OPU'su 19 tem.haftası olanlar, listeme buyrun. Adım adım paylaşalım.

ne demek canım arkadaşım rabbim inşallah en yakın zamanda bu mutluluğu yaşatır canım hamilelik valla bişey anlamadım şimdilik canım hala aklım kesede kan vermemide doktorum istedi son kez vereceğim heralde sonrada keseyi görmeye gideceğimi söyleyecek sanırım canım ben ankaradaki doktorumla sürekli diyalog halindeyim her kan almama değerlerimi söylüyorum o da bana ne yapmam gerektiğini söylüyo sağolsun ben özelde yaptırmadım ama mehmet hoca (gazide) çok iyi birisi her pozitif haber aldığında çok mutlu oluyo işindede tam anlamıyla profesyonel canım opuyorumnanaktan:nazar:

hım anladım canım, takip amaçlı tahliller anladığım kadarıyla. keseyi ve akabinde kalp atışlarını duymak da nasip olsun inşallah. sizlerin iyi haberleri bizlere sonraki denemeler için moral oluyo.. her şey gönlünce olsun

selam herkese ben bu persembe keseyi görcektim ama olmadi...doktorum kaza gecirmis..ertelediler...bende meraktan catliyorum.............

Rabbim hayırlısını versin canım. keseyi görüncede kalp atışları heyecanı başlayacak, sonra cinsiyet, sonra doğum... sanırım bu yola baş koyunca sabır boynumuzun borcu...
herşey gönlünce olsun...

hım anladım canım, takip amaçlı tahliller anladığım kadarıyla. keseyi ve akabinde kalp atışlarını duymak da nasip olsun inşallah. sizlerin iyi haberleri bizlere sonraki denemeler için moral oluyo.. her şey gönlünce olsun

saol canım arkadaşım inşallah o güzel hberi en yakın zamanda veririsin bizlere kocaman bi başlık açarsın bakarsın kendiliğinden hamiş kalmışsın biliyosun rabbim yeterki ol desin yaradanım en umutsuz zamanında bebeğin ümidin olur inşallah canım arkadaşım

Dün yine tahlil verdim.Hala endişeliyim.573,4 çıktı.Neden katlamıyor anlamıyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım benim 1190 falan çıkmış sanırım dün tlfnla aldım sonucumu senin kaçıncı günü değerin canım ben sanırım yarın falan kese için gideceğim moralini bozma bence değerin güzel maşallah

Senin değerin çok güzel maşallah.Hayırlısıyla keseleride görürsün Rabbimin izniyle.:nazar::CüvCüv:

inşallah bitanem benim merak etme önemli olan aşşağı düşmemesi değerin rabbim neylerse güzel eyler bol bol dua edelim bebişlerimizi kucağımıza alalım

zeyra ve yosun allahım hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın stres yapıp bebışlerı uzmeyın allahım kısa zamanda bız ısteyenlerede nasıp etsın ınsallah

Güzel dileklerin için teşekkürler beryu.Rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere bebişler nasip eder inşallah.

yosuncuğjm, doktorun ne diyor değerin konusunda. bence gayet iyi , zeyranın da dediği gibi düşmemesi önemli. stres yapma bence..

Dr 3 şey olabilir dedi.Birincisi bebiş yavaş tutunuyordur,ikincisi ikizdi biri kaldı,üçüncüsü malesef dış gebelik olabilir dedi.Cumaya tekrar kan tahlili yaptıracağım hayırlısı olur inşallah.Dualarınızı bekliyorum.

Dr 3 şey olabilir dedi.Birincisi bebiş yavaş tutunuyordur,ikincisi ikizdi biri kaldı,üçüncüsü malesef dış gebelik olabilir dedi.Cumaya tekrar kan tahlili yaptıracağım hayırlısı olur inşallah.Dualarınızı bekliyorum.

hayırlısı olsun şekerim, ama bence bebişin yada bebişlerin seninle..belki çoğul gebelikti ve bir tanesi gelişmedi.. o birazdaha mantıklı sanki. hiç stres yapma, kafanı karıştırma her şey güzel olacak inşallah. Rabbim bize sağlıklı, hayırlı ve aklı başında evlatlar nasip etsin..

Amin inşallahh duru.Rabbim sanada hayırlısıyla bebişler nasip eylesinnnnn.Hamişlerin duası kabul olurmuş derler,inşallah öyledir.

Amin inşallahh duru.Rabbim sanada hayırlısıyla bebişler nasip eylesinnnnn.Hamişlerin duası kabul olurmuş derler,inşallah öyledir.

ah canım benim, Allah razı olsun. sağol. amin... benim de dualarım seninle.. ben 2.t.b. sonucumu yeni aldım biliyosun (geçen hafta)... 22 Ağustosta Alman. hast. den randevu aldım. bakalım o nediyecek... Rabbimden hayırlısını diliemekten başka çok da yapacak bişey yok.

Back
X