangi merkezde tedavi görüyorsunuz? Problem neydi sizin
Denizli Özel Sağlık hastanesi, doktorum Doç. Dr Yunus Aydın, ben 41 yaşındayım, 40 yaş üstü riskli gebelik olduğu için böyle bir uygulama yapılıyor başta down olmak üzere birçok kromozomal hastalıklara karşı risk almamak adına yapılıyor

Doktorum Doç Dr Yunus Aydın Özel Sağlık Hastanesi Denizlide,41 yaşındayım, 40 yaş üstü riskli gebelik başta down olmak üzere birçok kromozomal hastalıklara karşı risk almamak adına yapılıyor, evet haklısınız bu işlem aylarca sürecek, ilk işlem ağustosta yapıldı 3 tane toplandı hiç biri 5. Güne gitmedi, bu sefer 6 tane toplandı 2 tanesi 5. Güne ulaştı ama sabırla bu süreci tamamlamak en sağlıklı en garanti yol olacak

Peki şunu merak ettim her igne tedavisi ve opuda hep 10-15bine yakin parami vericeksiniz igneler 4 bin ve gerikalaninida hastane aliyo neticede

Peki şunu merak ettim her igne tedavisi ve opuda hep 10-15bine yakin parami vericeksiniz igneler 4 bin ve gerikalaninida hastane aliyo neticede
Şu ana kadar iki yumurta
Tedaviye 19 temmuzda başladım, şu ana kadar 2 kez yumurta toplama işlemi yapıldı, an itibariyle 15.250 tl oldu

6 kez igne tedavisi opu eder size 50bine yakin para. E zamanda kaybetceksniz yaşiniz ilerlicek. Bence embriyoları teste göndrmeden transfer edin.daha önce düsügünüz yada cocugunuz varmi
Teste göndermeden transfer yapılırsa ve gebelik sırasında down yada başka bir kromozomal hastalık çıkarsa gebeliği sonlandırıp tekrar bu işlemlere maruz kalmak daha büyük kayıp daha fazla zaman kaybı, bu şekilde sağlıklı olduğundan emin olduğumuz embriyo transferi yapılacak, çocuğum yok ilk olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…