Oradan bakınca koca delisi gibi mi görünüyorum?

Kk kadinlari cok ilginc seviyorsun, seviliyorsun, asiksinlar havada ucuyor.

-Esim benim kolumu sikmaz ama ben siddet gosterebilirim.

- O benden habersiz bisey yapmaz ben kafama gore ona haber bile vermeden takilmaya bayilirim.

Ne aşkı böyle adam bidaha bulamayacağini kendide bildiginden duruyor işte. Adamin butun iyi niyetini suistimal ediyorsun sadece. Saygi denen bisey yok sevgide yok rahat rahat eziyorsun sadece.

Sağol canım iyi ki varsın, güç veriyorsun :)

Bana sorarsan bence de bağımlı ona sorarsan değil.
Polis o da biliyorsun, abisi mesleğine olumsuz etki edebilir diye tedavi konusunu erteleyelim dedi henüz.

Zaten hesaplar bende, abisi bankacı bu anlamda attığı tüm adımları görüyor, takipte ve bana devamlı yolluyor raporları.
Eşim de biliyor bunları.. Abisinden ötürü biraz daha rahat olsam da isteyen adam bir yolunu bulur gibi paranoyalar yapıyorum. Elimde değil.

Evet haklısın çocuk olsaydı ondan daha çok nefret ederdim.
Bu merhamet duygum daha çok ölürdü.

Ya bırakallasen iyi niyeti suistimal etmek mi. Adam ev parası yedi kumarda yahu

Eşinizin kötü bi alışkanlığı var ama iyi biri. Hatta o kadar iyi ki siz agresif davrandığınızda bile değişmiyor davranışları, iyiliği ile eziyor sizi. Böyle olunca daha çok seviyorsunuz kıyamıyosunuz. Böyle düşündüm.

Bi dk bi dk. Burası önemli şimdi, sen affettikten sonra gizlice devam mı etti?

Aynen etmiş canım.
Onu da öğrenince zaten küs olduğum abisi ile kardeşi ile iletişime geçtim boşanıyorum size emanet diye.
Bunu da öğreneli 2 ay oldu.
O zaman abisi geldi benim kardeşim senin eşin, bu bir hastalık birlikte kurtaralım ben yanınızdayım dedi.
Yine de istemiyorum güvenmiyorum artık boşancam dedim.
Sonra eşimin o perişan haline dayanamadım çok yalvardı kurtulmak istiyorum bırakma diye.

Bu son dedim. Şuandan itibaren kendimi ayrılığa hazırlayarak yanındayım aslında.
Kendim için para biriktirmeye başladım.
İster düzel, kurtul kaybetme beni.
İster bu çamurda öl, bunun sonu ölüm ve bensizlik dedim.

Son durum bu..

Ya bırakallasen iyi niyeti suistimal etmek mi. Adam ev parası yedi kumarda yahu

Konu sahibi bu davranislari para gidince sergiledigini soylemiyor hep böyle oldugunu anlatiyor yani bir cezalandirma sonucu dogmus hareketler degil bunkar oyle olsa yorumum farkli olurdu. Ev parasi yemis adam sucsuz demiyorum sadece kocasinin iyi niyetini sonuna kadar somurdugu ivin bidaha aynindan bulamayacagindan duruyor

Aman ya koca delisi oluver nolcak. O çirkef kadının dediğine ne bakiyon 'valla koca delisiyim çok seviyom keratayı' deyivermek çok zor değil. Ortada aldatma yok sevgisizlik yok bi ev kadar borc nolcak hallolur.

Evet bana göre çok sakin biridir.
Kin de ne bilmez.
Bense tam tersi kinci ve hırçın biriyim.

Eskiden eziliyordum iyiliği karşısında ama şu alışkanlığının üzerine hiç ezilmiyorum.
Daha çok ezme çabasına giriyorum onu :S

Koca delisi olsan ne olacak? Kötü bir şey değil ki bu. Denyonun, öküzün teki değil bu adam anlattığına göre. Neden deli olmayasın? Niye gururdan kendimizi parçalayalım ki?

Hata yapmış evet. Eee hiçbirimiz maddi manevi hiç mi hata yapmadık. Amaaan boşver. Milletin ağzı torba değil.

