Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar nihayet transfer günü geldi ve yarın trasferim olucak 10 da inşallah bende hamileler kervanına katılırım Allah isteyen herkeze bu mutlulugu yaşatır inşallah çok heycanlıyım inşallah yarın herşey çok güzel olucak :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba canım senin için hayırlısı neyse o olsun inşallah bu sefer olucak seninde hamile haberini alıcaz buradan
canım bizim şimdilik iyi gidiyor eşim dün microtese oldu yeteri kadar canlı sperm bulundu çok şükür arkasından benide opu ya aldılar hemen 16 tane yumurta toplanmıştı bugün aradılar bunların 7 tanesi saglıklıymış digerleri boşmuş 7 taneden 5 tanesi saglıklı bir şekilde döllenmiş yarın tekrar haber vericekler durumlarının nasıl olduguyla ilgili eger sorun çıkmazsa cumartesi günüde trasferim yapılıcakmış inşallah herşey güzel giderde bir an önce bebegime kavuşurum
Amin canım inşallah yarın anneleriyle kavuşacaklar inşallah bana tutunurlar ve bırakmazlar hep dua ediyorum inşallah olur diye hepimiz bu mutlulugu yaşarız diye bende çok öpüyorum yarın görüşmek üzere hoşcakalın
canim duru insallah senin icin en hayirlisi olur...ben 2-3 sene sonra eger Allahin izniyle bebegimi saglikli bi sekilde kucagima alirsam...yine tekrar ayni merkezte yaptirmak istiyorum benimki biraz pahallliya mal oldu ama olsun....iyi calistilar burdaki doktorumla...
Slm arkadaşlar.Bana da temmuzun 24 . de transfer yapıldı.Transferin 10. günü kanda bhcg 96.1,12 günü 296.4 tam çok sevinirken 14. günüde ise 376.0 çıktı.14. gün degerinin katlamamış olması beni çok üzdü.Acaba bebeğim düsecekmi diye endişeleniyorum.Bana dua edin lütfennnnnnnnn.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırlarsa sevinirim.
Slm arkadaşlar.Bana da temmuzun 24 . de transfer yapıldı.Transferin 10. günü kanda bhcg 96.1,12 günü 296.4 tam çok sevinirken 14. günüde ise 376.0 çıktı.14. gün degerinin katlamamış olması beni çok üzdü.Acaba bebeğim düsecekmi diye endişeleniyorum.Bana dua edin lütfennnnnnnnn.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırlarsa sevinirim.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.İnşallah hayırlısıyla devam eder.Ama 14. gün değeri beni endişelendirdi.Yarın yine kan vereceğim.Bana dua edin lütfen.Rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip eder inşallah.
bende yarın kan vereceğim canım dualarım senin için ve bütün anne olmak için çabalayan gerçek anneler için bitanem:Saruboceq:![]()
güzel dileklerin için sağol canım. inşallah bizlerde tadarız bu mutluluğu.
hamişlik nasıl gidiyor? bu arada sen neden kan vereceksin. değerin gayet iyi idi. bugün 16. günün galiba... sen ultrason için bekliyodun diye hatırlıyorum.