OPU'su 19 tem.haftası olanlar, listeme buyrun. Adım adım paylaşalım.

çok sevindim canım, inşallah kalp atışlarını ardından bi süre sonra güçlü güçlü tekmelerini de hissedersin.

hamiş ler unutmayın sağlığınıza çok dikkat edin, ve kocalara kaprisi ihmal etmeyeindelikafadulden

yok canım yaa ben ne bilim kıyamıyorum eşime nedense ehh aradada naz yapıyorum ama o kadarda olsun şu aş erme nedir onuda anlamış değilim henüz :roflol:

kızlar, hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için sonsuz teşekkürler. birbirimizi görmesekte sesimizi dahi duymasakta böyle kalpten içten dua etmemiz ne güzel. ben cumartesi günü alman hast. ne gidicem bakalım ne diycek... Rabbim büyük ben inancımı kaybetmedim, belli mi olur dediğiniz gibi belkide kendiliğinden olur... sevgilerimle

kızlar, hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için sonsuz teşekkürler. birbirimizi görmesekte sesimizi dahi duymasakta böyle kalpten içten dua etmemiz ne güzel. ben cumartesi günü alman hast. ne gidicem bakalım ne diycek... Rabbim büyük ben inancımı kaybetmedim, belli mi olur dediğiniz gibi belkide kendiliğinden olur... sevgilerimle

canım arkadaşım dualarım seninle bitanem rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sana çifter çifter versin sen herzamn bizim yanımızda oldun sonuna kadar yanındayım canım benim sen herşeyin en güzeline layıksın dualarım seninle:Saruboceq:Şeniz

İnşallah bu kez hayırlısıyla bebişlere hamile kalırsın.Dualarımız seninle inşallahhhhh.a.s.

durucum sagolasın inşallah cumartesi güzel haberlerle gelirsin alman hastanesinden dualarımız seninle ve diger herkezle

benim bugün 10.gün perşembe günü 12.günüm ozaman gidip test vericez artık hayırlısı neyse o olsun diyorum ben biraz sabırsız davranıp 6.gün kanda baktırdım deger 2 ydi yani negatif di çok moralim bozuldu o günden beri toparlanmaya çalışıyorum 12 .gün bi gelsinde net sonuçları ozaman ögrenicem inşallah bebeklerim beni bırakmamıştır diye dua etmekten başka birşey yapamıyorum

bir de bişey sorucam kızlar bende hiçbir degişiklik yok gögüslerimde şişkinlik var damarlar belirginleşti ama hani çok fazla kasık agrım yok akıntı ve lekelenme gibi birşeyde yok transferden önce nasılsam şimdide aynı öyleyim yani bende hiç bir belirti yok sizce anormal bir durum mu bu kafam çok karışık bide ben jel yerine igne kullananlardanım igneler dagılmıyor ve igne yerlerim çok acıyor acaba herkezde aynışeyler oluyomu merak ettim şimdiden cevaplar için teşekkürler

durucum sagolasın inşallah cumartesi güzel haberlerle gelirsin alman hastanesinden dualarımız seninle ve diger herkezle

benim bugün 10.gün perşembe günü 12.günüm ozaman gidip test vericez artık hayırlısı neyse o olsun diyorum ben biraz sabırsız davranıp 6.gün kanda baktırdım deger 2 ydi yani negatif di çok moralim bozuldu o günden beri toparlanmaya çalışıyorum 12 .gün bi gelsinde net sonuçları ozaman ögrenicem inşallah bebeklerim beni bırakmamıştır diye dua etmekten başka birşey yapamıyorum

bir de bişey sorucam kızlar bende hiçbir degişiklik yok gögüslerimde şişkinlik var damarlar belirginleşti ama hani çok fazla kasık agrım yok akıntı ve lekelenme gibi birşeyde yok transferden önce nasılsam şimdide aynı öyleyim yani bende hiç bir belirti yok sizce anormal bir durum mu bu kafam çok karışık bide ben jel yerine igne kullananlardanım igneler dagılmıyor ve igne yerlerim çok acıyor acaba herkezde aynışeyler oluyomu merak ettim şimdiden cevaplar için teşekkürler

