Öpüşmüş gibi oluruz ne demek?

Ayyy çok güldüm, bu olaylar ilkokulda kalmadı mı ya :KK70:? Belki dalga geçmiştir de siz anlamamışsınızdır? Yani umarım öyledir yoksa çok komik, gülme krizine girerdim orda
Yok, ciddi gibi söyledi ben de algılayamadım. Ben o ne demek ya diyince de tamam tamam boşver dedi. Utandım filan dedi sonra da.

Merhaba görüştüğüm biri vardı. Kahve içerken aynı taraftan içmek isteyince nedenini sordum.
Öpüşmüş gibi oluruz, dedi.
Midem bulandı. Çok kötü hissettim.
Ben mi abarttım? Ilk kez biriyle görüşüyorum, erkekler böyle mi anlamadım ben cidden.

Ağır azgınlık belirtileri 😂😂😂

Merhaba görüştüğüm biri vardı. Kahve içerken aynı taraftan içmek isteyince nedenini sordum.
Ben mi abarttım? Ilk kez biriyle görüşüyorum, erkekler böyle mi anlamadım ben cidden.
O zaman aynı donu giyerseniz :KK53:

Senin oturduğun sandalyeye oturunca da şey gibi oldu diyebilir bu manyak..

Ney gibi deme şey gibi iste.. :D

Şaka yapmaya çalışmıştır diye umdum ama ciddiydi demişsiniz :D biraz 13-14 yaş gibi değil mi?

Tüküreyim yüzüne havada yakala, bu da bol köpüklü içmişsin gibi olur deseydin. ÖğğĞ.

😂😂😂Abaza ergen. Buna benzer bir şey okumustum sanki biri daha yaşamıştı. Görüşme artık :)

Back
X