- 10 Aralık 2022
- 2.966
- 1.542
- 63
- Konu Sahibi yinehakliyim
-
Tüm konuyu özellikle okudum fake bir konu diye düşünüyorum hatta, ama yaniliyor olabilirim tabiiKreşte oğlanları öbmek için kovalarken oyuncaklar yüzünden yaralanmıştım
Canım öyle yazmak istedi ben öpmem öbüşürümTüm konuyu özellikle okudum fake bir konu diye düşünüyorum hatta, ama yaniliyor olabilirim tabiiama ne olur yorum yazmadan geçemedim öbbbmek öbbbbüşmek değil o p harfi ile yazılıyor öpmek öpüşmek.
Bu nasıl bir yazım yanlışı kurban olayım Türkçe öğretmenleri görse anksiyeteleri tutar
Agzindan mi öptünKreşte oğlanları öbmek için kovalarken oyuncaklar yüzünden yaralanmıştım
Tam hatırlamıyorum ağzına yapıştırıp çekecekmiydim diye ama muhtemelen sadece yanağından öBecektimAgzindan mi öptün
Zerrin, eteginin belini kiviran Zerrin, kreste bile oglan pesinde kosan Zerrin
Benim ilk opusmem Ingiliz turistleydi hey gidi. James eger burayi okuyorsan find me yiğidim ahshd
HihihiTam hatırlamıyorum ağzına yapıştırıp çekecekmiydim diye ama muhtemelen sadece yanağından öBecektimEee tadı nasıldı anlat bakalım, James' kankas find me too kız
Erkekleri ağzımızla mı öpüyoduk burnumuzla mı hepsini unuttum gidiyim de biraz yastık üzerinde pratik yapıyımHihihi
Bardaydik, ben tazecik gul goncasi tabii.
Tanistik falan numarami aldi bu. Numarami alinca da "sanirim simdi seni opmem lazim" dedi öptü ahshd
Bu kadar yani ahshdhdh
Ben bilgileri tazeledim karsim, takildigin yerde sorabilirsinErkekleri ağzımızla mı öpüyoduk burnumuzla mı hepsini unuttum gidiyim de biraz yastık üzerinde pratik yapıyım
French kissi hep merak etmişimdir böyle dilli milli nası oluyo oBen bilgileri tazeledim karsim, takildigin yerde sorabilirsin
Len arkadaşları toplayıp topluca beğenmedime mi çöküyonuz nedir olay? Bi öbüşmeden nerelere geldi olay te allaam yaCanım öyle yazmak istedi ben öpmem öbüşürümAnkastresi tutan tRkcE örtminleri da ÖtE gitebilirlar bura onlarin dars anladdıkleri zınıf değal
French yok bende kuzum ya, British var Greek var Danish var American var. Bir French bulamadim.French kissi hep merak etmişimdir böyle dilli milli nası oluyo o
Ahahshs of cok guluyomBiri öbüşürken sıkılır diğeri öbüşmek istemez. Ne çok öbüşme biriktirmişsiniz içinizde
Ay allah iyiliğinizi versin kahkaha attımAgzindan mi öptün
Zerrin, eteginin belini kiviran Zerrin, kreste bile oglan pesinde kosan Zerrin
Benim ilk opusmem Ingiliz turistleydi hey gidi. James eger burayi okuyorsan find me yiğidim ahshd
partnerini degistirciddi bir öneriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?