öpüşürken gözleri kapatmak...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
ya kızlar bunu hiç anlamıyorum öpüşürken göz niye kapanır bir de bişiler okumuştum gözlerini kapatmayan insana güvenme diye bana saçma geldi ama siz ne düşünüyorsunuz.

ya kızlar bunu hiç anlamıyorum öpüşürken göz niye kapanır bir de bişiler okumuştum gözlerini kapatmayan insana güvenme diye bana saçma geldi ama siz ne düşünüyorsunuz.

bence gözleri kapatmak o anki sıcaklıkltan ve hazdan o işleme yoğlaşmadan dolayı gelişen refleks gibi bişikaydirigubbakcemile3

evet gözleri açık kişinin bence aklından başka bişiler geçiyodur ve o an öpüşmek istemiyodur aslında kaydirigubbakcemile3

"gözleri acık insana" güvenme kısmı ise saçma diil gerçeklik payı olabilir

heleki düğünde gelinin anlından öperken ,erkeğin gözlerini kapayarak öpmesi eşine olan yoğun sevgisinden ona verdiği değerden kaynaklanıyomuş

acık öpen ise,, bence üstünde düşünlmeli neden kapamasınki .. o anda ne olabilir insanın aklında başka CADIARZU

esımı 9 ssenedır tanıyorum 2.5 yıldır evlıyız ama hala gözlerımı acamıyorum çok utanıyorum ya

İki tarafın da gözleri açıksa romantik olabilir..
Ama senin gözlerin kapalıyken karşı tarafın gözleri açıksa, bu onun sana aşık olmadığının işaretidir. Adam olaya kendini verememiş etrafı izliyor, daha ne olsun.

gozler kapalıyken ınsan o anı daha bı derınlıklerde yasyıo sakın daha bı hos oluyo

Öpüşürken ya göz kırpıyosa nolcak:ecrin_bebek:

çok basit bi cevabı var bunun göxlerini kapatıyorsa yada kapatıyorsan o andan zevk alıyorsundur yda çok mutlu oluyorsundur ama gözlerini kapatmıyorsan evet doğru rol yağpıyordur yada sevmiyordur seninle öpüşmeyi yada kötü öpüşüyorsundur.

hic alakasi yok kizlar.
gozlerinin icine baka baka open bir adamdan daha seksi kim olabilir ki?
gozleri kapatmak ayri alinan hazla alakali ama bir de gozlerini sizden ayirmadan sizi opmesi bi adamin cok daha gercekci.
ne rol ne baska bisi hicbi alakasi yok.

ya banada saçma geliyor onlarla alakası olduğunu düşünmüyorum.. ilk defa öpüşen bi insanın gözlerini açması mesela bence çok normal ilk çünkü o an onun gözleri kapalımı nasıl görünüyor falan gibi düşüncelerle açabilir buda kötü bişi değil.. kişiye görede değişiyor olabilir.. kimi öle daha haz alır kimi de öpüşürken bakarak daha haz alır bence...

esımı 9 ssenedır tanıyorum 2.5 yıldır evlıyız ama hala gözlerımı acamıyorum çok utanıyorum ya
ayy o kadar yıldır evlisin hala utanabiliyorsun.. o kadar güsel bişiki kıymatini bil ben yırtılırım o kadar yıldan sonra herhalde yaa...:asigim: bayılıyorum böle insanlara:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…