OPU'su 19 tem.haftası olanlar, listeme buyrun. Adım adım paylaşalım.

az önce idrar testi yaptım 10. günüm negatif çıktı ağlamaktan gözlerim şişti eşim teselli ediyo ama ben kendimi harap ettim elbet vardır bundada bi hayır ne yapalım

bitanem inan idrar testleri çok da güvenilir değil. yarn kanda çıkacak inşallah, burada hep beraber sevinicez..

ben nedenini bilmiyorum ama bu sefer (sanırım embriyolok un açık konuşması sayesinde) dünyam başıma yıkılmadı. hayırlısı buymuş diyebildim. alışılıyo galiba her şeye alışılıyo...

zeyracım üzme kendini vardır bunda da bir hayır ne gelirse Allah dan 12. günü bekle kan testinde belki çıkar inşallah hepimiz kavuşucaz bebeklerimize

Durucum senin adına da çok üzüldüm moralimizi bozmayalım inşallah birdahaki sefere olucak buna inanıyorum durucum bu arada tıp fakültesinde doktorunuz kimdi merak ettim canım orda süreç nasıl işliyor. ASM'de Ebru Öztürk ve Aydın Beyi öneririm çok ilgi ve alakalılılar çok memnunum hemşireler bile o kadar cana yakın ki insana ayrı bir motivasyon sağlıyorlar, ulaşımda çok kolay araç yoksa bile Kocaelinden düzenli olarak hastaneye servisleri var.

Bizimde işlem çarşamba günü başlıyor, eşim öncelikli olarak micro tese operasyonuna giricek sperm bulunması durumunda, benimde OPU işlemi gerçekleştirilecek dualarınızı bekliyorum, gelişmelerden sizleri haberdar ederim.

Ne olursa olsun moralinizi bozmayın her şey için hakkımızda hayırlısı

sağol canım, koü deki doktorum ; 1 denememde Birol VURAL , 2. denememde Eray ÇALIŞKAN idi. Birol hoca daha pozitif bir insan. ama genel olarak ilgi alaka çok fazla yok, hijyen şartları orta. biraz kalabalık. bir kaç personel hariç genelde asık suratlılar... ama bunları çok umursamadım. birincisi istirahat aldığım zamann resmi bi kurum olduğu için çalıştığım yer sorun çıkrartmadı, ikincisi devletin bana tanıdığı hakları kullandımm. her denemede ortalama 1000-1500 lira harcadım .onun dışında bir masrafım olmadı.. tuttukları bir istatistik yok yada paylaşmıyolar. ama iyi sonuç alan ları da duydum..
asm nin ve aydın hocanın methini çok duydum, ayrıca hastanenin hizmetlerinden başka nedenlerle çok defa yararlandım. gerçekten temiz, profosyonel, güler yüzlü.. hizmet. servisi d var dediğin gibi..
ancak bu sefer alman hast.halill fırat erdene gidicem çok önerdiler. bire bir olumlu sonuç alan çok örnek var etrafımda. bide çok araştırıyo diye biliryorum.

ah canım inşallah sizin iiçn de hayırlısı olur. bizleri bilgilendir olurmu.ben iyi olacağını düşünüyorum. inşallah bolca kaliteli sperm ve yumurtanız olur ve rabbim ol der. buluşurlar :) sonra anneleri ile buluşurlar.. sonra sen burada sevincini bizimle paylaşırsın:Saruboceq:alkisalkisalkis

merhaba,

bugün kan testi yaptırdım. sonuç pozitif , 12. gün değer 71 , dün kanamam oldu. sizce nasıl bir sonuç???

durum benim....saol ....hamilelik güzel geciyor....bisey anlamadim dahalik...arasira bi mideme biseyler oliyor...o da gece 4lerde....ikiz olma ihtimali..bilmiyorum...ama bana göre tek....varsin olsun..saglikli gelsinde bebis...RABBIM sanada tez zamanda göstersin canim....13. agostosta keseyi görcem...insallah bebis vardir...sonra kalp atisi sonra büyümesi...

merhaba,

bugün kan testi yaptırdım. sonuç pozitif , 12. gün değer 71 , dün kanamam oldu. sizce nasıl bir sonuç???

