• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hemcinslerimle anlaşamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yAhu kadın sen bana yabani diyorsun bende sana yaban turpu dedim ne var bunda :) benimki saldırı da senin ki ne acaba :D
Ben onu hiç üstüme bile alınmadım ki ben genel tarzınızdan bahsediyorum burda gelip hemcinslerim beni dışlıyo diye zırlayan ben değilim ki sen yaban turpu desen nolur demesen nolur ben öyle değilim ve bilincindeyim e sizde öylesiniz ve bilincindesiniz ki konu açan siz yorum yapan benim ağlanacak halinize gülmeyi tercih ediyorsanız devam

KONU SİLİNMİŞTİR. DÜZELTME: ohhh iyi ki de kadınlarla anlaşamıyormuşum :) burada bile saldırıya uğradım. varoşlar kulübü.
Hahaha müthiş bir delüzyon ya hdhshhs :) anlaşamayan sen değilsin ki kadınlar seni dışlıyor :):) ya mümkün mü tanıdığın tanımadığın herkesin seninle anlaşamaması mümkün mü :) sanki kendi tercihi gibi gülmüş bi de aşkım seninki tercih değil zorunluluk çünkü seni kimse arasına almıyo hahahahha :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X