OPU'su 19 tem.haftası olanlar, listeme buyrun. Adım adım paylaşalım.

cok sevindim senin adina canim hayirli olsun canim bende kan verdim.....1 saat sonra belli olcak heycand<an karnima agrilar girdi...

zümmincim inş.hayırlı sonuç olur senin için:emir_bebek:

Gnydn kızlar ben dayanamadın İdrar testİ yaptım 9.gÜnde akŞam yaptım 2.Çİzgİ Çok sİlİk Çıktı buĞÜn sabah tekrar yaptım 2.Çİzgİ koyulaŞtı İnŞ.hamİleyİmdİr cmt.kan testİ yaptırıcam hayırlısı ne İse o olsun rabbİm kucaĞımıza alabİleceĞİmİz hamİlelİkler nasİp etsİn İnŞ.Çok heyecanlıyım ..........................

ah canım hayırlısı olur inşallah. kızlar listemiz şenleniyo.. kan testi sonucunu hemen bizimle paylaş olurmu.. inşallah orda da sağlıklı bi değer çıkarda sevincimiz katlanır.
kutlarım...hihoyyyt

zümmin ciğim tekrar hayırlı olsun, 148 gayet iyi bir rakam. darısı başımıza.

ADI.....................TEŞHİS...........................TEST GÜNÜ..............MERKEZ............................SONUÇ.........NOT

duru2....................pco...............................5 Ağustos..................KOÜ TIP................................:Saruboceq:.............3 emb.transfer edildi,kaliteleri kötü.mucuzesini bekliyor.

buneya...............azospermi.......................1 Ağustos...............İST.EUROFERTIL.......................:Saruboceq:...............iyi kalite,4 hücreli 1 embriyo transferi

fical........hipogonatodrapik hipogonadizm ......2 Ağustos.............MECICANA................................:Saruboceq:.......................

sophia35.................?..............................belirsiz............................ASM...................................:Saruboceq:...............tedavi aşamasında henüz,

zeyra...................nedensiz inf...........................3 Ağustos..............GAZİ ÜNV.............................:Saruboceq:...............................

S&G........................pco.............................1 Ağustos.................İSTANBUL T.B........................:Saruboceq:..............3 kaliteli embr.transfer,idrar testi 9.gün pozitifhihoyyyt

zümmin:nazar:..............translokasyon.....................28 Temmuz................FERTİJİN....................:Saruboceq:.:CüvCüv::..........3 emb.transfer,10.gün idrar,11.gün kan (148) pozitif...hihoyyyt

abom..........................?.............................1 Ağustos..........................?...................................:Saruboceq:..............4 embriyo transfer edildi

hewler.........................?.............................12 Ağustos..............BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA............:Saruboceq:...................ilk denemesi

kızlar benide yazın listeye benim test tarihimde 2 ağustos anatolia da yaptırdım tedavimi
3 tane embriyo transfer edildi

zümmin , S&g bişey sorucam, transferimin 3.gününden beri belim ağrıyo ve artarak devam eden adet belirtileri var. mucizeye ihtiyacım olduğunu biliyorum ama sizde böyle olmuşmuydu, ltfn cevap

gülen aramıza hoşgeldin, hayırlısı olsun inşallah.

ADI.....................TEŞHİS...........................TEST GÜNÜ..............MERKEZ............................SONUÇ.........NOT

duru2....................pco...............................5 Ağustos..................KOÜ TIP................................:Saruboceq:.............3 emb.transfer edildi,kaliteleri kötü.mucuzesini bekliyor.

buneya...............azospermi.......................1 Ağustos...............İST.EUROFERTIL.......................:Saruboceq:...............iyi kalite,4 hücreli 1 embriyo transferi

fical........hipogonatodrapik hipogonadizm ......2 Ağustos.............MECICANA................................:Saruboceq:.......................

sophia35.................?..............................belirsiz............................ASM...................................:Saruboceq:...............tedavi aşamasında henüz,

zeyra...................nedensiz inf...........................3 Ağustos..............GAZİ ÜNV.............................:Saruboceq:...............................