Aman ya koca delisi oluver nolcak. O çirkef kadının dediğine ne bakiyon 'valla koca delisiyim çok seviyom keratayı' deyivermek çok zor değil. Ortada aldatma yok sevgisizlik yok bi ev kadar borc nolcak hallolur.

Borç hallolur, bu kötü alışkanlık hallolur mu onun derdindeyim aslında.
Üstüne böyle laflar dokunuyor işte..

Hatadan dönse, kurtulsa maddi zarara razı hale geldim..
Korkuyorum gerçekten bu kötü alışkanlıktan dönemez de bizi bitirir, gençliğimizi yakar diye.
Bir ona üzülüyorum iki kendime üzülüyorum işte..
Bir de böyle laflar duyunca iki üzüntü üç oluyor

Esinizi zayif, aptal ve erkek gibi görmüyorsunuz.. sirf kumar yüzünden mi? bence degil...
Esiniz iyi insanmis ama sizin sayginiz yok ona karsi. Ve bence kumarla alakasi yok bunlarin.. belki biraz ama sirf borc yapti diye bukadar sey düsünemezsiniz..

Peki ezdiğinizde hala iyi davranıyor ya bunu görmek hoşunuza gidiyor mu. Sizin açınızdan da iyi bişey. Hala sevmesi, saygı duyması, ters bişey yapmaması, sizden vazgeçmemesi.

Şimdi kendimle kıyaslayarak okudum, benimki de böyle bi adam olsa öper başıma koyarım. Aşılmayacak şeyler değil sıkıntınız

Bu kadar borcu yaptı diye gözümde ufacık kaldı evet.
Aynen de sırf bu kötü alışkanlığı yüzünden ona olan saygım böyle yerle bir oldu.
İyi özellikleri ona sevgimi ve merhametimi koruyor saygımı korumaya yetmedi.

Yani sen bu konuyu taaa geçen ağustosta açtın, bu mart ayında bile eşin kumar oynamış doğru anladım değil mi?

Nomu ben artık iyimser yorum yapamayacağım. Merhamet de bir yere kadar o sana merhamet ediyor mu ruh halin dayak yemiş gibi senin, sana yazık değil mi?

Bırak gitsin şu adamı ya gerçekten, belki şu dakika yapamazsın ama hazırla bence kendini. Ömrün tükenecek bu gidişle, adam akıllanmamış ki.

E tedavi olmaya da yanaşmıyor daha geçen diyordun seni bu hale ben getirdim ben iyileştireceğim falan diyordu sana hani? Böyle mi iyileştirecek seni? Kaldı ki burada iyileşmesi gereken kişi kesinlikle sen değilsin.

Kcanı sevyrsun anladık ne mutlu sana byle dusunebılen bı kadın grdum ck sasırdım... dgru olanı yapysun evlılık ıyı gunlerden ıbaret degıl kı bence bu tavrını surdur keşke bu sruyu srana okkalı bı cevap verebılseydın ... umaarım esın hatalarından ders cıkarıp bırdaha aynı hataya dusmez ama nacızane bı tavsıyem kcanı herkesın ıcınde azarlayıp kucuk dusurme ezme eger bunu sen yaparsan herkes yapar esını adam yerıne kymazlar

Peki ezdiğinizde hala iyi davranıyor ya bunu görmek hoşunuza gidiyor mu. Sizin açınızdan da iyi bişey. Hala sevmesi, saygı duyması, ters bişey yapmaması, sizden vazgeçmemesi.

Gitmiyor, kötü olsaydı ee gidersen git lan dese bırakıp gitmek kolay olurdu.
Onu hakettiği için eziyorum diye düşünüp sonra vicdan azabı çekiyorum.
Onu da kendimi de yıpratıyorum kısacası.
Beni hala yanında istiyor oluşunu da burada okuduklarımdan sonra beni seviyor oluşuna değil maddi destek olarak istiyor olarak yorumladığım oluyor.
İşte o zaman daha çok hırpalıyorum onu.

Şimdi kendimle kıyaslayarak okudum, benimki de böyle bi adam olsa öper başıma koyarım. Aşılmayacak şeyler değil sıkıntınız

Öpüpü başıma koyamıyorum, hadi gülüm yandan diye yol veremiyorum da ben.
Bu pislikten kurtulsun istiyorum, yazık etmesin kendine, bana, bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…