- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
- Konu Sahibi simgebehra
Aklı sıra hakaret etmiş abla![]()
ben prensip olarak ,kib yapmıyorum.yaparsan,benim yerime de yap,bi zahmet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklı sıra hakaret etmiş abla![]()
Adem Güneş şu 10. Sınıf biyoloji dersinde üreme okutulmamalı diyen pedagog değil mi?? Mentorunuz Adem Güneş iken neden bu kadar tepkili olduğunuz anlaşıldı.Belli oluyo canım çocuğun için üzüldüm bunu bil isterim !!!!!
Adem güneş/ mahremiyet eğitimi kitabını tavsiye ediyorum . Ben aldigim okuduğum eğitimler doğrultusunda yorum yapyrm yoksa kimse yi kınamyrm ama görüşüm net doğru bulmuyorm hepsi bu
sizi bir çiftin sevgi gösterisi, bir busesi neden bu kadar kızdırıyor?Size göre mi belirleyeceğiz ne yöne bakacağımızı millet karşımda öpüşmesin bende yönümü değiştirmek Zorunda kalmayayım ev var otel var dağ ova var görmek istemiyorum alanımdan uzak dursunlar
Adem güneş/ mahremiyet eğitimi kitabını tavsiye ediyorum . Ben aldigim okuduğum eğitimler doğrultusunda yorum yapyrm yoksa kimse yi kınamyrm ama görüşüm net doğru bulmuyorm hepsi bu
Allah aşkına şu herkes öpüşsün, sevgisini göstersin diyen geniş çaplı insancıklar parkta tesettürlü genç kız öpüşünce ya da sarmaş dolaş oturunca rezil etme derdindeler,öpüşmek adamına göre mi serbest? Ya da mekana göre? Yanlış yanlıştır, öpüşmek vs bunlar özel şeyler..
Adem Güneş mi? Yapmayın bu kötülüğü çocuğunuza lütfen. Çok ciddiyim. Bahsettiğiniz kişi çocuk 4 yaşına kadar anne baba ile aynı odada yatmalı diyen biri. Yani bu anne baba çocuğun yanında her işi görebilir demek bu. Asıl tehlikenin farkında mısınız? Yapmayın..
Ayrıca kınamıyorum derken basbaya hem konu sahibini hem de ona katılanları kınadınız..
Bir çok kitabını okuduğum için sizlerin yorumlarınızı alıntıladim arkadaşlar
Bana göre doğru yazdığı kısımlar olduğu gibi oldukça yanlış olan kısımlarda
Kitaplarını okuduktan sonra zaten üzerinde uzunca bir süre düşünüyorum
Akla mantığa yatmayan şeylerini hayatımın hiç bir yerinde uygulamiyirum zaten mantıksız geldiği için unutuyorum da
Ama mahremiyet eğitimi kitabında genel olarak kendisine gelen vakaları anlatmıştı ve bu beni çok etkilemişti
Yani içeriğinde durup düşünülmesi gereken bir çok şey vardı
Biz ülkece halen anne babasının seks yaptığını kabul edemeyecek kadar içe dönüğüz bü yüzden ki bizim için cinsellik büyük bir tabu
Bu yüzden kimin düşüncesi uyuyorsa onun ki ile adım atıyor insanlar
sizi bir çiftin sevgi gösterisi, bir busesi neden bu kadar kızdırıyor?
Aynen buna ilaveten tesettürlüyüm:)))Eşimle kamusal alanda öpüştüğümüz olur. Buluşma anında ya da içimizden geldiği an minicik öpücük konduruveririz. Yanımızda çocuklarımız da olur. Hiç aaaa diyen falan olmadı. Ben burada öğretmenlik yapıyorum üstelik :)
Bir çok kitabını okuduğum için sizlerin yorumlarınızı alıntıladim arkadaşlar
Bana göre doğru yazdığı kısımlar olduğu gibi oldukça yanlış olan kısımlarda
Kitaplarını okuduktan sonra zaten üzerinde uzunca bir süre düşünüyorum
Akla mantığa yatmayan şeylerini hayatımın hiç bir yerinde uygulamiyirum zaten mantıksız geldiği için unutuyorum da
Ama mahremiyet eğitimi kitabında genel olarak kendisine gelen vakaları anlatmıştı ve bu beni çok etkilemişti
Yani içeriğinde durup düşünülmesi gereken bir çok şey vardı
Biz ülkece halen anne babasının seks yaptığını kabul edemeyecek kadar içe dönüğüz bü yüzden ki bizim için cinsellik büyük bir tabu
Bu yüzden kimin düşüncesi uyuyorsa onun ki ile adım atıyor insanlar
Bu çocuk aleni görecek o odada yaşananları..
Adamdaki zihniyetede pes vallaha..
Evin bütün odaları sizin. Yatak odasında, çocuğun yanında yapmak zorunda değilsini diye belirtiyor kendileri.Bu çocuk aleni görecek o odada yaşananları..
Bu çocuk aleni görecek o odada yaşananları..
Bal gibi de öper eşim,çocuğumda görsün bu pislik dünyada ahlakını bozacağı benim masum öpücüğümse, bir durup düşünsün yetiştiren...sanırsın yalamış yutmuş kadını ya ne var öpüşmekte anlamıyorum. diyorum ya dövseydi sorun yoktu ama öpüşünce vov vov vov.
Konuyu asla saptırmak istemiyorum ama sevgi göstergesi yalnızca öpüşmekle ogretilecek birsey değildirBirbirini seven 2 insanin birbirini opmesiyle kendiniz ve cocuklarinizin ahlaki bozuluyorsa, pamuk ipligine bagli bir ahlakiniz var demektir.
Bu bir sevgi gosterisidir.
Gormek zorunda miyim diyenler, ben de o zaman senin yüzünü dışarda gormek zorunda miyim? Sen de disari cikma o zaman mumkunse. Boyle bir dünya mi var? Baskasi da gelsin acik kadinlari gormek istemiyoruz, bizi gunaha sokuyorlar gormek zorunda miyiz diyip kapanma zorunlulugu getirsin. Bir digeri de el kadar cocuklariniz, evcilleriniz icin ayni cümleyi kursun.
Bu ulkede saygi sadece muhafazakarlara var.