öpüşmeyi sevmeyen erkek olur mu?

elipskii

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2019
209
161
18
kızlar kocam öpüşmeyi sevmiyor.. ve bunu maalesef evlendikten sonra anladım evlenene kadar arada da olsa öperdi sonra birden tamamen kesildi ancak sarhoşken filan öpüşüyor. Sorduğumda sıvısal teması sevmediğini söylüyor çocuk öpermiş gibi filan öpüyor. Bende ise tam tersi durum. buraya yazmadan önce de internetten araştırdım ağız kokusu vs yok zaten sabah akşam yatmadan da dişlerini fırçalayan bakımıma dikkat eden biriyim. sizce neden böyle ? beni sevmiyor diye düşünüyorum bazen zaten genel olarak ilgisiz bir tavrı da var ama değer de veriyor. içinizde öpüşmeyi sevmeyen var mı ya da eşi sevmeyen?

E cinsellik nasıl başlıyor?
Zaten diğer konularınızda eşiniz sizden uzak durduğunda eski sevgilinizi özlüyormuşsunuz bence ilişkiniz sağlıklı değil

Bu konuya az once mesaj yazmistim sanki.
Bir kac tane de yorum vardi.

Ben de böyle bir konu hatırlıyorum, aynı kişinin konusu mu bilmiyorum. Ben öpüşmeyi sevmeyen insan olmaz diye düşünüyorum. Öpüşmeyi sevmiyorum diyorsa ya partnerinin ağız hijyeni/kokusu sorunu vardır, ya da partnerini sevmiyordur diye düşünüyorum

Olur tabii neden olmasın. Bin çeşit insan var dünya da bana çokta garip gelmedi illa altında kötü bir şey aramamak lazım :KK16:

Kızlar konuyu yanlışlıkla iki kez açmışım +18 e taşındı konu biraz ilerleyince burayı da yeni farkettim

E cinsellik nasıl başlıyor?
Zaten diğer konularınızda eşiniz sizden uzak durduğunda eski sevgilinizi özlüyormuşsunuz bence ilişkiniz sağlıklı değil
Bu konuya az once mesaj yazmistim sanki.
Bir kac tane de yorum vardi.
Ben de böyle bir konu hatırlıyorum, aynı kişinin konusu mu bilmiyorum. Ben öpüşmeyi sevmeyen insan olmaz diye düşünüyorum. Öpüşmeyi sevmiyorum diyorsa ya partnerinin ağız hijyeni/kokusu sorunu vardır, ya da partnerini sevmiyordur diye düşünüyorum
Olur tabii neden olmasın. Bin çeşit insan var dünya da bana çokta garip gelmedi illa altında kötü bir şey aramamak lazım :KK16:
Kızlar konuyu yanlışlıkla iki kez açmışım +18 e taşındı konu ilerleyince

Ben de sulu öpüşmeyi cok sevmem. Normal öpmeyi öpülmeyi cok severim ama. Kocanizin da böyledir.

Back
X