Öpüşmek yasak mı?

Gerçekten dediğiniz kadar masum ve bı anlık ufak bı öpücükse çok ayıp etmişler tabi o an orda dayak yiyor olsaydıniz ciftin kendi mevzusu biz ne diyelim diyerek yanınızdan usulca geçip giderlerdi. Ama ülkemizde sevgi gösterisi öfke gösterisinden daha yanlış görülüyor.

Uzun uzun öpüşen görsem ben de irite oluyorum ama kafami ceviriyorum bitti. Kimseye de saldirmiyorum "Vay niye öpüştün?" diye.
Sizinki saniyelik bir seymis zaten. Bu kadar olay yapacak ne var anlamadim. Turistler french kiss yapsa seslerini cikarmazlar o ayri mesele.
Ayni zamanda siz o masada kavga etseniz sevgiliniz sizin kolunuzu siksa bükse en fazla ses konusunda uyari alirsiniz. Böyle ikiyüzlü insanlar.

1 saniyelik öpücük nasıl oluyo ayrıca ? Konu başlığı neden Öpüşmek yasakmı? Öpüşmek bildigin uzun uzunaysa bu başlık olur ve garson ayrılın Öpüşmek yasak der bence baya bildiğin uzun uzadiya tövbe Estağfurullah

Yol ortasında, evinde karısını, sevgilisini, çocuğunu dövenleri normal karşılayıp kimse ses çıkarmazken, öpüşmek gibi bir sevgi belirtisinden öfkeye kapılan bir toplumuz. O yüzden bu konuda ne sonuç alırsınız bilemem..

Ben de yol ortasında teşhircilik yapar gibi öpüşen, sevişen çiftlerden hazetmem. Ama dediğiniz gibi masum bir öpücükte art niyet aranmamalı.
Garsonlar fırsat kolluyorlarmış ahlak bekçiliği için. Tabi onlar da emir kulu orası ayrı..

Sevgiden neden bu kadar nefret ediyoruz anlaması güç.

Çünkü belli edemiyoruz, gösteremiyoruz. Büyürken bizden mahrum edilen bu duygu, bize öfke olarak geri dönüyor.
Bu duyguyu belli edenlerden de neden bizim gibi değiller diye nefret ediyoruz.

Sormuşlar Leyla'ya:

''Mecnun mu seni daha çok seviyor, yoksa sen mi Mecnun'u daha çok seviyorsun?'' diye.

''Ben!'' demiş; ''Tabii ki ben daha çok seviyorum.''

''Ama'' demişler, ''O senin için çöllere düştü, dağa taşa seni sordu, çektiklerini hepimiz biliyoruz.''

Leyla yanıtlamış:

''Mecnun bana olan aşkını herkese söyledi, dağa taşa haykırdı, ama ben ona olan aşkımı hep içimde taşımak zorunda kaldım, neler çektiğimi bir ben bilirim. Şimdi siz söyleyin, gerçekten Mecnun mu beni daha çok seviyordu?''

Not; gerçek sevgi bunların ki değil! !!

eşimle sevgiliyken bol bol öpüştük açıkçası, ama bazı yerler kaldıramıyor biraz da yeirne göre hareket edin ki sizin sinirinizi bozamasınlar.

Çocuk görse ne olacak anlamıyorum. Kavga eden anne babadan, etraftaki şiddetten daha çok mu etkiliyor insanların birbirini sevdiğini görmek? Çocuklar adına saçma sapan kararlar veriyorsunuz gibi geliyor. Çocuk ne olduğunu sorarsa açıklarsınız diliniz mi yok? Zaten çocuk anne babasını böyle görmediyse ve dışarıda gördüğünü bunlar ne yapıyor diye sorarsa sorun sizin evliliğinizdedir.

Konu sahibi eğer sevgilinizi öpüştüğünüz için orada dövselerdi herkes güzel güzel izlerdi. Ama siz öpüşmüşsünüz. Çok ayıp.