öncelikle hayırlı olsun, değerin iyi gözüküyo bence ama tabi doktorun daha iyi bilir. şu durumda sanırım senin için 14. gün test değerin önemli .. iki ye katlarsa ve de kanaman devam etmiyosa ne güzel...
güzel haberlerini bekliyorum. listemize seni de ekleyelimmi

durum benim....saol ....hamilelik güzel geciyor....bisey anlamadim dahalik...arasira bi mideme biseyler oliyor...o da gece 4lerde....ikiz olma ihtimali..bilmiyorum...ama bana göre tek....varsin olsun..saglikli gelsinde bebis...RABBIM sanada tez zamanda göstersin canim....13. agostosta keseyi görcem...insallah bebis vardir...sonra kalp atisi sonra büyümesi...

inşallah canım, her şey yolunda gider. bence gayet sağlıklı başladı. Allah ın izniyle öyle gidecek...hihoyyyt

merhaba,

canım benim sonuçta yarın belli olacak benimde dün kanamam oldu şimdi yok kahverengi lekelenme tarzında bugün kan verdim yarın 2 buçukta sonucum çıkacak hayırlı olsun sonucun güzel inşallah katlanır bitanem rabbim yüzümüzü güldürür

canım benim sonuçta yarın belli olacak benimde dün kanamam oldu şimdi yok kahverengi lekelenme tarzında bugün kan verdim yarın 2 buçukta sonucum çıkacak hayırlı olsun sonucun güzel inşallah katlanır bitanem rabbim yüzümüzü güldürür

hayırlısı olsun canım. inşallah mutlu haberlerini alırız. ama niye o kadar geç veriyorlar...

bu arada benim kanamam başladı:çok üzgünüm:

kıslar merhaba bırsey sorucam ıdrar tstı yaptım az once 2.cızgı cok sılık cıktı ılacların etkısınden olabılrmı

kıslar merhaba bırsey sorucam ıdrar tstı yaptım az once 2.cızgı cok sılık cıktı ılacların etkısınden olabılrmı

moralini bozmak istemem ama olablir. ama çoğunlukla idrarda çıkıyosa gebelik oluyo. ben şimdiden tebrik ederim. kendini her şeye hazırla ama bence oldu bu işhihoyyyt
kaçıncı günündü bu gün. bi de yarın tekrarla koyulaşacakmı bakalım. yada kanda baktır...

zeyracığım çalsın davullar, inan çok sevindim. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. değerin de çok güzel maaşallah.

ADI.....................TEŞHİS...........................TEST GÜNÜ..............MERKEZ............................SONUÇ.........NOT

duru2....................pco...............................5 Ağustos..................KOÜ TIP................................NEGATİF.............inşallah bidahakine olacak:Saruboceq:

buneya:nazar:...............azospermi.......................1 Ağustos...............İST.EUROFERTIL.......................:Saruboceq::CüvCüv:..............iyi kalite,4 hücreli 1 embriyo transferihihoyyyt

fical........hipogonatodrapik hipogonadizm ......2 Ağustos.............MECICANA................................:NEGATİF.............inşallah bidahakine olacak:Saruboceq:

sophia35.................?..............................belirsiz............................ASM...................................:Saruboceq:...............tedavi aşamasında henüz,

zeyra:nazar:...................nedensiz inf...........................3 Ağustos..............GAZİ ÜNV.............................:Saruboceq:..:CüvCüv:..........................değeri 125..hihoyyyt

S&G.:nazar:.......................pco.............................1 Ağustos.................İSTANBUL T.B........................:Saruboceq:.:CüvCüv:.............3 kaliteli embr.transfer,idrar testi 9.gün,11.gün kan (277) pozitifhihoyyyt

zümmin:nazar:..............translokasyon.....................28 Temmuz................FERTİJİN....................:Saruboceq:.:CüvCüv::..........3 emb.transfer,10.gün idrar,11.gün kan (148) pozitif...hihoyyyt

abom..........................?.............................1 Ağustos..........................?...................................:Saruboceq:..............4 embriyo transfer edildi

hewler.........................?.............................12 Ağustos..............BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA............:Saruboceq:...................ilk denemesi

gulen|_06.....................?...............................2 Ağustos..................ANATOLIA.............................:Saruboceq:..............3 embriyo transfer

naz1982......................?................................9 Ağustos.............................?...................................:Saruboceq:............

merhaba arkadaşlar,

12. gün bhcg değeri 71,8 di, 14. günü değeri 179 oldu, çok şükür. cmt ultrason için randevu verdi doktorum.

canım tbr ederimmmmmm ALLAHIM HAYIRLA SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN IHSALLAHHHH DARISI BASIMIZA
BENDE KAN VERDI MSONUC 2.30 CIKICAKkaydirigubbakcemile4

merhaba arkadaşlar,

12. gün bhcg değeri 71,8 di, 14. günü değeri 179 oldu, çok şükür. cmt ultrason için randevu verdi doktorum.

canım benim hayırlısıyla yükselmiş canım kardeşim bende kan tahlili verdim 2 buçukta inşallah yükselmiştir canım benim değerimde öpüyorum bitanemopuyorumnanaktan:nazar:

telsus canım ianan çok sevindim. bizlere dua et olurmu... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. değerin de çok güzel maaşallah.

naz kanda mı baktırdın sonucun kaç?

