öpüşme!!!

askicin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2012
35
0
36
Bolu
kızlar sevgilimle il defa öpüştük herşey güzeldi ama aklıma takılan bişiler var.sevgilim öpüşürken gözlerini açtı ve bana baktı banada gözlerini aç dedi bende çekindim.bazıları erkeğin öpüşürken gözlerini açmasına farklı yorumlar yapıyo sizce bu ne anlama gelir? ve öpüşürken dilini uzattı .beni sevdiği için öpmüyomu sizce amacı farklımı bişiler söyleyin bana

ben hiç öpşmedm 20 yaşndaym ama bence bakması ii bişi duyduğuma gre o duyguyu sana hissettrmek we sana korkma benden utanma demeye çalşmş bence..

Canım öncelikle ilk olduğu için psikolojik olarak kötü hissediyosundur sanırımm..ben ağlamıştım :1: Gözlerini açması ve dilini uzatmasıı :26: Şu dil uzatma olayı daha farklı olaylarda oluyo sanırım..Yada sevgiliniz masum bi öpüşme yerine daha şehvetli bi öpüşme yaratmak istemiştir..:31: Bu arada ilişkiniz kaç aylık veya yıllık?

Canım öncelikle ilk olduğu için psikolojik olarak kötü hissediyosundur sanırımm..ben ağlamıştım :1: Gözlerini açması ve dilini uzatmasıı :26: Şu dil uzatma olayı daha farklı olaylarda oluyo sanırım..Yada sevgiliniz masum bi öpüşme yerine daha şehvetli bi öpüşme yaratmak istemiştir..:31: Bu arada ilişkiniz kaç aylık veya yıllık?

2.5 aylık..............

2.5 aylık..............
Hımm anladım canımm...Sevgilini tanıyo olmalısın az çok burda ileri geri yorumlar yapsak hoş olmaz..Bazıları masum öpmeyi bazıları ise daha farklı şekillerde öpmeyi tercih edebilir..İlk olduğu için daha masumca olabilirdi diye düşünüyorumm...Kafanda soru işaretleri varsa sevgilinin ağzından laf alabilirsinn..

Hımm anladım canımm...Sevgilini tanıyo olmalısın az çok burda ileri geri yorumlar yapsak hoş olmaz..Bazıları masum öpmeyi bazıları ise daha farklı şekillerde öpmeyi tercih edebilir..İlk olduğu için daha masumca olabilirdi diye düşünüyorumm...Kafanda soru işaretleri varsa sevgilinin ağzından laf alabilirsinn..

ilkinde yanağımdan dudagımın kenarından opmustu yanı

ilkinde yanağımdan dudagımın kenarından opmustu yanı

Anladımmm..Kafanda soru işaretleri seni rahat bırakmıyosa sorarsın zatenn.. Bide karşıdaki insanın iyi-kötü niyetle yaklaştığını da farkeder insan bi saatten sonra..Neyse o kadar abartılıcak bi konu olduğunu sanmıyorumm :34:

ay cnm ne yapıcan mılletin farklı yorumlamasını sen kendı sevgılını herkesten iii tanırsın zaten öyle kötü bi amacı olsa zaten sen hissederdin öpüşmesinden :34:
dilini kullanması ilk seferde bencede biraz abartı olmuş ama yasınız kac bılmedıgım ıcın pek yorum yapamıyorum belki de bıraz kendınden emın görünmek için yapmıstır.:27:
bide sen ilk öptüğü kız mısın belki o da ilk seferin heyecanından ne yaptgını bılmıyodur :16:

Acsaydin sende kocaman gozlerini :53:

InsaALLAH sevgilin dogru insandir cunku 20 yasina kadar kimseyle opusmemen vs... cok hos birsey bence.

Madem 20 yasina kadar dayandin keske kendini hepten esine saklasaydin diye dusunuyorum. Asla seni yargilamiyorum sadece kendi fikrimi dile getiriyorum.

Insan opusurken icinden nasil geciyorsa oyle yapmasi en guzeli. Ister gozun acik olur ister kapali onemli olan zevk almak yoksa gozlerimi acik tutayim diye kendini zorlarsan senin icin bir anlam ifade etmez.

