- 22 Kasım 2014
- 3.217
- 4.661
- 133
- 38
- Konu Sahibi simgebehra
- #41
Evet, öyle sırnaşık, öpüşük çiftler çok itici görünüyorsunuz dışarıda. Yapacak bir şey yok. özel hayat ve sosyal hayat ayrımı ve davranışları farklı sonuçta.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayakta alkışlayacaktım dedim ki sonra, 'yetmez' binanın tepesine çıkıyorum şimdi alkışlamaya seni![]()
pfff sakın seni öpmüyor ya sevgilisini öpüyor ne bu şiddet? anlamıyorum herkes mi aynı olacak
Ayakta alkışlayacaktım dedim ki sonra, 'yetmez' binanın tepesine çıkıyorum şimdi alkışlamaya seni![]()
Seviyene inmek dahi istemiyorum
Merhaba bayanlar iki gün önce sözlümle maşukiyeye gittik kahvaltıya. Hava çok soğuktu bizde birbirimize sarılarak oturduk. Biz genel olarak hep elele sarılarak gezen bir çiftiz. Neyse sözlüme sarıldığım esnada saniyelik bir öpücük olayı oldu. ( gerçekten saniyelik birşeydi) Garsonlar gelip bize yasak olduğunu söyleyip bildiğiniz kovdular! (Sarılarak oturmakta yasakmış bu arada). Hizmet kalitesi açısından da bir sürü turist vardı onlara gösterdikleri ilginin tevazunun onda biri bize gösterilmedi ek olarak.
Kısaca çok uzun süreli olmayan, cinsel anlamda duygular oluşturabilecek teşhircilik içermeyen masum bir buse Türkiye sınırları içinde ceza hukukuna dahil bir eylem midir? Bu muamele için elimden geleni yapmak istiyorum. Hukukçu arkadaşlar varsa onlarda yol gösterirse sevinirim.
Siz çocuğunuza bol öpüşen çiftleri gösterin nasıl olsa açıklarsnz diliniz yokmu ?
Valla anlattığınıza göre
Şöyle toplu ortamlarda gördüğümüz ve birbirine yapışık itici çiftler vardır yaa herkesin rahatsız olduğu
Sanki sizde onlardan biriymişsiniz gibi geldi
Şahsen toplu ortamda ben ailemle çocuğumla oturuyorsam
Böyle bir manzarayı ne ben nede cocugumun görmesini istemem
Konu sahibi sanki sözlümle Fransız öpücüğü tadında öpüştük demiş gibi hemen saldırıya geçilmiş.![]()
Doğru bumuyorum bende bu tarz şeyleri çocuklarda olabilir o ortamlarda bizlerki ahlaki yönleri bozulmsn die tv izletmemeye özen gösteriyorz onlar aleni görüyo güzelleme yaparak anlatmnz normale indirmeniz de üzücüonun dışında tecavüz olaylarınada anlam verememktym tecavüzcsyle evlendirilenlerde var mesela birde müslüman ülkesiyiz yazık !!!!
Sinir oluyorum boyle zihniyetlere. Bizde esimle nisanliydik ozaman. Annemlerde pikniklik birseyler hazirlamistim ve esimle basbasa piknige gitmistik. Orman cok buyuk ve genisti oturma yerleri sadece giris kisminda vardi ve yanyana oturduk yemegimizi yiyoruz. Bir tane gerizekali adam dede yasinda sist siz arkaya gidin dedi esim adami dovuyordu. Bende agzima geleni saydim biz neyiz rahatsiz oluyorsaniz siz defolun gidin. Zihniyetinize sizin diye basladim. Baya tartisma oldu. Terbiyesiz adam bak yine sinirlendim. Yemin ederim oyle cinsel durtu olusturacak birsey yoktu. Yanagimizdan opucuk konduruyorduk arada ama ben guluyordum normalde de gulen bir insanim ama bagra bagra degil normal insan gibi guluyordum. Hatirladim yine sinirlendim. Polis cagir dedim adama rahatsizsan tipis tipis aldilar mangallarini ailecek gittiler.
Sakinlik hanımlar..