• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opu

Tedavi protokolündeki dozları değiştirmek iyi gelebilir. Tabiki dr değiliz ama bazı pkoslarda saf fsh iyiyken bazılarından fsh+ lh kombini daha iyi oluyor.
Bu konuda ben de oldukça araştırma yapmıştım. 20 yumurtadan 9 olgun cıkınca. Opuda ne ilaç kullandınız ?

Tedavi protokolündeki dozları değiştirmek iyi gelebilir. Tabiki dr değiliz ama bazı pkoslarda saf fsh iyiyken bazılarından fsh+ lh kombini daha iyi oluyor.
Bu konuda ben de oldukça araştırma yapmıştım. 20 yumurtadan 9 olgun cıkınca. Opuda ne ilaç kullandınız ?
Gonal-f 200 çatlatma ügnesi de gonapeptyl iki tane

Gonal-f 200 çatlatma ügnesi de gonapeptyl iki tane
sadece saf fsh almıssınız lh eklenmemiş belki sebeplerden biri bu olabilir.
doz amh a göre iyi ama triggerde yani çatlatmada belki bir de ovitrelle eklenebilirdi.
Tabiki doktor değilim dediğim gibi araştırmlarım sonucu söylüyorum bunu benim de amh 4. ikinci opuya geçeceğim bir transferm negatif bu süreçte baya araştırdım. Hayırlısı olsun hepimiz için

sadece saf fsh almıssınız lh eklenmemiş belki sebeplerden biri bu olabilir.
doz amh a göre iyi ama triggerde yani çatlatmada belki bir de ovitrelle eklenebilirdi.
Tabiki doktor değilim dediğim gibi araştırmlarım sonucu söylüyorum bunu benim de amh 4. ikinci opuya geçeceğim bir transferm negatif bu süreçte baya araştırdım. Hayırlısı olsun hepimiz için
Doktor da oyle dedi canım inşallah olumlu haberler alırız bi daha aynı sonuçlarla karşılamaktan korkuyorum yumurtalarım çoktu hepsi boş çıkınca umudum gitti

Merhaba kızlar lutfen yardımcı olur musunuz psikolojim yerle bir şuan tup bebege başladım ama opuda butun yumurtalarım boş çıktı doktor yapında böyle bişey varsa tedavisi yok diyor başına gelipte ikinci opusunda dolu çıkan varmı folukul var ama içinde yumurta gelmedi dedi eşimin baba olmasını çok istiyom bu hakkı elinden alamam😭😭
Laboratuvar cok önemli bence baska bir yerde tekrar dene herseyin iyi neden olmasın

Laboratuvar cok önemli bence baska bir yerde tekrar dene herseyin iyi neden olmasın
Folukuller boş çıkıyor içinde yumurta yok hiçbirinde doktor umarız yapında boyle bişey yoktur varsa tedavisi yokmuş bnim korkum bu devlette denedim şimdilik imkanım yok ozele

merhaba ben 4 defa opu oldum. ikisinde boş çıktı ikisinde ise birer tane dolu çıktı. Yumurta kalitenizi arttırıcı vitaminler isteyin dr unuzdan. ben kullandım ve faydasını gördüm. Şu an hamileyim tek yumurta ile. inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza. Yılmayın yola devam edin olmaması için sebep yok. Kolaylıklar dilerim.
Bu arada saglıkla bebeginizi kucagınıza alın inşallah doktoronız kimdi hangi vitaminleri aldınız umut oldunuz

Çok umut oldunuz hangi vitaminleri kullandınız yardımcı olur musunuz
merhaba bana dr um prowoman ve teatrio tavsiye etmişti onu kullandım. Umarım size de şifa olur. Benim Dr um Ankara Üniversitesinden Yavuz Emre Şükür idi.

merhaba bana dr um prowoman ve teatrio tavsiye etmişti onu kullandım. Umarım size de şifa olur. Benim Dr um Ankara Üniversitesinden Yavuz Emre Şükür idi.
Çok teşekur ederim denicem inşallah kaç yaşındaydınız amh kaçtı

Back
X