- 30 Aralık 2023
- 8
- 15
- 3
- Konu Sahibi strongerfeels
Ben 21 o 22 yaşındaÖpüşmek istiyor işte
Yaşınız kaç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 21 o 22 yaşındaÖpüşmek istiyor işte
Yaşınız kaç?
Yok, ciddi gibi söyledi ben de algılayamadım. Ben o ne demek ya diyince de tamam tamam boşver dedi. Utandım filan dedi sonra da.Ayyy çok güldüm, bu olaylar ilkokulda kalmadı mı ya? Belki dalga geçmiştir de siz anlamamışsınızdır? Yani umarım öyledir yoksa çok komik, gülme krizine girerdim orda
Tiple ilgili yorum yapmam bu kişiyle şu an dalga geçmem.Gozumun onunde canlanan tip
Eki Görüntüle 3361882
Bu arada bu geyigi ben de yaparim da bu kadar erken degil, o geyik samimiyeti olmasi lazim ahshd
Merhaba görüştüğüm biri vardı. Kahve içerken aynı taraftan içmek isteyince nedenini sordum.
Öpüşmüş gibi oluruz, dedi.
Midem bulandı. Çok kötü hissettim.
Ben mi abarttım? Ilk kez biriyle görüşüyorum, erkekler böyle mi anlamadım ben cidden.
O zaman aynı donu giyersenizMerhaba görüştüğüm biri vardı. Kahve içerken aynı taraftan içmek isteyince nedenini sordum.
Ben mi abarttım? Ilk kez biriyle görüşüyorum, erkekler böyle mi anlamadım ben cidden.
Tüküreyim yüzüne havada yakala, bu da bol köpüklü içmişsin gibi olur deseydin. ÖğğĞ.Merhaba görüştüğüm biri vardı. Kahve içerken aynı taraftan içmek isteyince nedenini sordum.
Merhaba görüştüğüm biri vardı. Kahve içerken aynı taraftan içmek isteyince nedenini sordum.
Ben de hatirliyorumBen böyle bir konu hatırlıyorum ya. Konu sahibinin flörtü sürekli aynı bardaktan içmekten bahsedip bunu söylerdi. Abazalar hep aynı demekki![]()