Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya kızlar bunu hiç anlamıyorum öpüşürken göz niye kapanır bir de bişiler okumuştum gözlerini kapatmayan insana güvenme diye bana saçma geldi ama siz ne düşünüyorsunuz.
ya kızlar bunu hiç anlamıyorum öpüşürken göz niye kapanır bir de bişiler okumuştum gözlerini kapatmayan insana güvenme diye bana saçma geldi ama siz ne düşünüyorsunuz.
İki tarafın da gözleri açıksa romantik olabilir..
Ama senin gözlerin kapalıyken karşı tarafın gözleri açıksa, bu onun sana aşık olmadığının işaretidir. Adam olaya kendini verememiş etrafı izliyor, daha ne olsun.
çok basit bi cevabı var bunun göxlerini kapatıyorsa yada kapatıyorsan o andan zevk alıyorsundur yda çok mutlu oluyorsundur ama gözlerini kapatmıyorsan evet doğru rol yağpıyordur yada sevmiyordur seninle öpüşmeyi yada kötü öpüşüyorsundur.
hic alakasi yok kizlar.
gozlerinin icine baka baka open bir adamdan daha seksi kim olabilir ki?
gozleri kapatmak ayri alinan hazla alakali ama bir de gozlerini sizden ayirmadan sizi opmesi bi adamin cok daha gercekci.
ne rol ne baska bisi hicbi alakasi yok.
ya banada saçma geliyor onlarla alakası olduğunu düşünmüyorum.. ilk defa öpüşen bi insanın gözlerini açması mesela bence çok normal ilk çünkü o an onun gözleri kapalımı nasıl görünüyor falan gibi düşüncelerle açabilir buda kötü bişi değil.. kişiye görede değişiyor olabilir.. kimi öle daha haz alır kimi de öpüşürken bakarak daha haz alır bence...
ayy o kadar yıldır evlisin hala utanabiliyorsun.. o kadar güsel bişiki kıymatini bil ben yırtılırım o kadar yıldan sonra herhalde yaa...:asigim: bayılıyorum böle insanlara:1hug: