Canım öncelikle ilk olduğu için psikolojik olarak kötü hissediyosundur sanırımm..ben ağlamıştımGözlerini açması ve dilini uzatmasıı :26: Şu dil uzatma olayı daha farklı olaylarda oluyo sanırım..Yada sevgiliniz masum bi öpüşme yerine daha şehvetli bi öpüşme yaratmak istemiştir.. Bu arada ilişkiniz kaç aylık veya yıllık?
Hımm anladım canımm...Sevgilini tanıyo olmalısın az çok burda ileri geri yorumlar yapsak hoş olmaz..Bazıları masum öpmeyi bazıları ise daha farklı şekillerde öpmeyi tercih edebilir..İlk olduğu için daha masumca olabilirdi diye düşünüyorumm...Kafanda soru işaretleri varsa sevgilinin ağzından laf alabilirsinn..2.5 aylık..............
Hımm anladım canımm...Sevgilini tanıyo olmalısın az çok burda ileri geri yorumlar yapsak hoş olmaz..Bazıları masum öpmeyi bazıları ise daha farklı şekillerde öpmeyi tercih edebilir..İlk olduğu için daha masumca olabilirdi diye düşünüyorumm...Kafanda soru işaretleri varsa sevgilinin ağzından laf alabilirsinn..
ilkinde yanağımdan dudagımın kenarından opmustu yanı
Acsaydin sende kocaman gozlerini
InsaALLAH sevgilin dogru insandir cunku 20 yasina kadar kimseyle opusmemen vs... cok hos birsey bence.
Madem 20 yasina kadar dayandin keske kendini hepten esine saklasaydin diye dusunuyorum. Asla seni yargilamiyorum sadece kendi fikrimi dile getiriyorum.
Insan opusurken icinden nasil geciyorsa oyle yapmasi en guzeli. Ister gozun acik olur ister kapali onemli olan zevk almak yoksa gozlerimi acik tutayim diye kendini zorlarsan senin icin bir anlam ifade etmez.
Uzun omurlu bir iliski olur ins ve sonu ins evlilikle biter.
ne var ki ilk seferde dilini kullandıysa tövbe tövbe herkesin öpme şekli başkadır yani kimisi dilini kullanır kimisi kullanmaz
ayrıca gözlerini açmasınıda bilemiyorum kapmak makbul diyorlar ama
kızlar sevgilimle il defa öpüştük herşey güzeldi ama aklıma takılan bişiler var.sevgilim öpüşürken gözlerini açtı ve bana baktı banada gözlerini aç dedi bende çekindim.bazıları erkeğin öpüşürken gözlerini açmasına farklı yorumlar yapıyo sizce bu ne anlama gelir? ve öpüşürken dilini uzattı .beni sevdiği için öpmüyomu sizce amacı farklımı bişiler söyleyin bana
kızlar sevgilimle il defa öpüştük herşey güzeldi ama aklıma takılan bişiler var.sevgilim öpüşürken gözlerini açtı ve bana baktı banada gözlerini aç dedi bende çekindim.bazıları erkeğin öpüşürken gözlerini açmasına farklı yorumlar yapıyo sizce bu ne anlama gelir? ve öpüşürken dilini uzattı .beni sevdiği için öpmüyomu sizce amacı farklımı bişiler söyleyin bana
öpüşürken istediğim tavrı takınırım o neymiş acaba? bu belirttiğim kısmı da çok merak ettim,hayatımda böyle birşey duymamıştımvalla amacını biz buradan bilemeyiz siz öpüşürken orada yoktuk ya da sevgilini tanımıyoruz,en iyi sen anlarsın.
canım neyi duymadın hayatında anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?