Orada onlarca kez bıçaklansaydınız mesela herkes kaçar güzel bir uzaklıktan ölümünüzü izlerdi. Ama sizler öpüşmüşsünüz. Gerçekten çok ayıp. Abarttığımı düşünüyorsanız açın bakın haberlere daha yeni yaşandı bu olay.

Çocuklarımıza bıçaklanan, öldürülen, tecavüze uğrayan insanları açıklayabiliyoruz ama öpüşmeyi açıklayamıyoruz. Biraz da bizi düşünün. Saygısız zındıklar sizi. Gençlik nereye gidiyooor?

Ben böyle çiftleri görünce mutlu oluyorum. Dışarıda bağrış çığrış kavga eden çiftler beni rahatsız ediyor. İşte o zaman çoluk çocuk var gidin evde edin kavganızı diyorum içimden.

Konu sahibi siz en iyisi bir daha o mekana gitmeyin.

Ben rahatsız oluyorum her gittiğim mekanda da böyle çiftler görüyorum görmek zorundaymıyım değilim keşke Burdada öyle olsa sarıl el ele tutuşun ama öpüşmek nedir ya açıkcası benim midem bulanıyor

Siz yanınızda izin kağıdı gezdirin biz sizden imzalı izin kağıdı alalım eşimizi, yarimizi öperken :)

Çocuk görse ne olacak anlamıyorum. Kavga eden anne babadan, etraftaki şiddetten daha çok mu etkiliyor insanların birbirini sevdiğini görmek? Çocuklar adına saçma sapan kararlar veriyorsunuz gibi geliyor. Çocuk ne olduğunu sorarsa açıklarsınız diliniz mi yok? Zaten çocuk anne babasını böyle görmediyse ve dışarıda gördüğünü bunlar ne yapıyor diye sorarsa sorun sizin evliliğinizdedir.

Konu sahibi eğer sevgilinizi öpüştüğünüz için orada dövselerdi herkes güzel güzel izlerdi. Ama siz öpüşmüşsünüz. Çok ayıp.

Orada onlarca kez bıçaklansaydınız mesela herkes kaçar güzel bir uzaklıktan ölümünüzü izlerdi. Ama sizler öpüşmüşsünüz. Gerçekten çok ayıp. Abarttığımı düşünüyorsanız açın bakın haberlere daha yeni yaşandı bu olay.

Çocuklarımıza bıçaklanan, öldürülen, tecavüze uğrayan insanları açıklayabiliyoruz ama öpüşmeyi açıklayamıyoruz. Biraz da bizi düşünün. Saygısız zındıklar sizi. Gençlik nereye gidiyooor?

Ben böyle çiftleri görünce mutlu oluyorum. Dışarıda bağrış çığrış kavga eden çiftler beni rahatsız ediyor. İşte o zaman çoluk çocuk var gidin evde edin kavganızı diyorum içimden.

Ayakta alkışlayacaktım dedim ki sonra, 'yetmez' binanın tepesine çıkıyorum şimdi alkışlamaya seni :KK9:

Siz çocuğunuza bol öpüşen çiftleri gösterin nasıl olsa açıklarsnz diliniz yokmu ?

Sormuşlar Leyla'ya:

''Mecnun mu seni daha çok seviyor, yoksa sen mi Mecnun'u daha çok seviyorsun?'' diye.

''Ben!'' demiş; ''Tabii ki ben daha çok seviyorum.''

''Ama'' demişler, ''O senin için çöllere düştü, dağa taşa seni sordu, çektiklerini hepimiz biliyoruz.''

Leyla yanıtlamış:

''Mecnun bana olan aşkını herkese söyledi, dağa taşa haykırdı, ama ben ona olan aşkımı hep içimde taşımak zorunda kaldım, neler çektiğimi bir ben bilirim. Şimdi siz söyleyin, gerçekten Mecnun mu beni daha çok seviyordu?''

Not; gerçek sevgi bunların ki değil! !!

pfff sakın seni öpmüyor ya sevgilisini öpüyor ne bu şiddet? anlamıyorum herkes mi aynı olacak

Back
X