Uzun omurlu bir iliski olur ins ve sonu ins evlilikle biter.

Acsaydin sende kocaman gozlerini :53:

InsaALLAH sevgilin dogru insandir cunku 20 yasina kadar kimseyle opusmemen vs... cok hos birsey bence.

Madem 20 yasina kadar dayandin keske kendini hepten esine saklasaydin diye dusunuyorum. Asla seni yargilamiyorum sadece kendi fikrimi dile getiriyorum.

Insan opusurken icinden nasil geciyorsa oyle yapmasi en guzeli. Ister gozun acik olur ister kapali onemli olan zevk almak yoksa gozlerimi acik tutayim diye kendini zorlarsan senin icin bir anlam ifade etmez.

Uzun omurlu bir iliski olur ins ve sonu ins evlilikle biter.

teşekkürler.......

ne var ki ilk seferde dilini kullandıysa tövbe tövbe herkesin öpme şekli başkadır yani kimisi dilini kullanır kimisi kullanmaz
ayrıca gözlerini açmasınıda bilemiyorum kapmak makbul diyorlar ama

kızlar sevgilimle il defa öpüştük herşey güzeldi ama aklıma takılan bişiler var.sevgilim öpüşürken gözlerini açtı ve bana baktı banada gözlerini aç dedi bende çekindim.bazıları erkeğin öpüşürken gözlerini açmasına farklı yorumlar yapıyo sizce bu ne anlama gelir? ve öpüşürken dilini uzattı .beni sevdiği için öpmüyomu sizce amacı farklımı bişiler söyleyin bana

ben hiç öpüşmedim ama eminim çok güzeldir

Gözlerini açması normal canım.. Bazen çiftler birbirini öperken gözünün içine bakmak isterler ki bence bu harika olur :17:

Dilini uzatmasına gelince.. Daha ilk seferde bu kadar belirtili bir şekilde dilini uzatması biraz rahatsız edici ama belki o da öyle seviyordur yani dilini kullanmayı..:44:

öpüşürken istediğim tavrı takınırım o neymiş acaba? bu belirttiğim kısmı da çok merak ettim,hayatımda böyle birşey duymamıştım:53: valla amacını biz buradan bilemeyiz siz öpüşürken orada yoktuk ya da sevgilini tanımıyoruz,en iyi sen anlarsın.

öpüşürken istediğim tavrı takınırım o neymiş acaba? bu belirttiğim kısmı da çok merak ettim,hayatımda böyle birşey duymamıştım:53: valla amacını biz buradan bilemeyiz siz öpüşürken orada yoktuk ya da sevgilini tanımıyoruz,en iyi sen anlarsın.

canım neyi duymadın hayatında anlamadım

Tek başına gözünü açması farklı yorumlanabilir. Nasılı hakkında birşey birsöz duymadım. Ama senin de gözlerini açmanı istemesi tehlikeli gibi. Çok yakından bakışıldığı için göz bozukluğuna neden olabilir.

gözünü açmasını kapamasını bilmem ama dil olayı benim de kafama takıldı... kızın ilk öpüşmesi...öpmeyi bilmiyor...ürkütmememk ve o ilk heyecanın büyüsünü bozmamak adına erkek daha masumca daha dikkatli yaklaşabilirdi...çünkü ilk kez öpüşen kızın daha ilk öpüşmesinde dil ile karşılaşınca tiksinme ve öpüşmekten soğuma olasılığı var bence...

Öpüşürken gözlerin açık olmasına değilde, kapalı olmasına yorum yapılıyor diye biliyorum ben.
Gözleri kapalıyken acaba başka birini hayal ederek mi öpüşüyor gibi bir düşünce var, her harekete anlam veren insanlarımız buna da takmışlar bir kulp yani.
Gözler açık ya da kapalı farketmez ama karşılıklı bakışarak yapılan öpüşme güzeldir buna takılmamalısın.
Dilini kullanması ilk öpüşme için bana da fazla geldi ama sevgilini sen tanıyorsun, tavırlarından davranışlarından anlarsın yaklaşımını.

Back
X