Opu

melekzm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba kızlar lutfen yardımcı olur musunuz psikolojim yerle bir şuan tup bebege başladım ama opuda butun yumurtalarım boş çıktı doktor yapında böyle bişey varsa tedavisi yok diyor başına gelipte ikinci opusunda dolu çıkan varmı folukul var ama içinde yumurta gelmedi dedi eşimin baba olmasını çok istiyom bu hakkı elinden alamam

Ya az önce biri dahq aynı konuyu açmış çok üzüldüm ,oraya da bakon

Amh 4.3 olmasına ragmen başına gelen varmı çok çaresiz ve yorgunum yumurta boyları 20 18 17 15 14... hepsi boşş aynısını yaşamaktan çok korkuyorum

Canım amh e2 hepsi çok güzel. Bence merkez değiştir. Laboratuvar çok önemli. İlaç dozlarını çok veya az vermiş olabilirler. Buda yumurta gelişimini olumsuz etkilemiş olabilir. Nerede tedavi oluyordun ?

Doktorum iki ay sonra yine deneyelim diyo ama beninm için saat geçmiyo gozumde yaş kalmadı umıdum yok hiç bir yere sıgamıyorum bi suru yumurta. Vardı bitane bile dolu çıkmadı çok ugraştım yine aynısı olacak diye çok korkuyorum maddi manevi

Canım amh e2 hepsi çok güzel. Bence merkez değiştir. Laboratuvar çok önemli. İlaç dozlarını çok veya az vermiş olabilirler. Buda yumurta gelişimini olumsuz etkilemiş olabilir. Nerede tedavi oluyordun ?

Gaziantep şehir hastanesi hiç başlarına gelmedigini soylediler

Gaziantep şehir hastanesi hiç başlarına gelmedigini soylediler
Canım merkezin iyiyse o zaman dua edip kolları sıvayıp bir daha başlamalısın. Biliyorum çok zpr ve çok stresli. Ama unutma kader gayrete aşıktır. Rabbim hakkında en güzelini hayırlı ve sağlıklı olanı nasip etsin.

ben uyurken kan almışlar lh 5.8 progesteron 2.5 çıkmış uyanınca doktora sordum kaç tane yumurta topladınız diye hiç dedi yıkıldım

Amin canım inşallah doktor iki ay sonra tekrar deneyelim iki kere opu yapabiliriz dedi bnim için zaman geçmiyo aklımdan bi dk çıkmıyor bnim yuzumden eşimde uzuluyor 5 buçuk yıldır evliyim surekli sebepsiz infertilite diyorlardı doktor umarız yapında boyle bişey yoktur dedi varsa ellerinden biley gelmezmiş bende boyşe bişey olacagından korkuyorum

Bence doktorun çok fazla ümitsiz konuşmuş. 2 kere opu yapabiliriz demiş ama insanlar burada havuz yöntemi yapıyorlar. Defalarca opu oluyorlar. Yumurta boş çıkıyorsa eğer vitaminler vs kullanıyorlar. Alternatif tedavi yapıyorlar prp gibi. Bence doktorunla alakalı bir sıkıntı var. Kafanı karıştırmak istemem ama 21.yy da ne tedaviler var. Yada doktorundan çok eminsen bu 2 aylık sürede ne hatalı olmuş veya ne yapılabilir diye başka bir doktora dosyanı götür. Bir ek görüş al. Maddi manevi hepsinden önemlisi zaten psikolojik olarak çok zor. Emin ol umut hiç yokken bile var. Biz göremiyoruz sadece. Umudunu sakın yitirme. Belki ek vitamine falan ihyacın vardır. Araştır canım bence

Çok sağolun desteginiz için maddiyat olmadıgı için beklemekten başka çarem yok ne yapacagımı bilmiyorum

merhaba ben 4 defa opu oldum. ikisinde boş çıktı ikisinde ise birer tane dolu çıktı. Yumurta kalitenizi arttırıcı vitaminler isteyin dr unuzdan. ben kullandım ve faydasını gördüm. Şu an hamileyim tek yumurta ile. inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza. Yılmayın yola devam edin olmaması için sebep yok. Kolaylıklar dilerim.

bencede merkezinizi gözden geçirin kuzenimin de yumurta toplamalarında içi boş yada dolu olsa bile döllenme olmuyordu. havuz yöntemi yaptılar. şimdi bir oğlu var. 2 kere opu diye bişey yok yani defalarca deneyen insanlar var

Çok umut oldunuz hangi vitaminleri kullandınız yardımcı olur musunuz

Çok teşekur ederim böyle haberlere çok ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…