- 3 Şubat 2025
- 386
- 741
- 18
- Konu Sahibi marmelad01
-
Bende 2cı adet 35 vı gunde oldu normal her kesde olduyor gecikmeMerhaba kızlar 10 martta opu oldum 14 yumurta toplandı 12 tanesi döllendi ve donduruldu. Opu dan sonra rahimde sıvı birikmesi oldu doktorum iki adet dönemi rahmi dinlendirmemi söyledi bu süre zarfında korunduk. İlk adetimi opudan 10 gün sonra oldum 20 nisan gibi 2.adetimi olmam gerekiyordu hala olmadım. Transfer için sabırsızlanıyorum ama adet olamamak çok yordu. Test yaptım negatif hamilelik söz konusu değil. Var mı başka opudan sonra 2.adeti geciken? Ne yaptınız yardımcı olur musunuz
Bende ayi durumdayım 3.gün gecikmiş durumda şuan stresmi mevsim gecisimi bilemiyorum bendeMerhaba kızlar 10 martta opu oldum 14 yumurta toplandı 12 tanesi döllendi ve donduruldu. Opu dan sonra rahimde sıvı birikmesi oldu doktorum iki adet dönemi rahmi dinlendirmemi söyledi bu süre zarfında korunduk. İlk adetimi opudan 10 gün sonra oldum 20 nisan gibi 2.adetimi olmam gerekiyordu hala olmadım. Transfer için sabırsızlanıyorum ama adet olamamak çok yordu. Test yaptım negatif hamilelik söz konusu değil. Var mı başka opudan sonra 2.adeti geciken? Ne yaptınız yardımcı olur musunuz
Opu işleminden 5 gün sonra oldum ben yani 17 gün oldu 1 ayki zaman adet sürecim normalde 31. Gün olurdum devamlıkızlar peki opu işleminden sonra ilk adeti ne zaman oldunuz, gününde mi daha erken mi
10 gün önce opu oldum halen adet olmadım kendi adet tarihim de geldi zaten ama ağrılarım hiç kesilmediOpu işleminden 5 gün sonra oldum ben yani 17 gün oldu 1 ayki zaman adet sürecim normalde 31. Gün olurdum devamlı
Opudan 10 gun sora uzağı oluyısunkızlar peki opu işleminden sonra ilk adeti ne zaman oldunuz, gününde mi daha erken mi
Yaa benim şuan 40.gün baya gecikti streste yapıyorum oyüzden de olabilirBende 2cı adet 35 vı gunde oldu normal her kesde olduyor gecikme
Netten okuduklarıma göre kullanılan ilaçlardan ötürü de olabiliyormuşBende ayi durumdayım 3.gün gecikmiş durumda şuan stresmi mevsim gecisimi bilemiyorum bende
Opuda sonra 2 cımı?Yaa benim şuan 40.gün baya gecikti streste yapıyorum oyüzden de olabilir
Ben tam 10 gün sonra oldumkızlar peki opu işleminden sonra ilk adeti ne zaman oldunuz, gününde mi daha erken mi
Ben tam 10 gun sora opudaBen tam 10 gün sonra oldum
Benim de hiçççç belirtim yok offff transfer için bu kadar sabırsızlanırken adet olamamak çok kötüBenim de 2. Adetim bugün olması gerekiyodu olmadı. Normalde saati bile şaşmaz o kadar düzenlidir . Olmadım bir de adet olucakmış belirtim de yok. 1 hafta önceden belirtilerim de başlar göğüs ağrısı vs.
Evet evet 2ciOpuda sonra 2 cımı?
Eli kulağındadır olursunBen de bekliyorum dört gözle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?