Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BeeenOpu 9 haziranda oldu. Ondan sonra ilk reglim 5 gün sonra oldu. İkinci regliyi bekliyorum transfer için normalde 28 günde bir olurum ama 27. Günde olmama rağmen hiçbir regli belirtim yok. Zaten bizi bu acabalar bitirdi
Sizin sorununuz neydi özel değilse
Benim çikolata kisti ve amh düşüklüğüm vardiSizin sorununuz neydi özel değilse
Benim bir sorunum yok ama eşimde sperm sayısı hareket ve morfoloji sorunu var amq hala acaba mı diyorum. Sizin belirtileriniz olmuş muydu ?Benim çikolata kisti ve amh düşüklüğüm vardi
Benimde hiç belirtim olmamıştı ama burada çok okudum normalde ikinci adet zaten gecikiyormus en az 1 hafta gecikme yaşanıyor diye pek oralı olmadım zaten adet olacam diye ama çok şükür hamileymisim dilerim adet olmazsiniz aynı mucizeyi yaşarsınız.Benim bir sorunum yok ama eşimde sperm sayısı hareket ve morfoloji sorunu var amq hala acaba mı diyorum. Sizin belirtileriniz olmuş muydu ?
Çok teşekkür ederimmm çok umut oldunuz. Sağ salim bebeğinizi kucağınıza almanız dileğimleBenimde hiç belirtim olmamıştı ama burada çok okudum normalde ikinci adet zaten gecikiyormus en az 1 hafta gecikme yaşanıyor diye pek oralı olmadım zaten adet olacam diye ama çok şükür hamileymisim dilerim adet olmazsiniz aynı mucizeyi yaşarsınız.
Merhaba nasıl oldu acaba tam olarak anlamadım transferden önce hamile olduğunuzu öğrendiniz sanırım takviyelerden falan kaynaklı mı gebelik oluştu acaba doktorunuz ne dedi
Doktorum yumurta geliştirme iğnelerinin yumurtalıkları uyardığını söylediMerhaba nasıl oldu acaba tam olarak anlamadım transferden önce hamile olduğunuzu öğrendiniz sanırım takviyelerden falan kaynaklı mı gebelik oluştu acaba doktorunuz ne dedi
Yaaa ne güzel maşallah peki özel değilse eğer yaşınız ve amh değeriniz kaçtı acaba benim de amh düşükDoktorum yumurta geliştirme iğnelerinin yumurtalıkları uyardığını söyledi
Aaa maşallah nasil kaldınız cnm benimde amh dusukluvu var ve negatif tüp bebekBenim çikolata kisti ve amh düşüklüğüm vardi
Çikolata kistiniz sağlık sollu muydu ve boyutu kaçtıBenimde hiç belirtim olmamıştı ama burada çok okudum normalde ikinci adet zaten gecikiyormus en az 1 hafta gecikme yaşanıyor diye pek oralı olmadım zaten adet olacam diye ama çok şükür hamileymisim dilerim adet olmazsiniz aynı mucizeyi yaşarsınız.