Öpüşürken sıkılıyorum

Kreşte oğlanları öbmek için kovalarken oyuncaklar yüzünden yaralanmıştım
Tüm konuyu özellikle okudum fake bir konu diye düşünüyorum hatta, ama yaniliyor olabilirim tabii ama ne olur yorum yazmadan geçemedim öbbbmek öbbbbüşmek değil o p harfi ile yazılıyor öpmek öpüşmek.

Bu nasıl bir yazım yanlışı kurban olayım Türkçe öğretmenleri görse anksiyeteleri tutar

O kişiyle aranızda bir çekim olmayabilir o yüzden hoşunuza gitmemiş olabilir

Canım öyle yazmak istedi ben öpmem öbüşürüm Ankastresi tutan tRkcE örtminleri da ÖtE gitebilirlar bura onlarin dars anladdıkleri zınıf değal

Agzindan mi öptün

Zerrin, eteginin belini kiviran Zerrin, kreste bile oglan pesinde kosan Zerrin

Benim ilk opusmem Ingiliz turistleydi hey gidi. James eger burayi okuyorsan find me yiğidim ahshd
Tam hatırlamıyorum ağzına yapıştırıp çekecekmiydim diye ama muhtemelen sadece yanağından öBecektim Eee tadı nasıldı anlat bakalım, James' kankas find me too kız

Tam hatırlamıyorum ağzına yapıştırıp çekecekmiydim diye ama muhtemelen sadece yanağından öBecektim Eee tadı nasıldı anlat bakalım, James' kankas find me too kız
Hihihi
Bardaydik, ben tazecik gul goncasi tabii.
Tanistik falan numarami aldi bu. Numarami alinca da "sanirim simdi seni opmem lazim" dedi öptü ahshd
Bu kadar yani ahshdhdh

Hihihi
Bardaydik, ben tazecik gul goncasi tabii.
Tanistik falan numarami aldi bu. Numarami alinca da "sanirim simdi seni opmem lazim" dedi öptü ahshd
Bu kadar yani ahshdhdh
Erkekleri ağzımızla mı öpüyoduk burnumuzla mı hepsini unuttum gidiyim de biraz yastık üzerinde pratik yapıyım

Canım öyle yazmak istedi ben öpmem öbüşürüm Ankastresi tutan tRkcE örtminleri da ÖtE gitebilirlar bura onlarin dars anladdıkleri zınıf değal
Len arkadaşları toplayıp topluca beğenmedime mi çöküyonuz nedir olay? Bi öbüşmeden nerelere geldi olay te allaam ya

Öpüşmek mi en sevdiğim.. Ön sevişme kavramı da yoktur sende odunsal geldi valla. Bol bol öp derim insan sevildiğini hissediyor ilişkide yoksa mekanik gibi o ne be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…