Kizlar benim bu ayin sonunda yumurta toplamam olacak..ben hep genel anesteziyle yaptirdim bu zamana kadar..anestezistre kisa bir islem aci hissetmiyorsun diyip lokal yapmak istiyor...
size iki sorum olacak..birincisi opu'da lokal anesteziyi nasil yapiyorlar..yani vajinaya ignemi yapiliyor ve aci veriyormu?
ikincisi ise yumurtalar toplanirken hissediyormusunuz ve aci oluyormu?
cunku eger aci hissedersem kimildayip herseyi mahvedebilirim...
evet canim kollarimi ve bacaklarimi baglamislardi 2 kez opuya girdim genel anesteziliydi ...ama ikinci girisimde yanimdaki kadinin cok kanamasi oluyordu kimildadim galiba falan diyordu ondan korktum biraz... peki heryerde aynimi yapilir bu acaba? ben yurtdisindayim yani damar yolu acilip lokal aneateziyi ordanmi veriyorlar o bolgeye igne veya baska bir uygulama olmuyormu uyusturmak icin?
Cnmm masallah ay sonuna opun oluCak demekKizlar benim bu ayin sonunda yumurta toplamam olacak..ben hep genel anesteziyle yaptirdim bu zamana kadar..anestezistre kisa bir islem aci hissetmiyorsun diyip lokal yapmak istiyor...
size iki sorum olacak..birincisi opu'da lokal anesteziyi nasil yapiyorlar..yani vajinaya ignemi yapiliyor ve aci veriyormu?
ikincisi ise yumurtalar toplanirken hissediyormusunuz ve aci oluyormu?
cunku eger aci hissedersem kimildayip herseyi mahvedebilirim...
Bana damar yoluyla vermediler canimcim rahim agzina vurdular bole sinek isiri gibi bi aci sonrasi hicbisi hissetmedimYurtdışında da aynıdır sanırım..
Damar yolundan veriyorlar narkozu ya da adı neyse işte o
Eğer o bölgeyede bir şey yaptılarsa ben anlamadım iğne vs.. ama derdi anestezi doktoru resmen sohbet ettik biz kendisiyle..
Ben gayet rahat olacağını düşünüyorum başkalarında olan olumsuz olayları kendinde de olabilir diye yorumlama onun durumu özeldir kımıldadı diye kanama olmaz...
Bana damar yoluyla vermediler canimcim rahim agzina vurdular bole sinek isiri gibi bi aci sonrasi hicbisi hissetmedim
Evet cnm sadcee o tarafi uyusturdular bende elimin ustunden igne yemeyi sevmiorum tr de rahim filmi icin ordan yapmislardiBana damar yolundan verdiler hem de elimin üstünden en sinir olduğum şey elimin üzerinin delinmesi şişiyor günlerce morarması geçmiyorDemek ki farklı şekillerde uyuşturuyorlar..Ben öyle senin gibi gözlerimi açıp izleyemedim arada bir tek gözümü açıp bakabildim gücüm yoktu çünkü halsiz düşmüştüm Yarı baygındım sen de o bölge uyuşturulmuş sadece...
IlahiiYoksa bana lokal dendi de başka bir şey mi uygulandı bak şüphelendim bunca yıl sonrayıl 2011 idi...
Evet cnm sadcee o tarafi uyusturdular bende elimin ustunden igne yemeyi sevmiorum tr de rahim filmi icin ordan yapmislardi(gerci burda aneztezisiz cekilmistim ama :)
Hic ama hic baygin diildim ben yumurtayi ne bilim bole beyaz falan saniodum meger kirmizi renkte kan gibi seyler cekip durdulardihatta hemsire beni konusturuo turkce bilmio ya arada sus bi ya izliim diodum
IlahiiYok cnmmm prosedur farklidir belkimm bilmem ki acep bana mi farkli uygulandi
benimde lokal anestezi ile oldu rahmii uyuşturdular çok hafifi hissetimmm 10 dakila sürmedi 9 yumurta toplandıumudihar bebisin hayirli olsun cnm degmis ama bak bebisin seninle..ilk denemenmiydi?birde sen turkiyedesin dimi?
Ewet canim aminn allhim bu yolda giden tum dostlarima nasip etsin canim turkiyedeyim ist anadoludayim.. Canim. Ilkdi. Allhim hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallh..umudihar bebisin hayirli olsun cnm degmis ama bak bebisin seninle..ilk denemenmiydi?birde sen turkiyedesin dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?