ah bizim bu sabırsızlığımız yokmu, canım 6.gün çok erken. çoğul bile olsa çıkmaya bilir. ben hiç hamile kalmadım ama buralarda okuya okuya profesör oldum :) hamişliğin hiç bir belirtisi yok.... olumlu belirti sayılan şeyler bende her iki denemede de olmuştu ama tutmamıştı. bir çok kişi de ise hiç bir belirti yoktu ama güzel haberler aldılar. bence belirtilere filan takılma. 6. gün test yapıpta boşu boşuna kendini yemişsin.. Rabbim hakkımızda ne hayırlı ise onu versin. senin durumun daha zordu üstelik, bu aşamalara gelmen bile ne güzel.. perşembe gününü huzurlu bir şekilde bekle.. oyalanacak bişeyler bul şekerim. ve Allahın izninye güzel haberler ver bize..:teytey:

sagol canım ya inşallah hepimiz en kısa zamanda güzel haberler alırız çok moral verdin nebiliyim ,işte insan kendi kendini yiyip bitiriyor ogünden sonra bidaha test yapmadım inşallah 12 sinde çıkıcak sonuç güzel olur tekrar sagol

of kızlar canım çıktı bu gün çok yoruldum işte... iyi ki varsınız. burada yazınca insan evin sessizliğini yanlızlığını unutuyor... hele bide güzel haberler alınca.. sophia bize yarın bilgi ver olurmu? inşallah her şey güzel olacak...

iyi dilekleriniz için sagolun kızlar ama malesef bebeklerim bana tutunamadılar olmadı başaramadık moralim bozuk anca toparladım kendimi ve haber veriyim istedim inşallah birdahaki sefere inşallah bizde anne adayı olarak listeye yazılıcaz ama şimdilik olmadı Ramazan ayınız hayırlı olsun Allah hepimize bol bereketli bir ay nasip etsin hem rızkımız bol olsun hem de bebeklerimiz olsun dualarım hepimz için arkadaşlar şimdilik hoşçakalın

Sophia inşallah birgün olacak canım.Seninde ramazanın mübarek olsun.Üzülmemeye çalış.Hayırlısı.

canım sende en yakın zamnda bebişlerine kavuşursun canım rabbim bu mübarek günlerde mucizeni yaşatır inşallah yeterki ol desin bitanem

:kedi:
iyi dilekleriniz için sagolun kızlar ama malesef bebeklerim bana tutunamadılar olmadı başaramadık moralim bozuk anca toparladım kendimi ve haber veriyim istedim inşallah birdahaki sefere inşallah bizde anne adayı olarak listeye yazılıcaz ama şimdilik olmadı Ramazan ayınız hayırlı olsun Allah hepimize bol bereketli bir ay nasip etsin hem rızkımız bol olsun hem de bebeklerimiz olsun dualarım hepimz için arazkadaşlar şimdilik hoşçakalın

üzgünüm şekerim,demekki bizim için hayırlı zaman gelmemiş. şu mübarek gün ün hürmetine en kısda zamanda hayırlısı ile güzel haberi almanı diliyorum. hamişlere sağlıklı güzel hamiilelikler, bebişler diliyorum yüce rabbimden. hepimiz için uzun uzun dua edeceğim inşallah..
sophia cığım bu gün bi tatsız haberde karşı komşumdan aldım. 3 aylk hamileydi hemde ikiz. kendiliğinden. ancak birisi gelişimini durdurdu 1 ay önce. diğeri ise bu gü n kürtaj ile alınacak. sanırım bir hastalık geçiriyormuş ve çocuk özürlü olabilir diye alacaklar.düşsün diye bir dünya ilaç vermişler düşmemiş... Rabbim her işte bi hayır veriyo. ne olur buna inan. gerçi yazdıklarından ne kadar mantıkı, olabildiğince güçlü durduğun belli oluyor. akıl verdiğimi düşünme ne olur. ne bileyim işte duygularımı paylaştım. biraz uzun oldu galiba

sevgiyle kalın.

Back
X