Öpüşmek yasak mı?

simgebehra

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
264
211
33
45
Merhaba bayanlar iki gün önce sözlümle maşukiyeye gittik kahvaltıya. Hava çok soğuktu bizde birbirimize sarılarak oturduk. Biz genel olarak hep elele sarılarak gezen bir çiftiz. Neyse sözlüme sarıldığım esnada saniyelik bir öpücük olayı oldu. ( gerçekten saniyelik birşeydi) Garsonlar gelip bize yasak olduğunu söyleyip bildiğiniz kovdular! (Sarılarak oturmakta yasakmış bu arada). Hizmet kalitesi açısından da bir sürü turist vardı onlara gösterdikleri ilginin tevazunun onda biri bize gösterilmedi ek olarak.

Kısaca çok uzun süreli olmayan, cinsel anlamda duygular oluşturabilecek teşhircilik içermeyen masum bir buse Türkiye sınırları içinde ceza hukukuna dahil bir eylem midir? Bu muamele için elimden geleni yapmak istiyorum. Hukukçu arkadaşlar varsa onlarda yol gösterirse sevinirim.

hukukçu değilim fakat bizim ülkede son yıllarda Öpüşmek edepsizlik sayılıp toplum ahlakını bozmak olarak görülürken tecavüze uğrayan ve şiddet gören çocuklara,kadınlara kimsenin ses çıkarmayışı ne kadar iki yüzlü bir toplum olma yolunda ilerledigimizin bir göstergesi bence

ha şimdi burası da karışır namus bekçileri gelir ahlaki bir öpücüge sigdirip gider

Sizin durumunuzu görmediğim için yorum yapamıcam fakat toplu yerlerde, kalabalık mekanlarda mıçmıç hareketler yapan çiftler bana hep çok itici gelmiştir.
Geçen gün avm de öpüşen çift gördüm bence çok mide bulandırıcı bi görüntüydü.
Herkesin özelini görmek zorunda değiliz.

Hay Allah :) belki daha ileri gideginizi dusunduler.. o garsonlar neler goruyolardir orda bence.. belki cafenin kuralidir bilemem..ama cok iLeri gidilmedikte onlari ilgilendirmez bence..

Ama bazen hava limaninda vs goruyorum :) opusmede ne opusme :) hahaha simdi ayy kiskaniyorsunuz diyenler cikacak kesinde :))) hahaha yaw kimsede dudak yok bi bunlarda var gibi.. kavusma ani ayrilma ani bile degil.. kafami ceviririm gecerim ama ucaga kdr goturen otobusler oluyi o ya onda burnunun dibinde olunca yapacak birsey olmuyor.. beni esimi digerlerini birak cocuklara hadi acikla bakalim bu durumu:)

Moral bozmak yok :)
Doya doya aşk var :)

Eklentiler

• yiğit-özgür-öpüşme.webp
    yiğit-özgür-öpüşme.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 1.658
Doğru bumuyorum bende bu tarz şeyleri çocuklarda olabilir o ortamlarda bizlerki ahlaki yönleri bozulmsn die tv izletmemeye özen gösteriyorz onlar aleni görüyo güzelleme yaparak anlatmnz normale indirmeniz de üzücü :o onun dışında tecavüz olaylarınada anlam verememktym tecavüzcsyle evlendirilenlerde var mesela birde müslüman ülkesiyiz yazık !!!!

Yani istanbuldayım ve bu gözlerim neler gördü.. bazen gidin evinize diyesim geliyor çoluk çocuğun ortasında çok rahatsız edici derecede yakınlık kuran insanlar var. Mıç mıç mıç midesi bulanıyor insanın :işsiz:

Biz genel olarak vur deyince öldür anlayan bi toplum olduğumuz için een masum öpüşmenin de yasak olması mantıklı bence çünkü masum bi buse yi siz öyle anlasanız da diğerleri öyle algılamaz malesef. Oturduğunuz yer aile mekanı ise zaten uygun olmaması çok çok doğal ama kovmaları da onların yanlışı. Uygun bi dille uyarabilirlerdi.

Eğer çocuğum olsaydı bu tarz görüntülere maruz kalmasını asla istemezdim ki tv falan da izletmem bu yüzden. Çünkü gerçekten cinsel içerikli şeyler psikolojilerini kötü etkiliyor şuanki erken ergenliklere vs hep bunların sebep olduğu söyleniyor hatta. Siz bence yine de sevgilinizle toplum içinde belli mesafenizi koruyun konusahibi. Mutluluklar dilerim

Disaridan bakıldığında nasil gozuktugunuz önemli. Kolay kolay hiç bir mekan müşterisini öylesine, sebepsiz kovmaz. Kaldı ki kalabalık ortamlarda gerçekten hoş bulmuyorum.

Geçen bir mekânda sarılmış, birbirini öpmüş bir çifti gören çocuk babasına ağızdan opucem seni abla öyle öptü arkadaşını dediğine de şahit oldum.

yeni tartışma konumuz belli oldu.hadi bakalım.

alakasız not:KK45::ben de babanne oluyorum ve senin gibi,profil fotoğrafı altına yazayım dedim.ama beceremedim.

Gözünüz aydın olsun arkadaşım çok sevindim :nazar::nazar:

Yukarda nickinin olduğu yere tıkla kişisel bilgiler var ona tıklayacaksın özel bilgiler yazıyor oraya yazacaksın sonrada değişikliği kaydet dediğin zaman çıkıyor..

Merhaba bayanlar iki gün önce sözlümle maşukiyeye gittik kahvaltıya. Hava çok soğuktu bizde birbirimize sarılarak oturduk. Biz genel olarak hep elele sarılarak gezen bir çiftiz. Neyse sözlüme sarıldığım esnada saniyelik bir öpücük olayı oldu. ( gerçekten saniyelik birşeydi) Garsonlar gelip bize yasak olduğunu söyleyip bildiğiniz kovdular! (Sarılarak oturmakta yasakmış bu arada). Hizmet kalitesi açısından da bir sürü turist vardı onlara gösterdikleri ilginin tevazunun onda biri bize gösterilmedi ek olarak.

Kısaca çok uzun süreli olmayan, cinsel anlamda duygular oluşturabilecek teşhircilik içermeyen masum bir buse Türkiye sınırları içinde ceza hukukuna dahil bir eylem midir? Bu muamele için elimden geleni yapmak istiyorum. Hukukçu arkadaşlar varsa onlarda yol gösterirse sevinirim.
Sözlünüz sizi dövseydi seyredelerdi öpüşünce zorlarına gitmiş.

1 saniyelik bi öpücüğü garsonlar nasıl görmüş acaba?O 1 saniye sizemi kısa geldi acaba?pek inandırıcı gelmediniz?sarılarak nasıl kahvaltı yapıyorsunuz merak ettimde.Allah ım yaaa

Hahahaha :) harika bir yorum harbi nasıl ???

Back
X