öpüşme!!!

zaten dilini uzattıgında kendimi çektim yüzümü ekşittim

dili uzatmasi banada garip ve ilk opusme icin "aceleci" geldi.. Yinede sen bilirsin ama kendine dikkat et, belliki sevgilin tecrubesi var ve sana ogretme istegi var GIBII ama bu seni nereye goturur bilemem. yasinda 20 ise artik cocuk dglsin yani aklin bazi seyleri algilamaya yeter o yuzden direk soyleyeyim ki pisman olacagin seylere hemen yol verme ustelik iliskiniz 2.5 aylik. bu kdr kisa surede sevgilinle opusecek kdr taniyormusun? belki bu soruma tepkiler gelebilir ve yine tercih senin, iyi tanimadan kendini ele verme, basit bir opusme nereye gider hic belli olmaz.

Konuşulmayacak, sorulmayacak, merak edilmeyecek kadar basit bir mesele..

Nesini merak ettiniz anlayamadım, gerçekten anlayamadım.

Bu tür konular, çiftler arasında konuşulur..

Gözlerini aç diyecek kadar samimiyse sizinle,sizi yönlendirecek kadar cüretkarsa, sizde '' neden'' diyecek kadar rahat olmalısınız.

...

Bu arada kazancınız ne oldu ?

Son düzenleme:
canım öncelikle bi kaç arkadaşta söylemiş bunu katılıyorum 2,5 aylık sevgilisiniz ve bu kadar yakınlık ne derece doğrudur orası tartışılır ama sen kendine göre bir sınır koymalısın bence daha ilk kezde öpüşüyormuşsun karşındaki insanı bizden çok sen daha iyi bilirsin ama şu da var eğerki öpüşmeye cesaretin olduysa ben iki ihtimal veriyorum ya ona güvendin ve seni öpmesine izin verdin yada hazırlıksızdın ve bir anda onun isteiğiyle öpüşmeye başladınız? yalnız dil olayına gelince bence ilk öpüşmede yapılmaması gerekirdi.sonuçta biz kızlar ürkütülmekten korkarız şahsen ben korkarım bir takım hareketlerden ürktüysem eğer gerçekten birdaha yanaşamam içim almaz çünkü.sen yinede kendini kaptırıp koyverme.ayrıca göz açma kapama olayına gelicek olursak genelde çiftler gözleri kapalı öpüşürler sadece sevgilinin dudaklarına bırakırlar kendilerini gözlerini kapatıp o mutluluğu zevki yaşamak isterler diye düşünüyorum.ama gözleri açıkta olablir birbrinize bakarakta öpüşmek güzel sevdiğinin gözlerinin içine bakmak çok güzel bir duygu.arkadaşın birbirmizden utanmayalım diyerek bunu yapmış olabilir.ama ilk öpüşmede bence olmamalıydı...

öpüşürken yapılmayacaklar, ilk öpüşürken yapılmayacaklar, birkaç seferden sonra belki yapılabilecek gibi olanlar..... gibi bişey olmaz. kurallardan bağımsız, hissettiği gibi öpüşür insan.

bir de ilişkinin selâmeti açısından öpüşürken gözlerin açılmaması iyi olur. retinayla korneayla o kadar yakın mesafeden bakışmak tıbben zararlı bile olabilir.

deneyenler denemeyenlere anlatmasın. denemeyenler deneyerek deneyimlesin. teorik bilgi pratik kadar kalıcı olmuyor.

keşke sevgilinizi daha iyi tanıdıktan sonra bu tarz yakınlaşmalar yaşasaydınız...
en azından sevdiğine emin olup bize sormazdınız öyle değil mi?

keşke sevgilinizi daha iyi tanıdıktan sonra bu tarz yakınlaşmalar yaşasaydınız...
en azından sevdiğine emin olup bize sormazdınız öyle değil mi?

hepinizde haklısınız.ama şunuda belirtmek isterim daha öncede öpmek ister gibiydi ama benim izin vermeyeceğimi bildiği için yanağımdan öpüyodu sürekli.zor dayanıyo gibiydi ama dayanıyodu. bunda birazda ben müsade ettim gibi.
bide beni annesine anlatmış annesiyle konuştum telde

Son düzenleme:
opusurken dilini uzatması uzatmaması problem degil sonucta opusmek tutkuyla olan birsey o anda olabilcek seyler bunlar gozleri acmasında problem yokki sanada demis birde demkki oyle seviyor

senin amacın neydi bunu yazarken???? dilini uzattı falan.. nasıl dokundu nerene dokundu neler söyledi onları da yazsaydın bari..
kimse sizi tanımıyor diye nasıl da rahatsınız..

Bir yerde okumuştum erkekler çok etkilenirlerse gözlerini kapatırlarmış bu size kendini teslim etmesi anlamına geliyormuş ve ilk öpüşmede dilini kullanması da biraz hanzoca olmuş kusura bakma daha kibar olabilirdi :44: Senin bu konuda kafanın karışmasını da son derece mantıklı buluyorum

her harekete çok anlam yüklemeye gerek yok ama size de gözünü aç demesi garip. komutlar vererek mi öpüşüyor hele ki ilk öpüşmede sevimsiz geldi bana.

senin amacın neydi bunu yazarken???? dilini uzattı falan.. nasıl dokundu nerene dokundu neler söyledi onları da yazsaydın bari..
kimse sizi tanımıyor diye nasıl da rahatsınız..

Kız içinden gelenleri çekinmeden yazmış ne var bunda yani? zaten çok rahat biri olsa bunu sorma gereği bile duymaz çoktan diğer aşamalara geçmişti bile

Ay ben bi keresinde eşime demiştim ki
"aşkım gerçekten zevk aldığından mı gözlerini kapatıyorsun yoksa beni öperken başka hatunları mı düşünüyorsun"

Dedi ki "yuhhh yaa kadın işte,naapsak suç altından mutlaka bişey çıkarırsınız.

Valla bende kendim kaşınmıştım...

yani tabiki de insan içinden nasıl geliyorsa öyle öpüşmeli ama ilk öpüşmede dil fazla olmuş :26: erkeğin ilklerde güven vermesi çok önemli sevgilinle konuşmalısın bu konuyu bence art niyeti yoktur ama acele etmeseydi iyiydi kafana takma kötü niyeti anlarsın zaten

kafam çok karışık yahu

Kız içinden gelenleri çekinmeden yazmış ne var bunda yani? zaten çok rahat biri olsa bunu sorma gereği bile duymaz çoktan diğer aşamalara geçmişti bile

her içimizden gelenleri yazıyormuyuz? daha çok yeni çıkıyorlarmış.. sormaktaki amacı ne ki zaten.. diğer aşamalar derken?? belkide...

haklısın ((((((((((((((((((((((((((8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…