ADI.....................TEŞHİS...........................TEST GÜNÜ..............MERKEZ............................SONUÇ.........NOT

duru2....................pco...............................5 Ağustos..................KOÜ TIP................................NEGATİF.............inşallah bidahakine olacak:Saruboceq:

buneya:nazar:...............azospermi.......................1 Ağustos...............İST.EUROFERTIL.......................:Saruboceq::CüvCüv:..............iyi kalite,4 hücreli 1 embriyo transferihihoyyyt

fical........hipogonatodrapik hipogonadizm ......2 Ağustos.............MECICANA................................:NEGATİF.............inşallah bidahakine olacak:Saruboceq:

sophia35.................?..............................belirsiz............................ASM...................................:Saruboceq:...............tedavi aşamasında henüz,

zeyra:nazar:...................nedensiz inf...........................3 Ağustos..............GAZİ ÜNV.............................:Saruboceq:..:CüvCüv:..........................değeri 125..hihoyyyt

S&G.:nazar:.......................pco.............................1 Ağustos.................İSTANBUL T.B........................:Saruboceq:.:CüvCüv:.............3 kaliteli embr.transfer,idrar testi 9.gün,11.gün kan (277) pozitifhihoyyyt

zümmin:nazar:..............translokasyon.....................28 Temmuz................FERTİJİN....................:Saruboceq:.:CüvCüv::..........3 emb.transfer,10.gün idrar,11.gün kan (148) pozitif...hihoyyyt

abom..........................?.............................1 Ağustos..........................?...................................:Saruboceq:..............4 embriyo transfer edildi

hewler.........................?.............................12 Ağustos..............BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA............:Saruboceq:...................ilk denemesi

gulen|_06.....................?...............................2 Ağustos..................ANATOLIA.............................:Saruboceq:..............3 embriyo transfer

naz1982......................?................................9 Ağustos.............................?...................................:Saruboceq:............

telsus:nazar:.................?...........................3 Ağustos................................?.......................:Saruboceq::CüvCüv:..............12.gün değeri 71, 14.gün 179hihoyyyt

naz canım ianan çok sevindim. bizlere dua et olurmu... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. değerin de çok güzel maaşallah.

naz1982:nazar:......................?................................9 Ağustos.............................?...................................:Saruboceq::CüvCüv:............7.gün idrar silik çizgi,8.gün kanda 111hihoyyyt

telsus:nazar:.................?...........................3 Ağustos................................?.......................:Saruboceq::CüvCüv:..............12.gün değeri 71, 14.gün 179hihoyyyt

zeyracım üzme kendini vardır bunda da bir hayır ne gelirse Allah dan 12. günü bekle kan testinde belki çıkar inşallah hepimiz kavuşucaz bebeklerimize

Durucum senin adına da çok üzüldüm moralimizi bozmayalım inşallah birdahaki sefere olucak buna inanıyorum durucum bu arada tıp fakültesinde doktorunuz kimdi merak ettim canım orda süreç nasıl işliyor. ASM'de Ebru Öztürk ve Aydın Beyi öneririm çok ilgi ve alakalılılar çok memnunum hemşireler bile o kadar cana yakın ki insana ayrı bir motivasyon sağlıyorlar, ulaşımda çok kolay araç yoksa bile Kocaelinden düzenli olarak hastaneye servisleri var.

Bizimde işlem çarşamba günü başlıyor, eşim öncelikli olarak micro tese operasyonuna giricek sperm bulunması durumunda, benimde OPU işlemi gerçekleştirilecek dualarınızı bekliyorum, gelişmelerden sizleri haberdar ederim.

Ne olursa olsun moralinizi bozmayın her şey için hakkımızda hayırlısı

merhabalar, canım son durumun ne merak ettim seni. iyi haberler bekliyorum inşallah.

bu arada kızlar benim transferimin olduğu gün 5transfer vardı. 1 tanesinden haberimiz yok 4 tanesi negatif. sanrım tüp bebek için seçimimi yanlış merkezden yana yaptım. daha doğrusu şartlar öyle gelişti. Alman hast. den randevu aldım 22 Ağustos... bakalım ne diyecek..bu sefer olacak inanıyorum.

merhaba canım senin için hayırlısı neyse o olsun inşallah bu sefer olucak seninde hamile haberini alıcaz buradan

canım bizim şimdilik iyi gidiyor eşim dün microtese oldu yeteri kadar canlı sperm bulundu çok şükür arkasından benide opu ya aldılar hemen 16 tane yumurta toplanmıştı bugün aradılar bunların 7 tanesi saglıklıymış digerleri boşmuş 7 taneden 5 tanesi saglıklı bir şekilde döllenmiş yarın tekrar haber vericekler durumlarının nasıl olduguyla ilgili eger sorun çıkmazsa cumartesi günüde trasferim yapılıcakmış inşallah herşey güzel giderde bir an önce bebegime kavuşurum

Back
X