Opu'da lokal anestezi yaptiranlar bakarmisiniz?

candanote

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
2.169
1.059
448
Kizlar benim bu ayin sonunda yumurta toplamam olacak..ben hep genel anesteziyle yaptirdim bu zamana kadar..anestezistre kisa bir islem aci hissetmiyorsun diyip lokal yapmak istiyor...
size iki sorum olacak..birincisi opu'da lokal anesteziyi nasil yapiyorlar..yani vajinaya ignemi yapiliyor ve aci veriyormu?
ikincisi ise yumurtalar toplanirken hissediyormusunuz ve aci oluyormu?
cunku eger aci hissedersem kimildayip herseyi mahvedebilirim...

İlk tedavimde lokal anestezi ile opu olmuştum.
Damar yolu açıldı ve narkoz verildi az bir şey verilmiş olmalı ki ben olup biteni duyuyordum arada bir de anestezi hekimi ile konuşuyordum.Gözlerini açma başın dönebilir dediler ben arada bir meraktan açıyordum tabii..Baş dönmesi yaşamadım.Uyuşmuş halsiz elini kolunu oynatamadığın bir halde oluyorsun doktorun tüm konuşmalarını opu yu yaşadım canlı canlı..Anestezi hekimi hissetmeye başlarsan bana söyle biraz daha uyuşturayım seni dedi opunun sonuna doğru hisseder gibi oldum ama acı değildi hissettiğim o bölge ile uğraşıldığını hissettim söylemeliyim gibi geldi ve söyledim biraz daha uyuştum..Sakinleştirici iğnesi oldun mu hiç bilmiyorum ama onun gibi bir şey...Bu arada elini kolunu bağlıyorlar kımıldaman mümkün değil Acı yoktu ve en rahat opumdu herşeyin farkındaydım ayılma gibi bir süreç yaşamadım hemen yatağa aldılar zaten kendimdeydim ama başım döner diye dinlendirdiler..

evet canim kollarimi ve bacaklarimi baglamislardi 2 kez opuya girdim genel anesteziliydi ...ama ikinci girisimde yanimdaki kadinin cok kanamasi oluyordu kimildadim galiba falan diyordu ondan korktum biraz... peki heryerde aynimi yapilir bu acaba? ben yurtdisindayim yani damar yolu acilip lokal aneateziyi ordanmi veriyorlar o bolgeye igne veya baska bir uygulama olmuyormu uyusturmak icin?

Yurtdışında da aynıdır sanırım..
Damar yolundan veriyorlar narkozu ya da adı neyse işte o
Eğer o bölgeyede bir şey yaptılarsa ben anlamadım iğne vs.. ama derdi anestezi doktoru resmen sohbet ettik biz kendisiyle..
Ben gayet rahat olacağını düşünüyorum başkalarında olan olumsuz olayları kendinde de olabilir diye yorumlama onun durumu özeldir kımıldadı diye kanama olmaz...

Cnmm masallah ay sonuna opun oluCak demek
Hadi bakalim hayirli ugurlu oLur insallah
BilioSun bende lokal oLmustum bnmde doktorum genele gerek oLmadigini soylemisti
Be iyiki de ole olmus diorum tek tek toplanan yumoslarimi gordum :)
Ôncelikle giysiyi giydirip masaya yatirdilar rahimi spekulum ile actilar ve rahim agzina bir igne yapildi
Sanirim o uyusturdu beni :)
Sonra tek tek bende onlarla beraber once ekrana sonra yumoslara baktim siringanin icinde sage femme surekli konusturdu beni
He ignenin yumurtalara her girdigini hissediosun sallaniosun azicik ama agRi olmuo
Eminim sende ole hissediceksin
Islem bitiminde hemen kalkip odama getirmislerdi beni yarim saat kalmadan da evime gelmistim

Bana damar yoluyla vermediler canimcim rahim agzina vurdular bole sinek isiri gibi bi aci sonrasi hicbisi hissetmedim

AyRica C candanote 'cim ister istemez kimildiosun sen kimildamasan doktor folicullere igneyi batirirken kimildatio :)
Bide hangi taraftan aldigini disqrdan hissediodum ayyyy o ana gitim
InSallah seninde busuru yumosun ve bebisin olur cnm dualarimdasin

Bana damar yoluyla vermediler canimcim rahim agzina vurdular bole sinek isiri gibi bi aci sonrasi hicbisi hissetmedim

Bana damar yolundan verdiler hem de elimin üstünden en sinir olduğum şey elimin üzerinin delinmesi şişiyor günlerce morarması geçmiyor Demek ki farklı şekillerde uyuşturuyorlar..Ben öyle senin gibi gözlerimi açıp izleyemedim arada bir tek gözümü açıp bakabildim gücüm yoktu çünkü halsiz düşmüştüm Yarı baygındım sen de o bölge uyuşturulmuş sadece...

