Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Opu çok rahat bir işlem zaten uyutuluyorsunuz uyandığınızda bitmiş oluyor sadece çok az kasıkta ağrı ve sonrasında lekelenmeler oluyor ama asla acılı bir şekilde değil. Gözünüz korkmasınMerhaba arkadaşlar Perşembe opu olacağım...bu akşam 22:30 da çatlatma iğnesi vurunacagim... opu olanlar herhangi bir sıkıntı olmuyor değil mi...gitgide yaklaşıyorum transfere rabbim herkesin gönlüne göre versin![]()
Teşekkür ederimOpu çok rahat bir işlem zaten uyutuluyorsunuz uyandığınızda bitmiş oluyor sadece çok az kasıkta ağrı ve sonrasında lekelenmeler oluyor ama asla acılı bir şekilde değil. Gözünüz korkmasın![]()
Evet perşembe sabaha denk geliyor. Hiç korkmayın uyandığınızda hepsi bitmiş olacak çok kolay bir işlem ☺Teşekkür ederimbu aksamdan çatlatma iğnesi vuruncam persmebe sabah opu..o şekilde oluyor dimi çatlatma sonrası 36 saat oluyor..yumurtaalr 21 vardı 17 vardı bı kaç tane ...
hayırlı olsun uyutuluyorsunuz hiçbir şey hissetmiyorsunuz sağlıkla geçsinMerhaba arkadaşlar Perşembe opu olacağım...bu akşam 22:30 da çatlatma iğnesi vurunacagim... opu olanlar herhangi bir sıkıntı olmuyor değil mi...gitgide yaklaşıyorum transfere rabbim herkesin gönlüne göre versin![]()
Teşekkür ederim insalalh güzel olur ilerlerEvet perşembe sabaha denk geliyor. Hiç korkmayın uyandığınızda hepsi bitmiş olacak çok kolay bir işlem ☺
Teşekkür ederim inşallah güzel geçerhayırlı olsun uyutuluyorsunuz hiçbir şey hissetmiyorsunuz sağlıkla geçsin![]()
Merhaba tugbalim bende bugun oldum opu inanki hic endiselenme hic birsey hissetmiyorsun bu benim ikinci opum oncekindede hic bir sey hissetmemistim sadece aksam hafif bir karin agrisi sanki adet olcakmis gibi kanama filanda olmadi benim seninde eminimki cok iyi gececek.Merhaba arkadaşlar Perşembe opu olacağım...bu akşam 22:30 da çatlatma iğnesi vurunacagim... opu olanlar herhangi bir sıkıntı olmuyor değil mi...gitgide yaklaşıyorum transfere rabbim herkesin gönlüne göre versin![]()
Cok teşekkür ederim...peki sizde çatlatma iğnesi olup 36 saat sonrami opu oldunuz..norman dimi bu surecMerhaba tugbalim bende bugun oldum opu inanki hic endiselenme hic birsey hissetmiyorsun bu benim ikinci opum oncekindede hic bir sey hissetmemistim sadece aksam hafif bir karin agrisi sanki adet olcakmis gibi kanama filanda olmadi benim seninde eminimki cok iyi gececek.
Merhaba rahatsız ettim..bugün opu oldum...ağrım oldu ..Dr parol vedi ..sizde de parol mu verildi başka ilaç verildimi canimEvet aynen oyle