Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gnydn kızlar ben dayanamadın İdrar testİ yaptım 9.gÜnde akŞam yaptım 2.Çİzgİ Çok sİlİk Çıktı buĞÜn sabah tekrar yaptım 2.Çİzgİ koyulaŞtı İnŞ.hamİleyİmdİr cmt.kan testİ yaptırıcam hayırlısı ne İse o olsun rabbİm kucaĞımıza alabİleceĞİmİz hamİlelİkler nasİp etsİn İnŞ.Çok heyecanlıyım ..........................
cnm benimde öle belim ağrıdı kasıklarımda sancı vardı adet sancısı gibiydi inş.sonucun pozitif olur cnm inş.benimde hamileliğim kesinleşir rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inş.
Durucum iyi dileklerin için teşekkür ederim.Ama endişelenmemek insanın elinde olmuyor sen de bilirsin.Kan testini yaptırdığımda hemen sizinle de paylaşacağım.Umarım hepimiz güzel haberlerle devam ederiz yazışmaya... Bu arada bizimkisi nedensiz inf. ve tedaviyi Yeditepe Ün.Hastanesinde oluyorum.
s&g senin adına çok sevindim inşallah hepimiz aynı sevinci yaşarız.Ama benim erkenden idrar testi yapacak cesaretim yok açıkçası:)
kızlar tebrik ediyorum hepinizi inşallah saglıkla kucaklarınızada almayı nasip eder inşallah bizimde güzel sonuçlanır
durucum bizim ikimizdede sorun oldugu için problemli falan demiştim hipo hipo hastalıgını açıklıyım hormonların tam çalışmaması nedeniyle hiç sperm üretimi olmuyor yani azosperm bunun için eşim 2 yıldır haftada 5 tane hormon ignesi kullanıyor benim de pco sendromu çıkınca dahada moralimiz bozuldu eşim benim opu gunümde microteseye alınıcak bulunursa embriyo oluştrulucak ama bulunamama olasılıgıda var
benim yumurtalar sorun çıkardı istenilen olgunluga erişemedi ilaç dozunu yükselttiler bakalım 3 yada 4 gün sonraya falan kaldı takip etmeye çalışıyorum hergün gidip gelince yetişemiyorum yazılara kusura bakmayın ama hepinizin güzel ve mutlu haberlerini okuyup mutlu oluyorum burdan olmayada devam edicem inşallah
s&g cnm aynısını bende yaşıyorum vc girine ara ara geliyor kanda test yaptım sonuç 0,5 çıktı p.tesiyi bekliyorum![]()