Yoksa bana lokal dendi de başka bir şey mi uygulandı bak şüphelendim bunca yıl sonrayıl 2011 idi...

Evet cnm sadcee o tarafi uyusturdular bende elimin ustunden igne yemeyi sevmiorum tr de rahim filmi icin ordan yapmislardi (gerci burda aneztezisiz cekilmistim ama :)
Hic ama hic baygin diildim ben yumurtayi ne bilim bole beyaz falan saniodum meger kirmizi renkte kan gibi seyler cekip durdulardi hatta hemsire beni konusturuo turkce bilmio ya arada sus bi ya izliim diodum
Yoksa bana lokal dendi de başka bir şey mi uygulandı bak şüphelendim bunca yıl sonrayıl 2011 idi...
Ilahii Yok cnmmm prosedur farklidir belkimm bilmem ki acep bana mi farkli uygulandi

Kırıp yediğimiz yumurtalar gibi hayal ettin demek beyaz
Sen baya baya izlemişsin valla ben yeşil örtüden başka birşey göremedim hiç bir zaman

E egunal guldurdun beni seni kandirmislar demek :) heryerde uygulama farkli demekki..ama lokal denince zaten akla.ilk gelen o bolgenin uyusmasi cunku senin anlattigin sekilde insan sersem gibi halsiz oluyorsa o da genel anestezinin hafifi gibi oluyor...belkide turkiyede oyledir lokal kimbilir :)

mrvis pesimdemisin kiz surekli ? :)
seninkinin lokal oldugunu hic hatirlamiyorum canim yoksa direk sana sorardim cunku ayni ulkedeyiz sonucta bircok sey ayni...sen baya izlemissin ben yattigimda ekran bana donuk degildi bende merak ediyorum aslinda ama hissetme ve kimildama korkusu beni bitiriyor :) bu arada beni hayal kirikligina ugrattin demek yumurtalarimiz kan gibi kirmizi bisey ha :) hic boyle hayal etmemistim bende beyaz yuvarlak seyler saniyordum :)
canimcim bu arada sana bisey daha sorucam opu gunu hastanede dus olayi kalkmis artik evde bepantenle yapip gidicem ama hem gece hem sabah yazmislar..sen ne zaman yapmistin ya sabah yaparim ya gece..zaten carsaflari falan degistirin bepantenle dus sonrasi...birde rahim agzina igne derken icinemi yapiliyor vajinayami ve aciyormu?
guya bir soru soracaktim iyiki iki dememisim :)

mrvis canim bu arada beni islemden yarim saat sonra eve gondermiyorlar yaa ..sabah 7 de giris yapiyoruz odama cikiyorum taaki oglen 3 e kadar orda tutuyorlar ...cok bunaliyorum valla gobdermiyorlar hemen...
birde daha ignelere baslayali 6 gun oldu canim daha opuya 3 haftam var coook var yani...

betadine yazacagima bephanten yazmisim neydi bephanten yaa? :)

Bn gittim giyindim oje makyaj olmayacak.. Dediler.. Trnklarindan morriyr ya anliyrlar ordan uyudugunu anestizi. Hemsiresi damari acti sonra. Simdi basin donucek uyucaksin korkma bn burdayim dedi.. Zaten cok uykum var demeden.. Pat pat isiklar sondu.. Bn hiccccc birsey hisstmedim bn uyndigimda.. Agri keaiciyi yaptilar ayni damardan.. Uyndrdilar g.olsun bitti dediler basim donuyr dedim.. Aglamaya basladim anestiziden.. Birde olen babami gormustum anestiziliyken indan oldu sanirim hayal meyal. Hatrliyrum.. Yataga gttim.. Idrarima cikarkenn kanamam oldu.. Korkmadim cunku ped almistim yanima kara kara idi.. Sadece cok usumustum.. Gercekten kndimi.. Morgdan cikmis gibi bulmustum hahah :) bnde bole yasadim isteee :)

umudihar bebisin hayirli olsun cnm degmis ama bak bebisin seninle..ilk denemenmiydi?birde sen turkiyedesin dimi?

umudihar bebisin hayirli olsun cnm degmis ama bak bebisin seninle..ilk denemenmiydi?birde sen turkiyedesin dimi?
benimde lokal anestezi ile oldu rahmii uyuşturdular çok hafifi hissetimmm 10 dakila sürmedi 9 yumurta toplandı
çok korkmuştum daha önce tamamen uyma ile olmuştu ama endişe etmem gerek yokmuş çok rahat geçti
sadece kolumda ağrı kesici takılıydı ve üşüdümmm

Ewet canim aminn allhim bu yolda giden tum dostlarima nasip etsin canim turkiyedeyim ist anadoludayim.. Canim. Ilkdi. Allhim hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…