S&G........................pco.............................1 Ağustos.................İSTANBUL T.B........................:Saruboceq:..............3 kaliteli embr.transfer,idrar testi 9.gün pozitifhihoyyyt

zümmin:nazar:..............translokasyon.....................28 Temmuz................FERTİJİN....................:Saruboceq:.:CüvCüv::..........3 emb.transfer,10.gün idrar,11.gün kan (148) pozitif...hihoyyyt

abom..........................?.............................1 Ağustos..........................?...................................:Saruboceq:..............4 embriyo transfer edildi

hewler.........................?.............................12 Ağustos..............BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA............:Saruboceq:...................ilk denemesi

gulen|_06.....................?...............................2 Ağustos..................ANATOLIA.............................:Saruboceq:..............3 embriyo transfer

cnm benimde öle belim ağrıdı kasıklarımda sancı vardı adet sancısı gibiydi inş.sonucun pozitif olur cnm inş.benimde hamileliğim kesinleşir rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inş.

Durucum iyi dileklerin için teşekkür ederim.Ama endişelenmemek insanın elinde olmuyor sen de bilirsin.Kan testini yaptırdığımda hemen sizinle de paylaşacağım.Umarım hepimiz güzel haberlerle devam ederiz yazışmaya... Bu arada bizimkisi nedensiz inf. ve tedaviyi Yeditepe Ün.Hastanesinde oluyorum.
s&g senin adına çok sevindim inşallah hepimiz aynı sevinci yaşarız.Ama benim erkenden idrar testi yapacak cesaretim yok açıkçası:)

cnm benimde öle belim ağrıdı kasıklarımda sancı vardı adet sancısı gibiydi inş.sonucun pozitif olur cnm inş.benimde hamileliğim kesinleşir rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inş.

canım içimi rahatlattın sağol, inşallah canım inşallah iyi haberler alırsın. idrarda çıktığına göre bence işler yolunda, kan testinin sonucunda hep beraber seviniriz inşallah..dualarım seninle.

Durucum iyi dileklerin için teşekkür ederim.Ama endişelenmemek insanın elinde olmuyor sen de bilirsin.Kan testini yaptırdığımda hemen sizinle de paylaşacağım.Umarım hepimiz güzel haberlerle devam ederiz yazışmaya... Bu arada bizimkisi nedensiz inf. ve tedaviyi Yeditepe Ün.Hastanesinde oluyorum.
s&g senin adına çok sevindim inşallah hepimiz aynı sevinci yaşarız.Ama benim erkenden idrar testi yapacak cesaretim yok açıkçası:)

haklısın endişelnmemek zor, aslında benim karşımda kabak giibi bir gerçek var ama insanın inanası gelmiyo :( Rabbime bir mucize diye yalvarıyorum hep..

kızlar tebrik ediyorum hepinizi inşallah saglıkla kucaklarınızada almayı nasip eder inşallah bizimde güzel sonuçlanır
durucum bizim ikimizdede sorun oldugu için problemli falan demiştim hipo hipo hastalıgını açıklıyım hormonların tam çalışmaması nedeniyle hiç sperm üretimi olmuyor yani azosperm bunun için eşim 2 yıldır haftada 5 tane hormon ignesi kullanıyor benim de pco sendromu çıkınca dahada moralimiz bozuldu eşim benim opu gunümde microteseye alınıcak bulunursa embriyo oluştrulucak ama bulunamama olasılıgıda var
benim yumurtalar sorun çıkardı istenilen olgunluga erişemedi ilaç dozunu yükselttiler bakalım 3 yada 4 gün sonraya falan kaldı takip etmeye çalışıyorum hergün gidip gelince yetişemiyorum yazılara kusura bakmayın ama hepinizin güzel ve mutlu haberlerini okuyup mutlu oluyorum burdan olmayada devam edicem inşallah

kızlar tebrik ediyorum hepinizi inşallah saglıkla kucaklarınızada almayı nasip eder inşallah bizimde güzel sonuçlanır
durucum bizim ikimizdede sorun oldugu için problemli falan demiştim hipo hipo hastalıgını açıklıyım hormonların tam çalışmaması nedeniyle hiç sperm üretimi olmuyor yani azosperm bunun için eşim 2 yıldır haftada 5 tane hormon ignesi kullanıyor benim de pco sendromu çıkınca dahada moralimiz bozuldu eşim benim opu gunümde microteseye alınıcak bulunursa embriyo oluştrulucak ama bulunamama olasılıgıda var
benim yumurtalar sorun çıkardı istenilen olgunluga erişemedi ilaç dozunu yükselttiler bakalım 3 yada 4 gün sonraya falan kaldı takip etmeye çalışıyorum hergün gidip gelince yetişemiyorum yazılara kusura bakmayın ama hepinizin güzel ve mutlu haberlerini okuyup mutlu oluyorum burdan olmayada devam edicem inşallah

hım anladım canım, evet süreç biraz yorucu gibi gözüküyo. ama inan taş gibi kaliteli embrioları olan (hemde 6.güne kadar çok kaliteli gelen) bir çok çift var ancak sonuç olumsuz. bazende olmayacak denilen embriyolardan olumlu sonuç alınıyo. Rabbim yanınızda olsun, birbirinize moral verin bu işte moral çok önemli. Allah ım nasip etmişse inan senin, benim veya bir başkasının şansı aynı...
gelişmelerden haberdar et lütfen. güzel haberlerini bekliyorum.

kızlar durumlar nasıl, ben yarın 1 gün işe gidicem. hafta sonu da adet olmazsam istirahat alıcam haftaya... aslında belki de yarın işe gitmem iyi olacak. dikkatimi dağıtırım biraz.. çü nkü belim ve karnım artarak ağrıyo. daha var aslında ama adet olucam galiba :(
sağlık olsun ne yapalım...

Durucum slm benım akŞam tuvaletımı yaptıktan sonra sıldıĞım zaman kahverengı akıntı tarzında bıŞıyler geldı peÇeteye sonra ara ara wc de kontrol ettım gelen bıŞıy yoktu sabah gene baktım gene yoktu Şımdı bı daha gıttım wc ye gene sılınce geldı 1-2 damla korkuyorum bu ne Şımdı yarın kan tahlılım var :(((( ınŞ.bebeklerıme bıŞey olmuyodur korku sardı benıı allahım nolur onlara bıŞey olmasın........

Merkezı aradım olabılır merak etme dedıler ama ben korkuyorum ıŞte:(( ÇamaŞırımı kırletmıyo sadece sılınce 1-2 damla gelıyo herzaman deıl en son akŞam gelmıŞdı bıde Şımdı geldı nedır sızce buu?????

canım benim önemli olduğunu düşünmüyorum belkide güzel bir belirtidir. ama işin uzmanı doktorun o nederse ona göre davran. biraz dinlen belki geçer. zaten anladığım kadarıyla kanama filan başlamamış, sildiğinde geliyo diyosun. umarım her şey yolundadır.

s&g cnm aynısını bende yaşıyorum vc girine ara ara geliyor kanda test yaptım sonuç 0,5 çıktı p.tesiyi bekliyorumkaydirigubbakcemile4

s&g cnm aynısını bende yaşıyorum vc girine ara ara geliyor kanda test yaptım sonuç 0,5 çıktı p.tesiyi bekliyorumkaydirigubbakcemile4

fical canım inan senin adına çok üzüldüm, gerçi her şey bitmiş değil ama şuan için Allah tan sağlıklısını ve hayırlısını dilemekten başka yapacak bişeyimiz yok..
S&g canım senin idrar testin pozitif çıkmıştı galiba yanlış hatırlamıyosam..
fical canım sen hiç idrarda bakmadın dımı?

teşekkürler durucum evet idrarda testim pozitif çıkmıştı 10.gün yaptım çift çizgiyi gördüm evet cnm silince geliyo şuan yok mesela çoğalmada olmuyo fical senin çamaşırın batıyomu?? yoğunmu geliyo?? sabah kan tahlili vercem yarın belli olucak herşey inş.güzell sonuçla dönerim... fazlada düşünmek istemiyorum ne kadar üstüne gidersen bişeyin o kadar ters gidiyo o yüzden rahatım wc ye gitip durdum bakıyorum acaba varmı die siliyorum gelen yok belkide iyi bi belirtidir durucuğum dediğin gibi bakalım nasip kısmet yarın büyük gün kızlarrrr hihoyyyt

ben ped koydum cnm bugün sadece orta derecede ped battı kahverengi leke geliyor.pıhtı gelmiyor.gögüs hassasiyetim devam ediyor kasık vebel ağrısıda var. p.tesiyi iple çekiyorum.:1hug:

Back
X